Emotii examen auto
Buna ziua,
Am dat ieri examenul auto si l-am picat, din cauza emotiilor presupun, ideea e ca nu m-ar deranja daca
s-ar manifesta in batai ale inimii sau mai stiu eu ce, doar ca imi tremura piciorul stang si chiar nu pot sa-l stapanesc, cateodata si
ala drept dar mai rar, mi s-a intamplat de cateva ori in timpul scolii.. am luat si un calmant dar tot nu a avut efect adica
cel putin la picioare, pe viitor nu stiu ce sa fac.. daca ar fi ceva sa nu stiu as invata dar aici nu stiu cum sa mai procedez,
am condus cu o seara inaite cu un prieten si n-am avut nimic, am condus in dimineata examenului cu masina instructorului n-am avut nimic.. la examen nu l-am mai putut stapani. Ce as putea sa fac ? poate fi si altceva inafara de emotii ?
Multumesc.
Am dat ieri examenul auto si l-am picat, din cauza emotiilor presupun, ideea e ca nu m-ar deranja daca
s-ar manifesta in batai ale inimii sau mai stiu eu ce, doar ca imi tremura piciorul stang si chiar nu pot sa-l stapanesc, cateodata si
ala drept dar mai rar, mi s-a intamplat de cateva ori in timpul scolii.. am luat si un calmant dar tot nu a avut efect adica
cel putin la picioare, pe viitor nu stiu ce sa fac.. daca ar fi ceva sa nu stiu as invata dar aici nu stiu cum sa mai procedez,
am condus cu o seara inaite cu un prieten si n-am avut nimic, am condus in dimineata examenului cu masina instructorului n-am avut nimic.. la examen nu l-am mai putut stapani. Ce as putea sa fac ? poate fi si altceva inafara de emotii ?
Multumesc.
3 comentarii
emotiile sunt normale insa trebuie sa ai incredere in tine.asta e problema..
incerca sa nu te gandesti sa te concentrezi pe tine nu pe politistul din dr ta
incerca sa nu te gandesti sa te concentrezi pe tine nu pe politistul din dr ta
Calmant sa nu mai iei in viata ta cand conduci pentru ca pui in pericol viata ta cat si a celor din jur.
E un simplu examen...gandeste-te ca langa tine nu este un politist si un prieten.
Daca nu reuseti si esti tot timpul emotionat la volan (me refer dupa ce iei permisul) lasa-te de condus.
E un simplu examen...gandeste-te ca langa tine nu este un politist si un prieten.
Daca nu reuseti si esti tot timpul emotionat la volan (me refer dupa ce iei permisul) lasa-te de condus.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 16pete pe fata, gat si spate de la emotii
- 16emotii foarte puternice!
- 3emotiile si umflaturile pe piele
- 5Cred ca emotiile sunt de vina.. dar cum pot face sa le controlez?
- 20emotii puternice si tremuraturi
- 3frica, emotiva, retrasa
- 13ati gasit tratamentul?
- 5transpiratie excesiva pe fond emotional
- 3Sunt foarte speriata
- 3tensiunea, stresul prelungit, emotiile
- 4transpiratie excesiva a palmelor si a talpilor
- 7e o tulburare psihica sau emotionala?
- 1pete rosii ce apar la stres; emotii
- 6Emotii mult prea mari!
- 3soc emotional puternic
- 8TRAUMA ORIGINARĂ
- 11Persoana fara emotii si sentimente
- 8Reactii gastrice pe fond de stres?
- 5E recomandat Sedatif pc pentru evitarea tracului de scena?
Mai multe informații despre: emotia
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: