Transmitere HIV afta bucala
Situatie
Ieri am avut o potentiala expunere la HIV prin sarut de tip "french" (cu limba) cu o persoana necunoscuta cu status HIV necunoscut, eu avand o afta de mici dimensiuni exact pe varful limbii (1mm diametru, fara sangerare). Nu am observat daca persoana respectiva avea leziuni (lumina difuza in club) si nici nu am simtit gust de sange de la ea. De asemenea, am sarutat persoana respectiva si pe sani/sfarcuri.
Pe langa astea, am introdus degetul in vaginul persoanei si am stimulat-o, dar nu aveam vreo leziune pe deget sau in zona cuticulelor.
Intrebari
-Ce parere aveti despre situatia asta, cat de mare e riscul?
-Credeti ca situatia expusa "ma califica" pentru profilaxie post-expunere? La momentul la care scriu au trecut 36h de la incident.
Ieri am avut o potentiala expunere la HIV prin sarut de tip "french" (cu limba) cu o persoana necunoscuta cu status HIV necunoscut, eu avand o afta de mici dimensiuni exact pe varful limbii (1mm diametru, fara sangerare). Nu am observat daca persoana respectiva avea leziuni (lumina difuza in club) si nici nu am simtit gust de sange de la ea. De asemenea, am sarutat persoana respectiva si pe sani/sfarcuri.
Pe langa astea, am introdus degetul in vaginul persoanei si am stimulat-o, dar nu aveam vreo leziune pe deget sau in zona cuticulelor.
Intrebari
-Ce parere aveti despre situatia asta, cat de mare e riscul?
-Credeti ca situatia expusa "ma califica" pentru profilaxie post-expunere? La momentul la care scriu au trecut 36h de la incident.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4suport ac recoltare
- 9momentul infectarii cu HIV
- 11Intrebare despre HIV
- 4infectie hiv?
- 8puroi la masea
- 0Puroi la masea de 6 zile:((
- 8cat de mare este probabilitatea de infectie cu hiv a prietenei mele, eu fiind infectat de 3 ani
- 13tratament hiv este gratuit?
- 4Analize hiv, hepatita
- 16infectie cu hiv???
- 13Posibilitate contactare HIV?? Va rog un raspuns.
- 1Afte bucale
- 33Simptomele mele de la un posibil contact HIV.Va rog ajutați-mă!
- 0Sex cu prezervativul, dar i-am masturbat, exista risc de infectie a Hiv?
- 4Hiv 1/2
- 2E posibil sa am hiv
- 2HIV sau ipohondru?
- 2Afta
- 4HIV sau paranoia? help!
- 4Posibil HIV?
Mai multe informații despre: Aftele bucale infectia cu HIV boli care se transmit prin sarut
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: