lesin, transpiratie rece in exces, nu stiu carei ramura de medicina trebuie sa ma adresez
sotul meu, in varsta de 58 ani, in urma unei perioade de stres si pe fond de oboseala( a condus timp de 10 ore cu foarte putine pauze) a avut o stare de lesin timp de cateva minute dupa care i-a revenit cunostiinta dar avea stare puternica de oboseala neputand sa se tina pe picioare. A avut o puternica stare de voma, a urinat in acelasi timp si tot corpul lui, dar cu preponderenta din zona capului, a fost strabatut de o puternica transpiratie rece ca si cum ar fi facut dus. Mentionez ca niciodata pana acum nu transpira in exces, nici macar nu ii apar broboane de sudoare oricat de cald i-ar fii. In jurul gurii a capatat o culoare negricioasa si restul fetii era foarte palida, galbena.A reusit sa se odihneasca si dimineata a parut sa se simta mai bine dar extrem de slabit. Aceasta stare a aparut brusc fara nici un alt semn. Acest lucru s-a intamplat acum 7 zile, ne-am intors in tara si am vrea sa consultam un doctor dar nu stim la ce tip de medic ar trebui sa ne adresam. Credeti ca poate fi o problema de cardiologie? mentionez ca el incontinuare este slabit ca si cum organismul ar fi facut un efort deosebit. Dupa simtome ar fii putut suferii un preinfarct ? Cat de urgenta este prezentarea la doctor?
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Urticarie la efort si la cald - si transpir foarte abundent
- 2Diagnostic real?!
- 5transpiratie abundenta chiar daca e iarna sau vara
- 16sindrom vertiginos
- 3lesin
- 5stare de lesin (Cer ajutorul unui medic)
- 6atac de panica = transpiratie, lesin, tremuraturi
- 15Transpiratie excesiva si iritatii ale pielii
- 6diabet de tip II... transpir foarte rau. O fi de la tratament?
- 6cadere de calciu.cu stari de lesin ameteala, tahicardie, acum o saptamana
- 10lesinuri dese cauza
- 6anxietatea, lesin, glicemie scazuta, teama
- 4Cand ma supar foarte tare, lesin
- 8Transpiratie excesiva (in special pe spate)
- 1transpiratie excesiva (frunte) urinari frecvente si alte simptome!
- 10Stare brusca de leşin, ameteli, fatigabilitate urmata de ţiuit ascuţit de câteva zile
- 2Hiperhidroza avansata
- 0Transpiratie dupa raceala
- 3Senzatie de lesin
Mai multe informații despre: Transpiratia excesiva Lesinul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: