Infectie hiv ?
Acum o luna de zile am intretinut relatii sexuale cu o tipa am avut prezervativ dar dupa actul in sine am observat ca o parte din baza penisului nu era acoperita, dupa 2 zile am avut parte de o gripa imi curgea nasul si tuseam dar foarte putin la cateva zile o masea a inceput sa se umfle si daca trageam din ea iesea sange la diferenta de cateva zilea inceput sa se umfle mai multi dinti si de sus cat si de jos dar doar de pe partea stanga dupa o sapt a trecut raceala dar dintii au ramas la fel si un ganglion tot de pe partea stanga de sub barbie a inceput sa doara usor usor a inceput sa doara si gatul dar ce sa vezi doar pe partea stanga, in momentul de fata adica dupa o luna mi-am luat temperatura si am 36 cu 8 stari de voma nu am, scaune moi nu am, am facut so un test hiv si a iesit negativ in ultima luna am fost si stresat asta ca idee, se poate vorbii de o infectie hiv ?
3 comentarii
Buna ziua,
Aceste simptome pot aparea din diverse cauze dar pentru linistea dvs. mergeti la un medic si eventual repetati testul HIV peste 6 luni.
O zi placuta!
Aceste simptome pot aparea din diverse cauze dar pentru linistea dvs. mergeti la un medic si eventual repetati testul HIV peste 6 luni.
O zi placuta!
Bună ziua
O rana de deschisa în contact cu saliva unei persoane infectata cu HIV se poate transmite ?
O rana de deschisa în contact cu saliva unei persoane infectata cu HIV se poate transmite ?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6ganglioni inghinali.. o fi toxoplasma, sifilis, virusul hiv?
- 3Care este riscul de a fi infectat?
- 6sifilis ori hiv
- 72test hiv
- 5posibila infectie HIV, raspuns avizat?
- 10Relatii sexuale protejate cu o pers. purtatoare de hiv.
- 0HIV?
- 13tratament hiv este gratuit?
- 2am calcat pe o pioneza, simptome hiv
- 3infectie hiv?
- 9Posibil BTS, oare sa fie HIV?
- 0Care e sansa sa iei HIV prin sex oral neprotejat de la prostituate?
- 4Virus HIV sau o simpla raceala?
- 6Pot fi infectat cu HIV ?
- 12HIV
- 4Nu vad cu 1 ochi deloc.. E de la hiv...
- 1Despre HIV - simptome de preinfectie
- 0Nedumerire relatii intime inre persoane seropozitive
- 2Ce simptome si cum se manifesta HIV?
- 2Curiozitate masculină despre o relatie cu partener cu Hiv
Mai multe informații despre: infectia cu HIV
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: