Otita seroasa cu tiuit in ureche si pierderi de echilibru
Buna ziua
Astazi am fost diagnosticat cu otita seroasa, cauzata de o deviatie de sept. Am timpan opac si asiprat.
Intrebarea mea e legata de altceva. De vreo 2 sapt, dup ao raceala, am ramas cu un tiuit in ureche si pierderi de echilibru. ba mai mult, ma mai sageata din can din cand urechea.
E posibil ca tiuitul si pierderea de echilibru sa fie de la otita seroasa?
Ionut
Astazi am fost diagnosticat cu otita seroasa, cauzata de o deviatie de sept. Am timpan opac si asiprat.
Intrebarea mea e legata de altceva. De vreo 2 sapt, dup ao raceala, am ramas cu un tiuit in ureche si pierderi de echilibru. ba mai mult, ma mai sageata din can din cand urechea.
E posibil ca tiuitul si pierderea de echilibru sa fie de la otita seroasa?
Ionut
11 comentarii
DA.
si este foarte grav.
trebue sa mergeti sa va internati in clinica ORL
lichidul din spatele timpanului.. preseaza pe labirint ( organul echilibrului) si riscul de infectare este mare.
se poate surzi brusc intro singura noapte... irecuperabil!
si este foarte grav.
trebue sa mergeti sa va internati in clinica ORL
lichidul din spatele timpanului.. preseaza pe labirint ( organul echilibrului) si riscul de infectare este mare.
se poate surzi brusc intro singura noapte... irecuperabil!
Buna ziua
Va multumesc domnule doctor. Voi merge imediat la ORL - Spiridon
O zi buna!
Ionut
Va multumesc domnule doctor. Voi merge imediat la ORL - Spiridon
O zi buna!
Ionut
Sotul meu a fost diagnosticat cu otita medie seroasa. Desi a fost operat, se plange in continuare de faptul ca simte urehea infundata si, mai mult, de aseara a inceput sa-i curga un lichid galben din ureche. Dumneavoastra ce credeti?
ca. nu e bine.. si trebue sa mearga la ORL.. pentru aspiratii si tratament local!
BUNA ZIUA
am fost diagnosticat cu otita, iar in urma tratamentului si a numeroaselor controale la medic , medicul i-mi spune ca totul este ok dar eu am ramas cu un tiuit in ureche si asta se intimpla de aproximativ doi ani.
a doua problema si pentru mine cea mai serioasa este ca de aproximativ un an si ceva simt un nod in git care a devenit tot mai suparator si persista tot timpul. cu ocazia numeroaselor controale la medic din cauza urechii cu otita am cerut sa-mi fac control si pentru git dar raspunsul era cam acelasi ( nu prezinta iritatii sau altceva care sa dea ceva de banuit ) dar cu toate acestea nodul din git persista.
am fost diagnosticat cu otita, iar in urma tratamentului si a numeroaselor controale la medic , medicul i-mi spune ca totul este ok dar eu am ramas cu un tiuit in ureche si asta se intimpla de aproximativ doi ani.
a doua problema si pentru mine cea mai serioasa este ca de aproximativ un an si ceva simt un nod in git care a devenit tot mai suparator si persista tot timpul. cu ocazia numeroaselor controale la medic din cauza urechii cu otita am cerut sa-mi fac control si pentru git dar raspunsul era cam acelasi ( nu prezinta iritatii sau altceva care sa dea ceva de banuit ) dar cu toate acestea nodul din git persista.
senzatiea de nod.poate fi foarte subiectiva( simtita numai de Dvs..si imposibil de depistat cu ochiul liber) este vorba despre despre contractiea muschilor faringieni si esofagieni.
ca motiv poate fi o problema a tiroidei, a coloanei cervicale..sau o problema legata de stres.
CU tiuitul in urechi.. e si mai complicat.. ( coloana cervicala, ateroscleroza, colesterolul, tensiunea arteriala) influenteaza activitatea normala a nervului auditiv).
de unde sunteti?
ca motiv poate fi o problema a tiroidei, a coloanei cervicale..sau o problema legata de stres.
CU tiuitul in urechi.. e si mai complicat.. ( coloana cervicala, ateroscleroza, colesterolul, tensiunea arteriala) influenteaza activitatea normala a nervului auditiv).
de unde sunteti?
sunt din jud Arad si asa cum am descris am fost la mai multe controale la un medic care este foarte apreciat dar parca nu sunt pe deplin multumit datorita faptului ca acele simtome nu au disparut. despre ureche (dreapta) ce sa zic pentru ca rezultatul care mi-l da acel medic esta ca totul este in regula. m-am hotarit sa merg la cluj pentru un control mai amanuntit.. daca ma puteti ajuta cu ceva sfaturi despre cele aratate s-au ce ar trebui sa fac pe viitor. Va multumesc mult.
vorbim dupa ce te intorci de la Cluj!
Buna seara
am rezolvat problema cu aerosoli, celebrex si olinth ha.
Problema e ca permanent mi se infunda nasul, si de aici restul problemelor. Rinita alergica?
Ionut
am rezolvat problema cu aerosoli, celebrex si olinth ha.
Problema e ca permanent mi se infunda nasul, si de aici restul problemelor. Rinita alergica?
Ionut
Buna ziua!
Am o problema cu urechile...totul a plecat de la o simpla raceala si de la asta mi s-au infundat si au inceput sa tiuie.Am scapat de infundarea lor prin tratamente dar tiuitul mi-a ramas.La doctor am fost si a zis ca am o otita seroasa bilaterala care se trage de la deviatie de sept...am facut operatia acum o sapt dar tiuitul mi-a ramas...nu este foarte puternic dar cand stau in liniste se aude, este deranjant.
Ce fac???
va multumesc!!!
Am o problema cu urechile...totul a plecat de la o simpla raceala si de la asta mi s-au infundat si au inceput sa tiuie.Am scapat de infundarea lor prin tratamente dar tiuitul mi-a ramas.La doctor am fost si a zis ca am o otita seroasa bilaterala care se trage de la deviatie de sept...am facut operatia acum o sapt dar tiuitul mi-a ramas...nu este foarte puternic dar cand stau in liniste se aude, este deranjant.
Ce fac???
va multumesc!!!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3sindrom cerebelos bipolar... nu isi mentine echilibrul si vorbeste greu
- 32Sa fie oare spondiloza cervicala?
- 26otita medie...? fara antibiotic?
- 31piuit in ureche
- 13spondiloza cervicala si tiuit continuu
- 12scurgere auriculara la 4 luni de la diagnosticarea cu otita
- 14Dezechilibru, ameteala
- 6temperatura bazala scade.. mai exista risc de sarcina?
- 7otita?
- 0otita medie seroasa
- 5tiuit in ureche
- 5ameteala, tremur, nod in gat, repiratie greoaie, stare de inechilibru, oboseala...etc
- 7Otită congestivă
- 2tinitus, presiune craniana, sensibilitate zgomot
- 1acufene/tinitus?
- 5Va rog sa ma ajutati - urechea infundata si cateodata aud un fel de tiuit
- 2Hipoacuzie bilaterala- cu o singura proteza
- 0Senzatie de dezechilibru doar afara
- 7Tulburari neurologice dupa vaccinare ?-
- 2Ameteala si dezechilibru
Mai multe informații despre: Dezechilibrul Otita medie Tiuitul in urechi
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: