Cum ar trebui sa iau Escitalopram Actavis?

01-12-2018
Raluk33
Nu este medic/terapeut
Raluk33
Locuiesc în norvegia iar medicul meu in urma unor investigații mi a pus diagnosticul de anxietate si mi a dat sa iau acest Escitalopram Actavis, 1 tableta pe zi dimineata.
Problema mea este ca am luat dimineata si toată ziua m am simtit fără puteri.Intrebarea mea este, se poate sa l iau seara, având în vedere că ziua muncesc si pe deasupra mai am si un copil de 2 ani?
2 comentarii
0
01-12-2018, ora 22:59
Steve.the.great
Nu este medic/terapeut
Steve.the.great
Da, se poate ! Luati dupa ce ajungeti acasa !
0
03-12-2018, ora 19:18
Psiholog Niculina Ciuperca
Psihologie, București
Psiholog Niculina Ciuperca
Corect e să vorbești cu medicul care ți-a dat tratamentul, pentru că el este cel mai în măsură să schimbe sau să adauge ceva. Poate a avut o anumită gândire de ți l-a dat dimineața, și-atunci dacă discuți cu el poate îți mai dă ceva să te ajute dacă chiar e nevoie să-l iei dimineața, sau îți schimbă orele la care trebuie să-l iei.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: