Toxine?
Buna ziua. Probabil o data cu eroarea conturilor false s-a sters si intrebarea mea.
Am un lant de argint pe care il port permanent. La el, am un mic medalion tot de argint, pe care il port de vreo 30 de ani.
De vreo doua veri, cand transpir se innegresc ambele. Lantul mai mult, parca ar fi fier oxidat. Cu orice le-as curata, a doua za arata la fel. Acum iarna nu am probleme. Stralucesc ca si cand erau noi. Desi singura curatare este odata cu dusul pe care il fac.
Care poate fi cauza? Ceva toxine in corpul meu care ies odata cu transpiratia? Cum remediez asta? E drept, si transpiratia ma deranjeaza enorm de mult. Transpir pe tot corpul, nu numai la subrat.
Va rog fara raspunsuri chatgpt/ai, de la care am primit deja raspunsuri stupide. Multumesc.
Am un lant de argint pe care il port permanent. La el, am un mic medalion tot de argint, pe care il port de vreo 30 de ani.
De vreo doua veri, cand transpir se innegresc ambele. Lantul mai mult, parca ar fi fier oxidat. Cu orice le-as curata, a doua za arata la fel. Acum iarna nu am probleme. Stralucesc ca si cand erau noi. Desi singura curatare este odata cu dusul pe care il fac.
Care poate fi cauza? Ceva toxine in corpul meu care ies odata cu transpiratia? Cum remediez asta? E drept, si transpiratia ma deranjeaza enorm de mult. Transpir pe tot corpul, nu numai la subrat.
Va rog fara raspunsuri chatgpt/ai, de la care am primit deja raspunsuri stupide. Multumesc.
2 comentarii
Pai nu prea aveti ce face, asa oxideaza argintul, puneti lantisor de aur si vedeti cum este, pastrati medalionul ori cumparati tot din aur.
Nu. Nu asa de rau si nu dintotdeauna.
Daca era asa stiam si nu mai intrebam.
Daca era asa stiam si nu mai intrebam.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Transpir excesiv!!
- 2transpiratie excesiva
- 2ceai de salvie si dexametazona
- 10Agorafobie - detalii :>
- 3durere de cap partea stinga, de sub ochi, transpiratie mare
- 3Transpiratie excesiva!!
- 0transpiratie abundenta la copil de 7 ani
- 1transpiratie excesiva
- 4transpiratie excesiva (mai mult pe fata)
- 1transpiratie excesiva (frunte) urinari frecvente si alte simptome!
- 2Hiperhidroza avansata
- 4Transpiratie excesiva
- 0Transpiratie pe tot corpul, nu mai suport !
- 3Transpiratie excesiva in zona intima
- 0Problema transpiratie excesiva
- 1Posibil tbc ?
- 0Transpirație excesivă
- 0Transpiratii excesive dupa operarea adenomului de prostata prin turp
- 1Transpiratie excesiva și puncte rosii in centrul palmelor mainilor si folosirea Triderm.
Mai multe informații despre: Transpiratia excesiva
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: