tratament pentru renuntarea la fumat

04-09-2011
elisabeta11
Nu este medic/terapeut
elisabeta11
Buna ziua! Am 25 ani, fumez de 7 ani si vreau sa renunt la fumat dar nu reusesc oricat as incerca.
Tatal meu fuma de 25 ani, a luat un tratament care e gratuit si dupa numai 2 saptamani sa lasat de fumat desi era un fumator inrait... As lua si eu acest tratament dar mi-e fff frica sa nu ma ingras, tatal meu sa ingras. 10kg dupa.
Intrebarea mea e: exita vre-un tratament la fel de bun dar care sa nu ingrase????? Va multumesc!
3 comentarii
0
04-09-2011, ora 14:06
Tania-bis
Nu este medic/terapeut
Tania-bis
Da, vointa!
Chestia cu tratamentul e autosugestie. Daca nu puteti altfel decit cu forta, cautati ceva ce va place (dar nu schimbati un rau cu altul) si amagiti-va ca va ajuta sa va lasati de fumat. Stiti cum fac copiii mici cind nu vor sa manince? Isi fac greata singuri. Ati putea face la fel cind va ginditi numai la o tigara. Da rezultate.
0
04-09-2011, ora 19:46
asis
Nu este medic/terapeut
asis
incearca cu tigarea electronica :D poate o sa-ti placa si renunti la celelalte;)
0
24-01-2012, ora 16:19
niku92
Nu este medic/terapeut
niku92
Nu iti trebuie nici tratament nici tigara electronica, daca vrei poti, si eu fumez de aprox 7 ani si m-am lasat, si in legatura cu ingrasatul..multa miscare !!! succes
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Luarea în greutate după renunțarea la fumat
  • Țigara electronică – o soluție pentru a renunța la fumat?
  • O strategie mai bună pentru campaniile antifumat
  • Pachetele „vorbitoare” de țigări ar putea descuraja fumatul
  • Imaginile grafice de pe cutiile de țigări au impact asupra creierului
  • Renunțarea la fumat, bruscă sau graduală?
  • Faza luteală a menstruației poate ajuta femeile care doresc să renunțe la fumat
  •