Tiut in ureche

Buna ziua,
Luna aceasta am efectuat un RMN pentru coloana lombara.Pe durata investigatiei am purtat dopuri si casca, insa zgomotele produse de aparat s-au auzit destul de puternic. In seara respectiva, la culcare am simtit un tiuit in urechii pe care il resimt si in momentul de fata. In timpul zilei ma deranjeaza foarte putin, doar daca imi acopar urechile aud sunetul.
Intrebarea mea este daca zgomotul produs de RMN poate fi cauza acestor simtome si ce investigatii ar trebui facute.
Multumesc
Luna aceasta am efectuat un RMN pentru coloana lombara.Pe durata investigatiei am purtat dopuri si casca, insa zgomotele produse de aparat s-au auzit destul de puternic. In seara respectiva, la culcare am simtit un tiuit in urechii pe care il resimt si in momentul de fata. In timpul zilei ma deranjeaza foarte putin, doar daca imi acopar urechile aud sunetul.
Intrebarea mea este daca zgomotul produs de RMN poate fi cauza acestor simtome si ce investigatii ar trebui facute.
Multumesc
1 comentarii

acufenele sunt semn de proasta circulatie cerebrala
cauzele incep de la digeste proasta, alimentatie cu grasimi, dezhidratare pana la probleme neurologice sau ORL
conteaza varsta, KG, tensiunea..s.m.a
analizeaza cam unde ar fi probleme si de acolo incepi..ORL sau neurologie
cauzele incep de la digeste proasta, alimentatie cu grasimi, dezhidratare pana la probleme neurologice sau ORL
conteaza varsta, KG, tensiunea..s.m.a
analizeaza cam unde ar fi probleme si de acolo incepi..ORL sau neurologie

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2tiuit de urechi
- 4tiuit sau nu?
- 3tiuituri in ureche
- 16Neuro sau ORL?
- 1Tiuit urechi !
- 14urechi infundate+tiuit continuu
- 3tiuit ureche
- 5tiuit in ureche
- 11ameteli, ureche ce pulseaza si tiuit in urechi
- 4tiuituri in partea dreapta
- 1Ameţeală şi amorţeală cap, alertă, ţiuit urechi, auz, vedere intetosata