tiuit in ureche
De opt zile am un tiuit in ureche care a fost insotit de sangerare in ureche (mi s-a spus ca s-a spart o vezicula) si presiune, dupa tratament cu cefalexin, aulin si claritine (desi eu alaptez!) am ramas totusi cu acest tiuit in ureche care parca devine tot mai accentuat iar la sunetele inalte simt vibratia lor in ureche. Care ar putea fi cauzele unor asemenea simptome si mai ales urmarile?Desi stiu ca trebuie consult de specialitate pentru un diagnostic va multumesc foarte mult pentru un eventual respuns.
2 comentarii
Buna ziua, sufar de tinnitus cu pulsatii puternice la cap(tampla stanga) sincronice cu cele ale inimii.Am fost internat in spital la Neurochirurgie.Am facut toate investigatiile posibile :Audiograma, EEG, diverse analize la sange, I.R.M, THS, FREE T4, examinare cranio cerebrala la tomograf si IRM cu substanta de contrast si totul este normal.Am fost consumator de droguri timp de trei ani pana acum 4 luni(hasis, marijuana, cannabis).Am incercat si cu hemeopatia dar fara rezultat.ce ar trebui sa fac?stima
Buna ziua.
Am 35 ani si de ceva vreme(de circa 3-4 ani)aud permanent niste piuituri in ambele urechi.Mi-am facut toate analizele, acestea au iesit foarte bune.Acum circa 2 luni am fost la un control ORL, mi s-a spus ca timpanul nu e afectat in nici un fel, nu am dopuri in urechi, de auzit aud bine.M-au pus la un aparat cu diferite sunete, unele mai joase, altele mai ridicate, iar aici a iesit putin in contradictoriu.Mi s-a luat tensiunea si era foarte buna..Mi s-a spus ca nu stie exact ce sa-mi spuna, ca ar putea fi din cauza presiunii circulatiei sangelui.
Mentionez ca nu am avut niciodata probleme de sanatate si ma simt foarte bine (cu exceptia acelor piuituri).
Va rog sa-mi spuneti parerea dumneavoastra.
Va multumesc!
Am 35 ani si de ceva vreme(de circa 3-4 ani)aud permanent niste piuituri in ambele urechi.Mi-am facut toate analizele, acestea au iesit foarte bune.Acum circa 2 luni am fost la un control ORL, mi s-a spus ca timpanul nu e afectat in nici un fel, nu am dopuri in urechi, de auzit aud bine.M-au pus la un aparat cu diferite sunete, unele mai joase, altele mai ridicate, iar aici a iesit putin in contradictoriu.Mi s-a luat tensiunea si era foarte buna..Mi s-a spus ca nu stie exact ce sa-mi spuna, ca ar putea fi din cauza presiunii circulatiei sangelui.
Mentionez ca nu am avut niciodata probleme de sanatate si ma simt foarte bine (cu exceptia acelor piuituri).
Va rog sa-mi spuneti parerea dumneavoastra.
Va multumesc!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7otita sau altceva?
- 3Tiuit urechea dreapta
- 4Intepaturi urechi
- 3tiuit ureche
- 2Tiuit si presiune ureche
- 4un tiuit continuu de 2 saptamani!
- 5Ureche nas gat
- 11ameteli, ureche ce pulseaza si tiuit in urechi
- 12presiune si tiuit in ureche
- 3tuituri in urechi..
- 3Acufene