am 3 afte in gura, apar destul de des... uneori chiar si odata la 3 luni
Salut ! am inceput sa ma confrunt cu problema asta din ce in ce mai des.acum spre exemplu am 3 afte in gura. apar destul de des...uneori chiar si odata la 3 luni.desigur, nu cu regularitate.am incercat cu URGOAFTE si e destul de eficient dar costa 400.000 si mi s-a terminat.insa nu asta este problema ci as dori sa-mi spuneti daca se poate un tratament mai rapid si eventual facut in casa si ce determnina aparitia lor...MULTUMESC.
5 comentarii
Va sfatuiesc sa va afceti inaite de toate un set de analize de imunologie.Apoi discutam ce si cum.
Apar in grup de 1-6, de etiologie aproape sigur autoimuna putand sa fie manifestari si ale altor boli. Pot fi agravate de stress, traumatism bucal si pot sugera deficit de fier, B12 sau acid folic.
Mercurius corrosivus 5 CH, cate 5 granule din 2 in 2 ore ( nu si noaptea, doar daca sunteti treaz )
Granulele nu se ating cu mana, se pun direct din capacel - pe limba si se sug.
este important sa le administrati la distanta de mese ( o jumatate de ora inainte sau dupa masa ).In acest sens, daca este nevoie puteti creste intervalul dintre doze.
Oricum, intervalul dintre doze se mareste treptat astfel ca in prima zi veti lua 6-8 doze, a doua zi 4-6 doze iar a treia zi 2-3 doze.
Granulele nu se ating cu mana, se pun direct din capacel - pe limba si se sug.
este important sa le administrati la distanta de mese ( o jumatate de ora inainte sau dupa masa ).In acest sens, daca este nevoie puteti creste intervalul dintre doze.
Oricum, intervalul dintre doze se mareste treptat astfel ca in prima zi veti lua 6-8 doze, a doua zi 4-6 doze iar a treia zi 2-3 doze.
Multumesc mult tuturor.am sa o rog pe mama sa imi ia tot ce este necesar :)
in legatura cu analizele de imunologie.am aceeasi problema cu aftele.imi recomanda si mie cineva o clinica unde sa le fac
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2care este cauza aparitiei permanente a aftelor?
- 5imi apar afte bucale aproape in fiecare luna
- 46Limba crapata si dureroasa
- 3polip sau tumora?
- 6pe gingie am o umflatura rosie, de marimea unui bob de mazare
- 1despre afte
- 7Puroi la masea si nu stiu ce sa fac!
- 1Aparitie frecventa a aftelor bucale.
- 0Imi apar foarte multe afte
- 1masea umflata, ce sa fac?
- 2Puroi la masea!
- 1aftele la copil de 1 an si 3 luni
- 5umflatura in partea dreapta sub maxilar..tare la atingere insa nedureroasa
- 6Puroi (galben si dens) gingie
- 3Aftele bucale au legătura cu stomacul ?
- 4Afte bucale
- 1Afte bucale
- 1Afte bucale
- 2Afta
- 2Gura
Mai multe informații despre: Aftele bucale
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: