TONOTIL-N

131 comentarii 1 234 5 Înainte ›
0
10-08-2009, ora 18:18
Terapeut Holistic Niculae Nicuşor (Mr. Nick)
Medicina naturista, complementara, alternativa
NU, pericole nu exista, doar ca folosit timp indelungat isi pierde putin din eficacitate. In mod nomal, se ia maxim 1-3 luni consecutiv si se face pauza minim 20 de zile! In acest timp, organismul depureaza toate substantele folosite ca excipieti si nu numai.

Numai Bine;)
0
12-08-2009, ora 23:27
BLUE83
Nu este medic/terapeut
BLUE83
Mi-e frica sa nu aiba altceva in el, ideea e ca ma simt f bine, si rezistenta fizica la efort e foarte mare, starea mea s-a inbunatatit formidabil si de aia contrastul asta ma bucura mult, dar ma si sperie, sa nu contina ceva, scria cineva pe net cum ca Tonotilul prin efecte este un mimetic de Ritalin.
0
12-08-2009, ora 23:56
BLUE83
Nu este medic/terapeut
BLUE83
Daca ai vedea starea mea anterioara, cu tot cu antidepresiv te-ai mira si tu serios, adica erau zile cand trebuia sa ma chinui enorm sa fac lucruri normale, vaai cat de grele sunt starile alea, zile in sir, o stare de oboseala cumplita, si acum merge totul ca uns, sa fie tot asa si sa fie bine, m-as bucura.
0
13-08-2009, ora 01:52
Aruon
Nu este medic/terapeut
Aruon
Pacat ca nu l-am descoperit mai inainte.Acum fac tratament cu chimicale.NU LE POT ASOCIA.aSTA ESTE
0
13-08-2009, ora 07:47
Poftim? Cum mimetic de Ritalin? Ritalinul contine metilfenidat si este medicament de electie pt ADHD, care determina printre altele apatie, la tine fiind exact invers...nu inseamna ca daca metilfenidatul mareste activitatea dopaminergica si Tonotil-N-ul la fel...sunt o apa si un pamant...o aberatie! Pe net se scriu multe, putine info. sunt avizate, restul...interpreteaza tu cum doresti punctele de suspensie!

Aruon, poti sa iei Tonotil-N cu antidepresive si anxiolitice, este precizat clar si-n prospect (Ca supliment in tratamentul cu antidepresive si anxiolitice, adica adjuvant)...consulta medicul care ti-a prescris medicatia si cerei acordul!

Toate cele bne;)

In speranta ca v-am putut fi de folos, cu placere si deferenta,
N I C K;)
0
13-08-2009, ora 23:36
BLUE83
Nu este medic/terapeut
BLUE83
Probabil se referea dupa exprimare, ca are acelasi nivel de eficienta ca Ritalinul, dar neavand activitati in aceleasi sectoare cerebrale.Oricum omul facea reclama la miere, si s-a legat de Tonotil.
0
13-08-2009, ora 23:42
BLUE83
Nu este medic/terapeut
BLUE83
Atentia fata de acea afirmatie vine din, subliniez eficienta ca efect pe care nu am resimtit-o niciodata de la un produs pentru inbunatatirea starii afective, nu stiu de ce la mine are asemenea efect, cred ca cei care l-au incercat si nu i-a ajutat nu au dificultati in aria de actiune a acestuia.
0
13-08-2009, ora 23:49
BLUE83
Nu este medic/terapeut
BLUE83
Dar nu cred ca nu merita incercat, si asa lumea ia in prostie pumni de pastile cu multe efecte nedorite.Si va rog scrieti, daca ati luat si nu v-a ajutat, de asta am deschis acest topic.Si, da, dupa cum concretiza si Nick, e adjuvant.
0
14-08-2009, ora 11:03
"Oricum omul facea reclama la miere, si s-a legat de Tonotil" :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Fraza foarte umoristica.
Exista posibilitatea ca cei care iau acest produs sa sufere de sindrom de dezasimilatie (malabsorbtie), fapt care minimalizeaza pana la 0% absorbtia substantelor. O alta explicatie ar fi ineficienta sau deficienta enzimelor care se ocupa cu metilarea, decarboxilarea si hidroxilarea substantelor pt. a le transforma in neuromediatori si nu numai...in final, f multe persoane sunt refractare la tratamente, chiar si naturare, receptivitatea fiind 0 barat sau sub 25-50%! Pt. ca un tratament sa fie bunicel, receptivitatea trebuie sa fie de minim 70-80%...

O zi buna tuturor!

Cu deosebit de multa placere si deferenta,
N I C K;)
0
02-09-2009, ora 19:13
BLUE83
Nu este medic/terapeut
BLUE83
Ceaiul de sunatoare se poate bea impreuna cu cafeaua, asociat cu cofeina?
0
02-09-2009, ora 21:15
Hypericum Perforatum (Hyperici Herba) are foarte multe contraindicatii...hipercina, pseudo-hipericina si hyperforinul, principalele 3 substante active, prezinta un sinergism exagerat de mare cu toate substantele care sunt capabile sa patrunda prin bariera hemato-encefalica, de cele mai multe ori negativ. Toate substantele care stimuleaza sistemul nervos trebuiesc administrate cu multa prudenta, daca in acelasi timp se ingereaza si sunatoare (iarba de sunatoare). In cazul cafelei, cofeina are actiune analeptica (tonic nervos), iar in combinatie cu sunatoarea poate sa produca anxietate si insomnie, plus multe alte efecte indezirabile.

Concluzie! EVITA cafeaua pe durata unui tratament cu sunatoare si sa nu bei nici dupa ce ai incetat tratamentul, minim 3-7 zile (depinde de cantitatea de sunatoare administrata si de cantitatea de cafea si concentratia de cofeina)...iti sp asta pt ca substantele din sunatoare au capacitatea de a inhiba o enzima - monoaminooxidaza care are rolul de a degrada o anumita cantitate de serotonina, dopamina etc., neuromodulatori (degradare absolut necesara pt a mentine un echilibru; tocmai de aceea se administreaza sunatoare la depresivi si nu numai, pt a lasa nivelul de modulatori sa creasca si sa "scalde" neuronii mai mult timp, odata si cu inhibarea recaptarii sinaptice) care daca nu sunt tinuti sub observatie de concentratii stabile si suficiente de MAO pot destabiliza toata starea psihoafectiva (cand pisica nu-i acasa (adica MAO), joaca soarecii pe masa (adica 5HT, DA, NA/NE (5-hidroxitriptamina, dopamina si noradrenalina sau norepinefrina, printre altele)...ai grija...juxtapunerile pot fi foarte periculoase, chiar daca nu par!

Multa sanatate!

Mister NICK;)
0
03-09-2009, ora 13:22
BLUE83
Nu este medic/terapeut
BLUE83
Ca de obieci Nick o prezenta foarte bine informata, documentata si activa pe forum.Tine-o tot asa!!!
0
03-09-2009, ora 13:37
BLUE83
Nu este medic/terapeut
BLUE83
Despre Tonotil ce vreau sa mai subliniez, e ca din experienta mea, el functioneaza diferit fata de antidepresiv, adica la antidepresiv ai inertia aia dupa ce l-ai intrerupt, la Tonotil e ziua si energia, adica functioneaza exact in perioada in care il ei.Daca maine nu-l ei, poimaine esti la loc.Deci ziua si energia.
1
03-09-2009, ora 13:40
Multumesc. Meritele sunt in totalitate ale lui Dumnezeu care ma ajuta sa fac ceea ce fac cu toate ca NU merit.

Mister NICK;)
0
03-09-2009, ora 14:31
BLUE83
Nu este medic/terapeut
BLUE83
Da inteleg ce-mi spui despre sunatoare, deci nu poate fi folosita decat pe perioade independente de multe alte substante, ori eu caut sa fac un cumul, in incercarea mea de a gasi metode cat mai naturale.Deci cafeaua tre sa fie departe de sunatoare.Deci nici Tonotil cu sunatoare nu poate merge, si sa scot cafeaua?Tot tonic e si Tonotilul.Deci in nici un caz, nu?Ramane buna combinatia Tonotil plus cafea, doua tonice.Dar daca Tonotilul merge ca adjuvant pe langa un antidepresiv de ce nu ar merge pe langa sunatoare?Caut substante care sa se potenteze intre ele, cat mai multa conlucrare.
0
03-09-2009, ora 15:43
Tonotil-N functioneaza cu sunatoarea pt ca nu are efecte antidepresive de inhibare a recaptarii serotoninei, dopaminei, noradrenalinei etc. precum antidepresivele SSRI, SNRI etc., dar nu mai mult de 2 fiole zilnic, de preferat una! Conlucrarea dintre Tonotil-N si sunatoare este aproape maxima si 100% benefica, nu produce anxietate ca-n cazul asocierii cu cofeina (cofeina NU este anxiolitica, ci exact invers, pe cand sunatoarea si Tonotil-ul sunt anxiolitice) sau cafeina (cafeina este 100% contraindicata pt ca produce dependenta; cunosc persoane care fara Cola ingerata zilnic sunt ca niste locomotive, mai mult decat surescitate...)
Nu tonicitatea este f importanta, ci tipul/mecanismul prin care induce: adjuvanta, stimulanta, inhibanta etc. Unele tonice au efecte benefice prin inhibarea unor anumite substante pe care organismul le foloseste in mod normal sa functioneze in parametrii normali, alte prin stimulare...cateva (foarte rare) prin aducerea unui aport natural sau nu, care moduleaza si astfel tonifica, tonifica si iar tonifica etc.
Asadar, Tonotil-N poate fi folosit cu sunatoare, dar raportul dintre doze trebuie sa fie de maxim 2:1 pt sunatoare (2 cps/comprimate sunatoare - o fiola Tonotil-N; nu mai mult de 500 de mg de sunatoare (cum ar fi, 2 comprimate de Remotiv de 250 mg pe zi)!

Foarte bun pt ce doresti tu (mult sinergism cu potential mare de curativism) este si Rhodiolin-ul, documenteaza-te cu privire la Trandafirul muntilor si efectele lui in sfera psiho-afectiva! (Rhodiolin + Tonotil-N, nu si cum sunatoare pt ca devine cocktail Molotov)...

Multa sanatate si armonie psiho-afectivo-fizica!

Mister NICK;)
0
09-09-2009, ora 19:11
BLUE83
Nu este medic/terapeut
BLUE83
Rhodiolin-ul e scump rau, nu te poti atinge de el.
0
09-09-2009, ora 19:56
:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Da, este destul de costisitor, dar poti sa cumperi planta din Rhodiolin, adica Rhodiola Rosea. Am sa-ti trimit un mesaj privat cu informatii, pt ca am observat ca mesajele noi care contin link-uri se sterg (nu toate, dar nu risc)...numai bine!

In speranta ca ti-am putut fi de folos, cu placere si deferenta,
Mister NICK;)
0
10-09-2009, ora 23:02
BLUE83
Nu este medic/terapeut
BLUE83
Da, mersi astept mesajul tau.
0
10-09-2009, ora 23:06
BLUE83
Nu este medic/terapeut
BLUE83
Auzi, dar de ce are Tonotilul inertie asa de mica, adica aproape doar pe perioada administrarii lui, cum ziceam ziua si energia, nu cumva sa nu-l ei cateva zile!
0
10-09-2009, ora 23:32
Din pacate, Tonotil-N nu este un medicament perfect, pt simplul fapt ca nu exista medicamente perfecte, trebuia sa aiba si un defect, nu? Singurul medicament perfect este RUGACIUNEA, atat!

Mister NICK;)
0
16-09-2009, ora 22:21
BLUE83
Nu este medic/terapeut
BLUE83
Din pacate trebuie sa renunt la administrarea Tonotilului, pt ca-mi streseaza foarte mult rinichii si ficatul, nu e un produs ce se admintreaza pe perioade lungi, e un adjuvant de iesire din perioade critice, nu vreau sa risc sa patesc ceva, dar ce alternative ar mai fi care lucreaza pe aceleasi principii ca si Tonotilul si care pot fi administrate pe perioade lungi de timp?
0
16-09-2009, ora 22:38
BLUE83
Nu este medic/terapeut
BLUE83
Hei Nick mi-ai trimis de unde fac rost de Rhodiolin, planta Rhodiola Rosea.Nu stiu ce sa mai incerc, dar nu mai vreau sa pun in gura antidepresive, nu-mi plac la gust!
0
16-09-2009, ora 22:56
Sunt alternative:

- 5-htp (5-hidroxitriptofan - precursorul direct al serotoninei);
- Ulei volatil de busuioc în miere de albine (de la Hofigal);
- Gemoderivat de muguri de stejar;
- suc de orz verde Biovital;
- Ulei volatil de levănţică în miere de albine (tot de la Hofigal);
- Tinctură de Melisă etc.

Sunt tot atât de multe alternative, precum oamenii, important este răspunsul organismului la una dintre ele (sau la o combinaţie de 2-3).

Multă sănătate!

Cu deosebit de multă plăcere şi deferenţă,
Mister NICK;)
0
16-09-2009, ora 23:18
Ţi-am trimis link-ul prin mesaj privat!
0
18-09-2009, ora 14:58
BLUE83
Nu este medic/terapeut
BLUE83
Mersi mult, o sa ma gandesc ce varianta sa incerc, in lunga mea incercare de a fugi de chimice, atatea chimice, cu siguranta sunt substante apropiate ca efect cu chimicele, dar e multa bataie de cap pana sa gasesti combinatia potrivita ptr tine, multe incercari, cautari, si iar cautari.Off, is obosit de atata lupta, dar totusi tre sa merg inainte.Poate viata e o lupta continua.Cine stie ce e viata, poate nu stie nimeni ce e, doar ca tre sa mergi inainte prin ea.
0
18-09-2009, ora 17:18
Viaţă aceasta este o călătorie continuă, oarecum predefinită, pe un drum (autostrada) cu o anumită menire, o menire în care trebuie să existe obligatoriu următoarele ingrediente: pt. a o duce la bun sfârşit: iubire necondiţionată, putere, evlavie, umilinţă, tandreţe, răbdare, voinţă, smerenie, înţelegere, toleranţă, altruism şi fapte bune.

Mister NICK;)
0
23-09-2009, ora 22:31
BLUE83
Nu este medic/terapeut
BLUE83
Mersi pentru optimismul tau si gandurile bune.
0
23-09-2009, ora 22:47
BLUE83
Nu este medic/terapeut
BLUE83
Mi-ai recomndat niste produse care lucreaza dupa cum ziceai similar cu Tonotilul si se pot administra pe termen lung.Am cautat prin magazinele naturiste Uleiurile volatile, dar nici unul nu era prezent, nu le aduc reprezentantii decat pe comanda.In schimb sucul de orz verde Biovital este disponibil, si as vrea sa-i incerc utilitatea dar am o retinere la faptul ca, contine SOD, superoxid dismutaza, o enzima, nu stiu ce fel de enzima e, dar am reticenta la enzime, stiu de cele digestive, si ca e bine sa nu ne administram din exterior deoarece se lenevesc propriile productii enzimatice.
0
24-09-2009, ora 15:27
Superoxid dismutaza (SOD) este o enzimă componentă a sistemului antioxidant care împreună cu glutation peroxidaza şi vitamina E, controlează nivelul radicalilor liberi din organism.
Acţiunea superoxid dismutazei (SOD) în organism:

1. împiedica producerea agenţilor liberi nocivi
2. antioxidant natural
3. eficient în cazul bolilor cronice
4. apară organismul împotriva impactului radicalilor liberi
5. încetineşte îmbătrânirea şi apăra împotriva radiaţiilor UV
6. ajută în stările de convalescenţă şi împotriva dependenţei de droguri
7. conferă protecţie împotriva radiaţiilor solare, poluare şi pentru utilizatorii de calculatoare
8. combate radicalii liberi şi substanţele cancerigene

Ce părere ai acum?

În cazul enzimelor digestive, ai şi nu, dreptate! Dacă digestia se realizează la parametrii normali, nu ai voie să iei un supliment cu enzime digestive (Sanzyme, Zymogen forte, Aczyme etc.) pentru a nu deregla producţia endogenă, dar dacă digestia este defectuoasă eşti aproape obligat să ingurgitezi enzime digestive exogene pentru a nu risca să ajungi la sindrom de malbsorbţie, alergodermii etc., deci, administrarea enzimelor digestive este benefică sau nu, exclusiv după caz!

O zi bună! Salut... ;)

Mister NICK;)
Adaugă un comentariu / răspuns
131 comentarii 1 234 5 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul