Acufene
Buna ziua!
Am fost la ORL pentru ca mi se deteriorase auzul la urechea dreapta, in urma audiogramei si impendansmetriei am fost diagnosticata cu hipoacuzie. Simt tensiune in ureche, tiuituri in permanenta iar cand ma ridic din pat/de pe canapea, aud sangele pompand in urechi si in cap. Tensiunea arteriala este 10 cu 6, 11 cu 8, in cazuri rare este 12 cu 8. Am avut parte si de niste evenimente neplacute acum 3 luni si am fost la neurolog unde am fost diagnosticata cu sindrom anxios. Nu stiu ce sa ma mai fac cu aceste zgomote din urechi. Ma simt si ametita, am dureri in piept, simt ca lucrurile merg intr-o directie proasta. Mentionez ca din 2016 am probleme si cu amigdalele, episoade de amigdalita pultacee de 3 ori pe an si am avut si o gastrita pe care am tratat-o, insa daca mananc prajeli sau citrice, am arsuri stomacale foarte puternice.
Multumesc frumos!
O zi minunata!
Am fost la ORL pentru ca mi se deteriorase auzul la urechea dreapta, in urma audiogramei si impendansmetriei am fost diagnosticata cu hipoacuzie. Simt tensiune in ureche, tiuituri in permanenta iar cand ma ridic din pat/de pe canapea, aud sangele pompand in urechi si in cap. Tensiunea arteriala este 10 cu 6, 11 cu 8, in cazuri rare este 12 cu 8. Am avut parte si de niste evenimente neplacute acum 3 luni si am fost la neurolog unde am fost diagnosticata cu sindrom anxios. Nu stiu ce sa ma mai fac cu aceste zgomote din urechi. Ma simt si ametita, am dureri in piept, simt ca lucrurile merg intr-o directie proasta. Mentionez ca din 2016 am probleme si cu amigdalele, episoade de amigdalita pultacee de 3 ori pe an si am avut si o gastrita pe care am tratat-o, insa daca mananc prajeli sau citrice, am arsuri stomacale foarte puternice.
Multumesc frumos!
O zi minunata!
4 comentarii
1. Gatul face parte din tractul digestiv.. Faringite le și amigdalitele. Sunt semn de probleme gastro intestinale de mult timp care afectează sau direct prin acidul gastric sau indirect prin nervul Vag sau sistemul limfatic
2 tensiunea mica e și asta un semn de probleme intestinale sau ficat... Acolo se face calitatea sabgelui
3be absolut logic sa aveți ameteli și tiuit.. Pe o tensiune mica și sânge gros, vâscos care nu ajunge sa oxigeneze creerul și urechea interna
4. Pașii corecți. Hidratare forțată. 3 mese regulate pe zi fără grăsimi și dulciuri.. Dacă e cazul consult la gastrologie
2 tensiunea mica e și asta un semn de probleme intestinale sau ficat... Acolo se face calitatea sabgelui
3be absolut logic sa aveți ameteli și tiuit.. Pe o tensiune mica și sânge gros, vâscos care nu ajunge sa oxigeneze creerul și urechea interna
4. Pașii corecți. Hidratare forțată. 3 mese regulate pe zi fără grăsimi și dulciuri.. Dacă e cazul consult la gastrologie
Multumesc frumos pentru raspuns!
Deci ce am inteles este ca trebuie sa ma hidratez cat mai mult si sa elimin grasimile si dulciurile. Si cel mai bine, un control la gastro.
Va multumesc inca o data
Deci ce am inteles este ca trebuie sa ma hidratez cat mai mult si sa elimin grasimile si dulciurile. Si cel mai bine, un control la gastro.
Va multumesc inca o data
cu sangele, circulatia si acufenele Da. inteles corect
mai ramane sa citest pe forum despre alimentele interzise seara.. care duc la reflux gastro eosfagian..si intretin Faringitele si amigdalitele
mai ramane sa citest pe forum despre alimentele interzise seara.. care duc la reflux gastro eosfagian..si intretin Faringitele si amigdalitele
Bună lulu vroiam sa te întreb cum te mai simți ce ai mai rezolvat ai scăpat de tiuit?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 25tiuit in urechi
- 2tiuit in ureche
- 3analize medicale in urma unor ameteli, tiuitulor in urechi si slabirii
- 7otita sau altceva?
- 14dificultati de auz
- 475 HTP - efecte secundare
- 10Hipoacuzie neorosenzoriala bilaterala medie
- 4un tiuit continuu de 2 saptamani!
- 6Urechi infundate si tiuit.
- 13acufene ureche dreapta dupa otita medie
- 1Tiuit in ureche
- 4Tinitus brusc instalat, de 2 saptamani.
- 2tinitus, presiune craniana, sensibilitate zgomot
- 8Hipoacuzie avansata
- 0Presiune in ureche si tiuit
- 2Tiuit ureche de 7 luni
- 0Sensibilitate cardiovasculara la apă fierbinte
- 12Țiuit in urechi
- 3Tiuit in urechi, in urma anxietatii
- 2Pierdere de auz
Mai multe informații despre: Hipoacuzia Tiuitul in urechi Acufene
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: