Orl. Probleme cu urechile. Pentru dn Valeriu F

08-12-2020
Camelia233
Nu este medic/terapeut
Camelia233
Buna seara,

De trei luni am o problema cu urechile. Am un sunet permanent, un fel de tiuit prelung. Am fost la Orl si medicul mi-a spus ca nu este o cauza orl. Impedanta si audiograma nedepistand modificări. Nici la examenul la microscop dna doctor nu a vazut nimic. Cu toate acestea, sunetul este permanent.. daca inchid ochii si pun presiune cu pleoapele este si mai pronuntat. Pe lang asta dacă imi suflu nasul mi se infunda urechea dreapta si tiuie si mai tare. Iar uneori pacane ceva pe cerul gurii..ca un clic. Tiuitul este mai pronuntat cand pun capul pe perna sau dupa ce ascult ceva
Mentionez ca am avut parte de o perioada fff stresanta inainte..si probabil si o lipsa de vitamine, mâncăm putin in acea perioada. Inainte aveam dureri de cap pe partea dreapta dar le am tratat cu antiinflamatoare. Probleme cu cervicala nu am..
Am făcut practica intr un centru de copii si intr adevar de doua ori a fost gălăgie sa fie de la asta? Dar si inainte imi mai tiuiau urechile..dar nu încontinuu..
Am 28 de ani. 1 60 m. Apr 50 kg. Tensiunea 9 cu 6.
Nu beau cafea, nu fumez..
Am urmat tratament cu gingobiloba fara rezultat..ce mai pot fac?
Este o problema care se rezolva? Imi puteti recomanda un medic in Bucuresti?
Multumesc
1 comentarii
0
15-12-2020, ora 21:51
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
sangele care urca la cap.. si oxigeneaza creerul si nerviii care raspund de. auz, vedere, memorie, echilibru. acel sange..vine din intestine si ficat..si trebuie sa fie de buna calitate
cu tensiunea 9. si cu un sange alimentat incorect si nehidratat corect.. nu are cum sa oxigeneze si sa alimenteze creerul
e logic sa ametesti si sa tiue urechile
1. 3 mese regulate, dversificate pe zi, hidratare cu apa si ceaiuri forta pana ajungi la tensiune 11.12
2. ceaiul negru si verde, ginseng, laptisor matca...s.a. tonice.. obligatoriu
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Efectele indirecte ale COVID-19 asupra tinitusului, o condiție comună manifestată prin „țiuit” în urechi, discutate de cercetători
  • Un potențial tratament pentru tinitus, dezvoltat după două decenii de cercetare
  • Tinitusul sau țiuitul în urechi ar putea duce la pierderea auzului? (studiu)
  •