Trauma sonora, ce ar fi de facut si se poate remedia in timp ?
Buna ziua. Am avut in incident ghinionist as putea spune, in noaptea de revelion a dat cineva cu o petarda la un metru de mine si de atunci mi s a infundat urechea stanga (nu de tot, dar in mare parte) si se auzea un tiuit. Am fost la urgente si mi a spus ca nu imi este afectat timpanul si sa fac un control la orl. Dupa 2 saptamani (adica azi) am fost la orl mi a facut audiograma si acolo la urechea stanga apare 50db mai exact ca am o trauma sonora usoara si ca mi e afectat nervul. Medicul mi a spus ca traumele sonere sunt cam ireversibile si erau sceptici si mi au dat tratament pe 10 zile cu milgamma iar apoi sa revin.
In momentul de fata am un tiuit relativ usor continuu dar daca imi pun muzica mai aproape de ureche sau ceva zgomote un pic mai mari (de proba) se aude infundat.
Nu e placut...
As dori sa imi dati niste sfaturi ce ar fi de facut si daca problema se poate remedia in timp ?
Va multumesc!
In momentul de fata am un tiuit relativ usor continuu dar daca imi pun muzica mai aproape de ureche sau ceva zgomote un pic mai mari (de proba) se aude infundat.
Nu e placut...
As dori sa imi dati niste sfaturi ce ar fi de facut si daca problema se poate remedia in timp ?
Va multumesc!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2tiuit de urechi
- 67tinitus - un raspuns posibil
- 3piuitul urechilor
- 31piuit in ureche
- 19Trauma sonora - tragere cu armamentul
- 13spondiloza cervicala si tiuit continuu
- 9tinitus puternic
- 5otita seroasa cronica+tiuit permanent
- 8Tiut in ureche inainte de somn
- 0Probleme tiuit urechi
- 7de o saptamana am un tiuit in urechi pe care parca il aud in cap