Transmitere HIV afta bucala

Situatie
Ieri am avut o potentiala expunere la HIV prin sarut de tip "french" (cu limba) cu o persoana necunoscuta cu status HIV necunoscut, eu avand o afta de mici dimensiuni exact pe varful limbii (1mm diametru, fara sangerare). Nu am observat daca persoana respectiva avea leziuni (lumina difuza in club) si nici nu am simtit gust de sange de la ea. De asemenea, am sarutat persoana respectiva si pe sani/sfarcuri.
Pe langa astea, am introdus degetul in vaginul persoanei si am stimulat-o, dar nu aveam vreo leziune pe deget sau in zona cuticulelor.
Intrebari
-Ce parere aveti despre situatia asta, cat de mare e riscul?
-Credeti ca situatia expusa "ma califica" pentru profilaxie post-expunere? La momentul la care scriu au trecut 36h de la incident.
Ieri am avut o potentiala expunere la HIV prin sarut de tip "french" (cu limba) cu o persoana necunoscuta cu status HIV necunoscut, eu avand o afta de mici dimensiuni exact pe varful limbii (1mm diametru, fara sangerare). Nu am observat daca persoana respectiva avea leziuni (lumina difuza in club) si nici nu am simtit gust de sange de la ea. De asemenea, am sarutat persoana respectiva si pe sani/sfarcuri.
Pe langa astea, am introdus degetul in vaginul persoanei si am stimulat-o, dar nu aveam vreo leziune pe deget sau in zona cuticulelor.
Intrebari
-Ce parere aveti despre situatia asta, cat de mare e riscul?
-Credeti ca situatia expusa "ma califica" pentru profilaxie post-expunere? La momentul la care scriu au trecut 36h de la incident.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2riscul de infectare cu HIV
- 6sifilis ori hiv
- 4riscul de infectare cu hiv
- 3test hiv
- 1Masea umflata
- 6Cum imi dau seama daca am sida hiv dupa cateva zile?
- 2Puroi la masea!
- 0HIV?
- 5umflatura in partea dreapta sub maxilar..tare la atingere insa nedureroasa
- 1inflamatie la masea, punga de puroi
- 9Hiv Sida
- 25Posibilitate infectare cu HIV dupa sex oral?!?!?!
- 3Afta cu durere ureche
- 1Hiv?
- 8Este posibil sa ma fi infectat cu HIV?
- 1Revenire la normalitate
- 1Intrebare HIV Sex oral
- 2Testare HIV
- 4Posibil HIV?
- 2Expunere HIV
Mai multe informații despre: Aftele bucale infectia cu HIV boli care se transmit prin sarut
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: