Transpir tare mult

08-08-2019
Utilizator_179524
Nu este medic/terapeut
Utilizator_179524
Transpiratia excesiva ma pune in situatii neplacute. Parca am un nor ploios deasupra capului. Cand merg pe strada oamenii sunt uscati iar eu sunt ud ca dupa furtuna. Ma spal destul de des nu asta e problema mea. Transpiratia abundenta ma face sa mi fie jena sa ies din casa sa ma vada oamenii. Ce as putea sa fac sa nu mai transpir asa tare pe caldurile astea? Ar putea fi de la anxietate?
8 comentarii
1
08-08-2019, ora 21:42
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
De la anxietate sau de la un anumit medicament. Sa citesti prospectele.
0
09-08-2019, ora 08:00
Utilizator_179524
Nu este medic/terapeut
Utilizator_179524
Mersi clara_p
Am inceput sa iau trittico 50mg de vreo luna si ma simt mai ameliorat dar tot am mici probleme.
0
09-08-2019, ora 09:17
Psiholog Niculina Ciuperca
Psihologie, București
Ai încercat și TRANSPIBLOCK, ROLL-ON IMPOTRIVA TRANSPIRATIEI EXCESIVE? Se găsește la orice farmacie Catena
1
09-08-2019, ora 10:01
Psihologie, București
Dacă este de la anxietate, odată ce iei tratament, ar trebui să se diminueze. Dar pot fi și alte cauze. Dacă vezi că nu se rezolvă, consultă medicul, pentru a depista adevărata cauză.
1
09-08-2019, ora 11:41
360
Nu este medic/terapeut
360
e posibil sa fie transpiratia abundenta si pt ca nu esti obisnuit cu temperaturile ridicate. daca stai la racoare mai tot timpul si nu esti obisnuit cu variatiile de temperatura e posibil sa apara astfel de probleme. asa am patit eu la ince[ut de vara. dar daca te apuci de jogging, iti trece transpiratia asta abundenta pt ca obisnuiesti corpul sa se adapteze la temeraturi ridicate
0
09-08-2019, ora 12:59
Utilizator_179524
Nu este medic/terapeut
Utilizator_179524
Mersi xtreme07
De obicei transpir mult.
0
09-08-2019, ora 13:09
Psihologie, București
Când bei apă la temperatura camerei este la fel ca atunci când bei rece?
Pentru că și temperatura lichidelor consumate poate influența volumul transpirației.
0
09-08-2019, ora 14:30
Utilizator_179524
Nu este medic/terapeut
Utilizator_179524
Eu nu beau apa rece ca am o carie la o masea, pot sa suport doar berea rece )) glumesc... Nu e la fel, evident e diferit. Transpir mai mult cand gandesc in bataia razelor soarelui.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • De ce unii oameni transpiră mai mult decât alții
  • Remedii și sfaturi pentru transpirația abundentă, exagerată
  • Transpirația excesivă la adolescenți: sfaturi și soluții pentru tineri
  •