cipralex si kilograme in plus
Buna ziua!
Imi poate spune cineva care urmeaza tratament cu cipralex daca a luat in greutate? Eu iau de 4 luni cipralex si cam cate 1 kg pe luna, ceea ce nu imi convine, am avut avantajul ca eram slaba la inceput, nici acum nu sunt grasa dar in ritmul asta, e posibil sa devin. Am constatat ca asta s-a intamplat de cand am inceput acest tratament.
Astept raspunsurile voastre, multumesc!
Imi poate spune cineva care urmeaza tratament cu cipralex daca a luat in greutate? Eu iau de 4 luni cipralex si cam cate 1 kg pe luna, ceea ce nu imi convine, am avut avantajul ca eram slaba la inceput, nici acum nu sunt grasa dar in ritmul asta, e posibil sa devin. Am constatat ca asta s-a intamplat de cand am inceput acest tratament.
Astept raspunsurile voastre, multumesc!
5 comentarii
din spusele prietenelor,
orice anticonceptianal luat
..ingrasa.
orice anticonceptianal luat
..ingrasa.
Bine zis, ca iau si hormoni ca terapie de substitutie, au venit toate la pachet la mine, dar sunt aproape convinsa ca antidepresivele sunt vinovate..
de ce NU mergeti pe varianta cu prezervativ?
si
iata NU mai "bagi"(scz exprimarea) atatea chimicale-n tine
cele bune,
si
iata NU mai "bagi"(scz exprimarea) atatea chimicale-n tine
cele bune,
Pentru ca, asa cum am spus mai sus, tratamentul este pentru substitutie hormonala, tradus, iau hormoni datorita faptului ca ovarele mele nu ii mai produc. In termeni medicali, se numeste insuficienta ovariana primara, sau, menopauza precoce ca sa intelegi mai bine...
Daca menopauza primara v-a aparut dupa ce ati luat Cipralex, inseamna ca e de la Cipralex.
Trebuie schimbat Cipralexul, nu luate inca niste chimicale (anticonceptionalele).
Trebuie schimbat Cipralexul, nu luate inca niste chimicale (anticonceptionalele).
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4doresc sa iau in greutate cat mai repede, cam 5 kg
- 2de ce ma ingras?
- 13REMOTIV - antidepresiv natural, extract de sunatoare.
- 1cum sa ma ingras
- 1Regim de ingrasare!
- 0medicamentele pentru anxietate ingrasa?
- 3Mancatul compulsiv
- 11Episod depresiv recurent
- 2abuz romparkin
- 1Intrebare despre tratament contra depresiei
- 4Duloxetina
- 12Tratament antidepresiv
- 3Efectinul produce insomnie?
- 3Antibiotic si antidepresiv
- 14Olanzapina si Topiramat
- 2Ciocolata și antidepresive
- 3Anixietate
- 4Tratament Sertalina/Solian cu spirulina
- 2Tratament seroxat
Mai multe informații despre: Antidepresivele Luarea in greutate ingrasarea medicamente psihiatrice
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: