Simptome hiv - Ajutor!

09-10-2023
andrei778
Nu este medic/terapeut
andrei778
Buna ziua, am avut un contact neprotejat acum 6 saptamani. Femeia arata bine nu parea cu probleme etc. Acum 2 saptamani am avut un episod de 2 zile de diaree... am zis ca o fi de la mancare si imediat dupa episodul ala am avut 2 zile in care eram cam molesit + lipsa pofta mancare. Dupa acele episoare am inceput sa caut pe forum despre boala (parca m-au luat toate alea), paranoia fiind nu am bagat de seama. Astazi 9.10 mi-au iesit niste bube pe maini si pe picioare si 2 pe cot care mananca, nu foarte multe cu tenta umflata (ca si cum ar avea un lichid inauntru), am luat ceva de alergii, dar mi-am facut si o programare pt maine la un test hiv 1+2 la synevo. (nu am avut simptome, ganglioni umflati, stari de greata, febra, etc)

Credeti ca ar putea fi hiv? am discutat cu persoana, ea nu are absolut niciun simptom si zice ca nici nu a avut vreodata.
1 comentarii
0
12-01-2024, ora 16:40
musaraf1
Nu este medic/terapeut
musaraf1
Chiar și cu întârziere, cred că răspunsul poate fi de folos.
Mergeți la dermato-venerologie, faceți un consult și apoi faceți analizele pe care le recomandă ei. Așa cum știți, există mai multe boli care se pot transmite, nu doar HIV. O singură doză de antibiotic sau un test simplu vă poate scăpa de multe probleme pe viitor. Mergeți chiar dacă testul HIV a ieșit OK.

În general, nu este bine să vă testați singur, nici pentru HIV nici pentru altceva. Căutați un medic cu care puteți vorbi.

Multă sănătate!
Cu stimă,
Haplea Ioan Ștefan.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.