lesin, transpiratie rece in exces, nu stiu carei ramura de medicina trebuie sa ma adresez
![marag68](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
sotul meu, in varsta de 58 ani, in urma unei perioade de stres si pe fond de oboseala( a condus timp de 10 ore cu foarte putine pauze) a avut o stare de lesin timp de cateva minute dupa care i-a revenit cunostiinta dar avea stare puternica de oboseala neputand sa se tina pe picioare. A avut o puternica stare de voma, a urinat in acelasi timp si tot corpul lui, dar cu preponderenta din zona capului, a fost strabatut de o puternica transpiratie rece ca si cum ar fi facut dus. Mentionez ca niciodata pana acum nu transpira in exces, nici macar nu ii apar broboane de sudoare oricat de cald i-ar fii. In jurul gurii a capatat o culoare negricioasa si restul fetii era foarte palida, galbena.A reusit sa se odihneasca si dimineata a parut sa se simta mai bine dar extrem de slabit. Aceasta stare a aparut brusc fara nici un alt semn. Acest lucru s-a intamplat acum 7 zile, ne-am intors in tara si am vrea sa consultam un doctor dar nu stim la ce tip de medic ar trebui sa ne adresam. Credeti ca poate fi o problema de cardiologie? mentionez ca el incontinuare este slabit ca si cum organismul ar fi facut un efort deosebit. Dupa simtome ar fii putut suferii un preinfarct ? Cat de urgenta este prezentarea la doctor?
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5hiperhidroza - transpiratia excesiva
- 1poate fi tiroida?
- 3SOS prolaps de valva mitrala, stari de lesin, puls 160
- 5baietel de 6 ani care transpira foarte tare cam de 2 ani
- 5dupa ce am lesinat pe strada si am ramas mult timp cu o senzatie de presiune la nivelul craniului
- 4ameteala si senzatii de lesin
- 7de cateva luni am inceput sa am ameteli, la inceput erau odata pe luna dar apoi s-a ajuns sa fie zil
- 1transpiratie excesiva
- 6anxietatea, lesin, glicemie scazuta, teama
- 2Stari lesin, ameteli si nod in gat
- 4transpiratie excesiva (mai mult pe fata)
- 5Dupa 3 ani de chin totul a luat sfarsit. Atacuri de panica, anxietate si extrasistole
- 2Hiperhidroza avansata
- 4Transpiratie excesiva
- 0Transpiratie pe tot corpul, nu mai suport !
- 0Epilepsie?
- 4Oprire tratament TOC - transpirație excesivă
- 1Transpiratie excesiva
Mai multe informații despre: Transpiratia excesiva Lesinul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: