este posibil sa te ingrasi de la logest?
Poate cineva sa-m i spuna, daca este posibil sa te ingrasi de la logest? Iau logest de 9 luni, si m-am ingrasat 6 kg, eu fiind f slaba pana anul acesta.
Folosesc logest pentru ca am un chist, am fost la medic, si mi-a recomandat acest produs.Am si hipotiroidie si iau zilnic tyroxin de aproximativ 2 ani.Va rog, sa-mi raspundeti.Multumesc
Folosesc logest pentru ca am un chist, am fost la medic, si mi-a recomandat acest produs.Am si hipotiroidie si iau zilnic tyroxin de aproximativ 2 ani.Va rog, sa-mi raspundeti.Multumesc
5 comentarii
In prospectul medicamentului Logest scrie ca poate determina modificari ale greutatii corporale. E bine sa va reevaluati statusul hormonal, sa vedeti daca doza de tyroxin este corespunzatoare. (hipotiroidia incomplet tratata poate duce la crestere in greutate). Legat de folosirea contraceptivului Logest in tratamentul unui chist ovarian, va recomand sa cereti si sfatul altui medic.
Buna seara.Am doua intrebari diferite: 1- poate scadea apetitul sexual datorita tratamentului cu logest? sau, datorita hipotiroidiei?
2-cred ca am o alergie la ochi, am fost la medic, si mi s-a spus ca nu am nimic, insa atunci cand folosesc un dermatograf de culoare mov ( indiferent de firma, am cumparat de la mai multe firme de calitate, si am incercat si mai ieftine) mi se inrosesc ochii ingrozitor, iar a doua zi, pur si simplu mi se lipesc.Cred ca sunt alergica la o substanta, insa, credeti ca toate produsele contin aceeasi substanta?Exista un tratament pentru asa ceva??Stie cineva, la ce medic sa ma duc???
Va multumesc!
2-cred ca am o alergie la ochi, am fost la medic, si mi s-a spus ca nu am nimic, insa atunci cand folosesc un dermatograf de culoare mov ( indiferent de firma, am cumparat de la mai multe firme de calitate, si am incercat si mai ieftine) mi se inrosesc ochii ingrozitor, iar a doua zi, pur si simplu mi se lipesc.Cred ca sunt alergica la o substanta, insa, credeti ca toate produsele contin aceeasi substanta?Exista un tratament pentru asa ceva??Stie cineva, la ce medic sa ma duc???
Va multumesc!
Buna seara.Am doua intrebari diferite: 1- poate scadea apetitul sexual datorita tratamentului cu logest? sau, datorita hipotiroidiei?
Buna seara
am un chist ovarian, si as dori sa stiu, daca incep o cura cu spirulina, imi dauneaza?
in urma cu 7 ani, am mai luat spirulina, si la prima mensruatie, am facut o hemoragie(luam cate 8 pastile pe zi)
credeti ca este de la spirulina???
sa-mi raspunda cineva, va rog!
am un chist ovarian, si as dori sa stiu, daca incep o cura cu spirulina, imi dauneaza?
in urma cu 7 ani, am mai luat spirulina, si la prima mensruatie, am facut o hemoragie(luam cate 8 pastile pe zi)
credeti ca este de la spirulina???
sa-mi raspunda cineva, va rog!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1kg si sarcina
- 2am inceput sa ma ingras de la contraceptive
- 4Ma pot ingrasa de la anticonceptionale?
- 7daca nu vine menstruatia in 7 zile de pauza?
- 3am uitat pilula.. e nevoie de contraceptie suplimentara?
- 5sunt bune melleva 35?
- 7Pot schimba ora pastilei?
- 3puncte de grasime la baza penisului... e din cauza ingrasarii?
- 5m-am ingrasat 10 kg.. tiroida?!?
- 3Anticonceptionalele duc la infertilitate?
- 0sunt prea slaba!!!
- 0ingrasare excesiva intr-un timp scurt!
- 4sa fie de la ac?
- 3logest-menstruatie intarzaiata
- 3Extract de orz verde tablete ajuta la ingrasare?
- 1Luarea in greutate!
- 0SUBPONDERAL - Am indicele masei corporale de 16.05
- 22Pastila uitata dupa pauza de 7 zile
- 1Regim de ingrasare!
- 2AC Midiana, menstruatie redusa
Mai multe informații despre: logestul ingrasarea efectele adverse ale anticonceptionalelor
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: