de o saptamana am un tiuit in urechi pe care parca il aud in cap
Domnule doctor de o saptamana am un tiuit in urechi pe care parca il aud in cap mai ales atunci cand este liniste, numai pot dormi deloc si am stari mari de neliniste, nu am fost o persoana stresata, ba chiar nu lasam mai nimic sa ma doboare, ieri am fost la un cabinet particular ORL si doamna doctor de acolo mi-a zis ca trebuie sa imi faca spalaturi in urechi, dar nu a putut ieri ca a zis dansa ca imi poate sparge timpanul si o sa ma curete marti, credeti ca aceste sunete le am de la aceasta ceara din urechi, iar dupa ce o sa imi faca spalaturi o sa imi dispara ? Va rog frumos sa imi spune-ti sunt disperat, sunt o persoana tare, dar lucrul asta ma doboara la pamant, nu pot pune geana pe geana de 1 saptamana, va multumesc si sa va dea Dumnezeu sanatate ! Vreau sa precizez ca am si amigdalitele foarte mari, pentru care tin un tratament, va rog sa ma ajutati ce as putea face si daca voi scapa
7 comentarii
Buna ziua. In urma cu 2 saptamani am fost diagnosticat la I.P Marius Nasta cu Brosiectazii bazale bilateral suprainfectate asociat cu Rinita cronica hipertrofica. In cadrul rinitei, simtomele sunt urmatoarele: lipsa gustului, al mirosului, nas infundat si uneori diminuarea auzului. problemele au aparut de aproximativ 5 ani, de cand imi desfasor activitatea intr-un birou in care s-a insalat sistem de aer conditionat, acesta fiind folosit atit vara, cat si iarna pentru incalzire. In tot acest timp am incercat mai multe tratamente, consultind trei medici la cabinete diferite. Imi doresc daca se poate un tratament, in urma caruia sa-mi recapat functiile: gust, miros, auz.
Multumesc!
Multumesc!
1. PT ALEX
sunetele pot fi de la dopurile de ceara
pui apa oxigenata cu 1 zi inainte de a merge la ORL.. pentru spalaturi
o sa le inmoaie si o sa ieasa mai repede
2/ PT : igabrielcatalin
problemele cu nasul..sunt serioase dar nu ele sunt cauza
cauza problemelor sunt la tractul digestiv..mai cu seama la intestine
am mai scrs mult deaspre asta pe forum.. la rinite alergice
cred ca rezolvarea corecta este NUMAI in clinica ORL.cu internare si o mica interventie chirurgicala
sunetele pot fi de la dopurile de ceara
pui apa oxigenata cu 1 zi inainte de a merge la ORL.. pentru spalaturi
o sa le inmoaie si o sa ieasa mai repede
2/ PT : igabrielcatalin
problemele cu nasul..sunt serioase dar nu ele sunt cauza
cauza problemelor sunt la tractul digestiv..mai cu seama la intestine
am mai scrs mult deaspre asta pe forum.. la rinite alergice
cred ca rezolvarea corecta este NUMAI in clinica ORL.cu internare si o mica interventie chirurgicala
buna ziua
am o fetita de 6 ani, in urma cu 3 saptamani acuza dureri de ureche, medicul de familia mi-a dat claritromicina 250 gr 7 zile, picaturi cu genta si dexa.Dupa tratament imi tot spunea ca tot o doare urechea. am fot la ORL la timpanigraf a iesit ca are timpanul lipit amigalita pultacee + otita seroase ( desi urechea nu-i curge ), 5 zile cefort 0.5 g si genta 40 mg in branula - spalaturi si gargara - fluimucil si cam atat. Acum am terminat tratamentul, amigdalele sunt curate pentru ca le-am badijonat cu albastru de meltilen ( nu mai are puroi ) nasul s-a desfundat, mananca foarte bine, dar cand o intreb daca o doare urechea imi spune ca da si sa mergem la doctor sa ii treaca. Nu stiu ce sa mai fac. Va rog foarte mult sa-mi raspundeti.Multumesc anticipat
