Transpir tare mult
Transpiratia excesiva ma pune in situatii neplacute. Parca am un nor ploios deasupra capului. Cand merg pe strada oamenii sunt uscati iar eu sunt ud ca dupa furtuna. Ma spal destul de des nu asta e problema mea. Transpiratia abundenta ma face sa mi fie jena sa ies din casa sa ma vada oamenii. Ce as putea sa fac sa nu mai transpir asa tare pe caldurile astea? Ar putea fi de la anxietate?
8 comentarii
De la anxietate sau de la un anumit medicament. Sa citesti prospectele.
Mersi clara_p
Am inceput sa iau trittico 50mg de vreo luna si ma simt mai ameliorat dar tot am mici probleme.
Am inceput sa iau trittico 50mg de vreo luna si ma simt mai ameliorat dar tot am mici probleme.
Ai încercat și TRANSPIBLOCK, ROLL-ON IMPOTRIVA TRANSPIRATIEI EXCESIVE? Se găsește la orice farmacie Catena
Dacă este de la anxietate, odată ce iei tratament, ar trebui să se diminueze. Dar pot fi și alte cauze. Dacă vezi că nu se rezolvă, consultă medicul, pentru a depista adevărata cauză.
e posibil sa fie transpiratia abundenta si pt ca nu esti obisnuit cu temperaturile ridicate. daca stai la racoare mai tot timpul si nu esti obisnuit cu variatiile de temperatura e posibil sa apara astfel de probleme. asa am patit eu la ince[ut de vara. dar daca te apuci de jogging, iti trece transpiratia asta abundenta pt ca obisnuiesti corpul sa se adapteze la temeraturi ridicate
Mersi xtreme07
De obicei transpir mult.
De obicei transpir mult.
Când bei apă la temperatura camerei este la fel ca atunci când bei rece?
Pentru că și temperatura lichidelor consumate poate influența volumul transpirației.
Pentru că și temperatura lichidelor consumate poate influența volumul transpirației.
Eu nu beau apa rece ca am o carie la o masea, pot sa suport doar berea rece )) glumesc... Nu e la fel, evident e diferit. Transpir mai mult cand gandesc in bataia razelor soarelui.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2de citeva luni am niste bufeuri puternice insotite de o transpiratie abundenta, e menopauza?
- 2transpir mai mult
- 10Transpiratie abundenta
- 15Transpiratie excesiva si iritatii ale pielii
- 7Transpiratii abundente
- 1Transpir foarte tare... tot timpul simt corpul umed
- 3transpiratie excesiva
- 4transpiratie excesiva (mai mult pe fata)
- 2La ce fel de medic ar trebuii sa ma duc pentru transpiratie abundenta?
- 0stare de voma, transpiratie excesiva, gura uscata, stare de lesin..eram ca una beata.
- 8Transpiratie excesiva (in special pe spate)
- 3transpiratie excesiva..la cel mai mic efort...
- 6Transpiratie excesiva talpi, palme, axile - doar ziua
- 4Transpir mult la axiale
- 3Transpiratie excesiva in zona intima
- 0Hipertiroidie sau altceva?
- 0Transpiratii excesive dupa operarea adenomului de prostata prin turp
- 3Transpiratii excesive pe frunte
- 0Durere in spate zona omoplatilor
Mai multe informații despre: Transpiratia excesiva Hiperhidroza
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: