Țiuit in ureche

09-01-2018
Patryk
Nu este medic/terapeut
Patryk
Acum trei ani din senin mi au apărut niște palpitații puternice chiar și 150de batai pe minut.dupa mai multe atacuri de panica și multe plimbări la urgentă mi s a prescris propanolol 40mg din care iau jumate de pastila noaptea.am făcut toate analizele(EKG holter 24h sânge ecografie inima)nu mi a ieșit nimic decât colesterol mărit și mi au spus ca e totul pe fond nervos.palpitatii tot mai am și am rămas și cu un țiuit in urechea stânga iar când am palpitații țiuitul devine mai accentuat.am făcut și un scanner cerebral iar aici mi a ieșit o sinuozită pentru care am luat timp de 7 zile un tratament pe baza de amoxacilina.Stie cineva cauza acestor stări?precizez ca sunt anxios și nu ma simt bine deloc.am 31 de ani, nu mai fumez rar beau cafea dar am luat in greutate din cauza fumatului vreo 20 kg, la o înălțime de 170cm cu 115kg(95 înainte de a renunța la fumat)
3 comentarii
0
09-01-2018, ora 22:08
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
1 toate celulele din organism au nevoie de oxigen si nutrienti.. care sunt adusi acolo prin Sange
2 calitatea sangelui se face in intestine si ficat din ce pui TU in farfurie

PS: asta este toata filosofia vietii
te-ai alimentat gresit, toate intestinele, ficatul, inima sunt in grasime, nu functioneaza
nu te hidratezi corect, sangele gros vascos nu circula si nu oxigeneaza
doar cu medicamente.. nici o sansa de vindecare
doar regim f. strict alimentar, hidratare corecta, mult sport
cum ajungi la 70 kg. .dispare totul fara tratament
0
09-01-2018, ora 23:04
Patryk
Nu este medic/terapeut
Patryk
Mulțumesc frumos domnule doctor pentru răspunsul Dvs, aveți dreptate am o viața foarte dezorganizată și am sa fac tot posibilul sa ajung la 70de kg asa cum ați spus dvs.va rog frumos sa mi dați un sfat in legătura cu propanololul despre care am auzit ca ar provoca dependentă, sa l iau in continuare ținând cont k încă am palpitații?Va mulțumesc încă o data
0
10-01-2018, ora 08:46
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
acum faci tratamentul corect de la cardiologie si ORL
dureaza minim 3 saptamani sa se schimbe starea organismului dupa ce incepi sa te alimentezi si sa te hidratezi corect
atunci treptat incepi sa renunti la medicamente.. in functie de simptome
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Efectele indirecte ale COVID-19 asupra tinitusului, o condiție comună manifestată prin „țiuit” în urechi, discutate de cercetători
  • Un potențial tratament pentru tinitus, dezvoltat după două decenii de cercetare
  • Tinitusul sau țiuitul în urechi ar putea duce la pierderea auzului? (studiu)
  •