am o fetita de 6 ani, in urma cu 3 saptamani acuza dureri de ureche, medicul de familia mi-a dat claritromicina 250 gr 7 zile, picaturi cu genta si dexa.Dupa tratament imi tot spunea ca tot o doare urechea. am fot la ORL la timpanigraf a iesit ca are timpanul lipit amigalita pultacee + otita seroase ( desi urechea nu-i curge ), 5 zile cefort 0.5 g si genta 40 mg in branula - spalaturi si gargara - fluimucil si cam atat. Acum am terminat tratamentul, amigdalele sunt curate pentru ca le-am badijonat cu albastru de meltilen ( nu mai are puroi ) nasul s-a desfundat, mananca foarte bine, dar cand o intreb daca o doare urechea imi spune ca da si sa mergem la doctor sa ii treaca. Nu stiu ce sa mai fac. Va rog foarte mult sa-mi raspundeti.Multumesc anticipat
1. cred ca si cu 3 sapptamani in urma durerea de ureche a fost de la amigdalitra si NU a avut otita
asa ca NU mai tratati bolile de gat urechi... la med de familie sau pediatu
2 o durere poate radia in ureche de la dantura, de la amigdale, de la un faringe iritat cu alimente acre acide sau de la un reflux gastric
deasemenea o otita seroasa ( cu timpanul intact, lichidul in spatele timanului..si NU trebuei nimic sa curga..altfel se numeste otita supurata cu perforatie de timpan) poate da doar senzatie de infundare a urechii, disconfort.. dar NU da durere
3 corect este sa va intoarceti la medicul ORL care a vazut copilul, sa faceti o Timpanograma si sa continuati tratamentul
asa ca NU mai tratati bolile de gat urechi... la med de familie sau pediatu
2 o durere poate radia in ureche de la dantura, de la amigdale, de la un faringe iritat cu alimente acre acide sau de la un reflux gastric
deasemenea o otita seroasa ( cu timpanul intact, lichidul in spatele timanului..si NU trebuei nimic sa curga..altfel se numeste otita supurata cu perforatie de timpan) poate da doar senzatie de infundare a urechii, disconfort.. dar NU da durere
3 corect este sa va intoarceti la medicul ORL care a vazut copilul, sa faceti o Timpanograma si sa continuati tratamentul
Buna ziua!
M-am operat de deviatie de sept in luna februarie anul acesta. Operatia a fost reusita, am sangerat putin dupa externare, cam o saptamana, am urmat tratamentul prescris de doamna doctor, totul a fost bine. Insa de doua saptamani am nasul infundat, nu simt niciun miros, am inceput sa iau antihistaminice, pentru ca stranut excesiv, iar cand suflu nasul imi apar cheaguri de sange, uneori 'de speriat'. Va rog sa imi spuneti ce as putea face!
Va multumesc!
M-am operat de deviatie de sept in luna februarie anul acesta. Operatia a fost reusita, am sangerat putin dupa externare, cam o saptamana, am urmat tratamentul prescris de doamna doctor, totul a fost bine. Insa de doua saptamani am nasul infundat, nu simt niciun miros, am inceput sa iau antihistaminice, pentru ca stranut excesiv, iar cand suflu nasul imi apar cheaguri de sange, uneori 'de speriat'. Va rog sa imi spuneti ce as putea face!
Va multumesc!
sa mergi sa vada nasul medicul care a operat septul
pot fi sinechii postoperatorii
pot fi sinechii postoperatorii
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2tiuit de urechi
- 140tiuit in urechi-cap?
- 12va rog sa ma ajutati - prebleme dupa operatie de astrocitom pilocitic de grad 1(benign)
- 7Dopuri de ceara, urechea infundata. tiuit in ureche
- 7Hai ca... Google e salvarea noastra!
- 12tiuit in ureche
- 9Am probleme cu urechea dreapta !
- 5mi-a iesit reflex stipedian absent urechea stanga, tinitus, hipoacuzie.
- 9tiuit de ureche
- 3Tiuit urechea dreapta
- 1cap greoi si tiuit in urechi
- 2tiuit in ureche
- 3Camp vizual injumatatit pentru cca 30 min si dureri de cap
- 2Vajait in cap si urechi
- 2Ureche infundata cu țiuit
- 1Țiuit in urechea dreaptă
- 3Tuit si urechi infundate
- 7Orl - Vertij, tiuit, presiune in ureche
- 2Tiuit urechi
Mai multe informații despre: Tiuitul in urechi