De 6 ani am tinnitus la urechea dreapta

16-12-2013
RA77
Nu este medic/terapeut
RA77
Buna! Am decis sa scriu pe acest forum pentru a ma ajuta cu o problema. De 6 ani am tinnitus la urechea dreapta. De cateva zile s-a acutizat, deja ma deranjeaza cumplit. Mentionez faptul ca am incercat aproape toate metodele de vindecare: ginko b., tanakan, etc. Am facut si RMN, totul e ok, teste auditive care sunt ok, etc. Acum cateva zile am aflat de un nou medicament numit TINNEX originar din India avand la baza CAROVERINE. Din cate am studiat eu pe net acesta ar fi potrivit pt. ce am eu: Tinnitus cohlear (sunt aproape 90% sigur ca este o pb. cohleara). Va rog niste sfaturi dl. doctori. Multumesc.

http://www.tinnitusjournal.com/detalhe_artigo.asp?id=419
3 comentarii
0
18-12-2013, ora 03:32
Terapeut Domitian Ioan Pasca
Terapeut Domitian Ioan Pasca
In momentul in care ai un diagnostic concret pus de medic si nu o presupunere a ta iti recomand sa revii pentru a evalua impreuna posibilitatile unui tratament. Pentru un pacient este imposibil sa puna un diagnostic, chiar si un medic apeleaza la un alt medic cand vine vorba de o consultatie pentru o anumita problema datorita fapului ca in acel caz aceasta se realizeaza obiectiv. Acesta este sfatul meu pentru ca tratamentul recomandat sa aiba si eficienta scontata.
Sanatate
0
18-12-2013, ora 08:06
RA77
Nu este medic/terapeut
RA77
Tocmai asta e problema am fost la 3 ORL-sti in Brasov si la un neurochirurg. Nici unul nu mi-a spus concret ce am. Am ajuns ca pacient sa fac singur investigatii si sa citesc carti de medicina, bloguri si siteuri dedicate acestei probleme. Chiar nu e admisibil ca nici un doctor din Brasov sa-ti dea un rezultat concret. Am facut o gramada de teste, investigatii si am luat o gramada de medicamente. Fara folos. De aceea, studiind problema singur am ajuns la concluzia aceasta: tinnitus cohlear sinaptic.
0
22-05-2016, ora 11:17
Andreea Ioana25
Nu este medic/terapeut
Andreea Ioana25
Buna, cum mai stai cu tiuitul? si eu sunt din Brasov si am aceeasi problema ca si tine.. am umblat si pe la Bucuresti..si nimic. astept un raspuns. mersi
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Australia. Unul din patru adulți suferă de tinitus, o tulburare ce determină un „țiuit în urechi”
  • Efectele indirecte ale COVID-19 asupra tinitusului, o condiție comună manifestată prin „țiuit” în urechi, discutate de cercetători
  • Un potențial tratament pentru tinitus, dezvoltat după două decenii de cercetare
  • Tinitusul sau țiuitul în urechi ar putea duce la pierderea auzului? (studiu)
  •