Țiuit in ureche
Buna ziua am 26 de ani si de o luna ma chinui cu o problema la care nu se gaseste rezolvare.
Cum va spuneam in urma cu o luna a inceput sa aparea o umflatura nedureroasa dupa urechea stanga si un țiuit si m-am dus la medic.Am luat antibiotic timp de 7 zile.Am fost dupaia la un medic ORL si iarasi antibiotic 5 zile.
In fine in cele din urma umflatura s-a mai diminiuat iar tiuitul a scazut in intensitate insa am observat alta problema.In momentul in care misc maxilarul se aude din interioul acestuia un zgomot ca si cum ar fii saliva + că daca umflu obrazul si masez in jurul glandei parotide am senzatia unui scartit ca pe zapada.
Mentionez ca nu am dureri si aseara am fost la alt medic ORL si mi-a dat picaturi de nas si parasinus + sinosun.Intre timp mi-am facut programare si la stomatolog.
Ce ma sfatuiti sa fac sau unde as putea sa merg sa imi rezolv problema?
Cum va spuneam in urma cu o luna a inceput sa aparea o umflatura nedureroasa dupa urechea stanga si un țiuit si m-am dus la medic.Am luat antibiotic timp de 7 zile.Am fost dupaia la un medic ORL si iarasi antibiotic 5 zile.
In fine in cele din urma umflatura s-a mai diminiuat iar tiuitul a scazut in intensitate insa am observat alta problema.In momentul in care misc maxilarul se aude din interioul acestuia un zgomot ca si cum ar fii saliva + că daca umflu obrazul si masez in jurul glandei parotide am senzatia unui scartit ca pe zapada.
Mentionez ca nu am dureri si aseara am fost la alt medic ORL si mi-a dat picaturi de nas si parasinus + sinosun.Intre timp mi-am facut programare si la stomatolog.
Ce ma sfatuiti sa fac sau unde as putea sa merg sa imi rezolv problema?
1 comentarii
Sa ai rabdare. Ca si eu ma plimb cu baiatul meu din luna mai din medic in medic si nu stiu ce are. M am saturat de sistemul de sanatate. Si am fost numai la particular.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6De 6 luni am un tiuit continuu in urechi / cap
- 3De o luna de zile urechea stanga a inceput sa tiuie permanent
- 127ameteala si tiuit in urechi
- 84Tiuit + tremur al corpului interior
- 0ameteli puternice + tiuit ureche + nod in gat
- 1Tiuit in ureche dupa aspirarea dopului de ceara
- 1Tiuit urechi
- 1Tiuit in ureche
- 3tuituri in urechi..
- 2Ureche infundata cu țiuit
- 3Tuit si urechi infundate
- 0Trauma sonora, ce ar fi de facut si se poate remedia in timp ?
- 12Țiuit in urechi
- 1Bazait in urechi
- 1Stari ciudate - m-a luat o ameteala mai puternica si mi se inclestau dintii
- 5Tiuit in ureche..si atat
- 2Pt Dr Flueraru -tiuit in ureche
- 3Tiuit permanent in cap
Mai multe informații despre: Tiuitul in urechi
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: