infectie cu hiv vreau un raspuns
buna seara, am facut o greseala acum o saptamana, am cunoscut o fata si ne-am intalnit -si am facut sex protejat dar prezervativul sa rup si miam dat seama dupa vrio 5 secunde lam schimbat.Dupa terminarea actului sexual mam dus la baie am urinat mam spalat pe maini. Motivu ingrijorari e ca mi sa spus a doua zi ca are hiv si nustiu ce sa fac vreau un sfat urgent va multumesc anticipat!!!!!!!!!!
4 comentarii
Stiu altii sigur ca e infectata cu HIV ? poate e o gluma rautacioasa..vorbeste cu fata, e prea devreme sa te testezi, rezultatul va fi negativ...
sunt foarte sigur ca are hiv. Am vorbit cu ea si nu recunoaste
Atata timp cat nu spune ea ca are HIV ori nu ai vazut vreo analiza de-a ei care sa arate asta, atunci nu ai de unde sa stii sigur.
Dupa 3 luni poti sa iti faci un test insa cel mai sigur rezultat este dupa 6 luni de la contact. Intre timp nu te mai stresa aiurea ca ai auzit tu de la prieteni ori cine stie de unde. Bazeaza-te pe lucruri concrete.
Dupa 3 luni poti sa iti faci un test insa cel mai sigur rezultat este dupa 6 luni de la contact. Intre timp nu te mai stresa aiurea ca ai auzit tu de la prieteni ori cine stie de unde. Bazeaza-te pe lucruri concrete.
Mergi cu ea sa se testeze din nou sau sa-ti arata rezultatele ultimei testari...
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6Test Papanicolau - bolile cu transmitere sexuala
- 6HIV! fereastra imunologica
- 4am nevoie de tratament preventiv pt bts (foarte serios)
- 5posibila infectie HIV, raspuns avizat?
- 5Se poate sa fi fost infectat cu hiv ?
- 3test hiv
- 4Intrebare legata de virusul HIV
- 5boli cu transmitere sexuala
- 0boli cu transmitere sexuala
- 1boala cu transmitere sexuala
- 0Testarea HIV - film
- 3Boli cu transmitere sexuala!
- 3Infectie HIV? Tratament preventiv, daca da UNDE in Bucuresti?
- 12HIV
- 0O fi adevarat -hiv se transmite prin saliva?
- 4Hiv si sifilis
- 2HIV?
- 3Imi e frica de HIV
- 2Dureri musculare + Oboseala - 6 luni
Mai multe informații despre: Bolile cu transmitere sexuala infectia cu HIV
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: