tiuituri in urechi
In ultimul timp s-au amplificat tiuiturile in urechi. Alte noutati aparute sunt: ameteala si durerea in zona cervicala.
Tensiunea e cam 11 cu 9 permanent. Greutatea e normala, iar varsta in jur de 50 de ani. Multumesc.
Tensiunea e cam 11 cu 9 permanent. Greutatea e normala, iar varsta in jur de 50 de ani. Multumesc.
2 comentarii
0
19-08-2010, ora 15:11
Terapeut Holistic Niculae Nicuşor (Mr. Nick)
Medicina naturista, complementara, alternativa
Sărut mâna!
Stimată d-nă Balanescu L., ar fi indicat să consultaţi un medic internist pentru a beneficia de o examinare specifică şi de investigaţii conforme cu ceea ce va considera medicul respectiv, în funcţie de ce va constata în urma examinării fizice.
Simptomele/semnele dvs., în mare parte, fac parte din tabloul clinic al spondilozei cervicale, dar nu numai.
Consultaţi medicul pentru a fi diagnosticată corect şi tratată adecvat (dacă nu doriţi să fiţi abordată din punct de vedere clasic (alopat), vă rog să vă îndreptaţi atenţia către o disciplină naturopată (fitoterapie, homeopatie, gemoterapie, acupunctură, apiterapie etc.)
Toate cele bune şi însănătoşire grabnică.
Dumnezeu să vă binecuvânteze.
În speranţa că v-am putut fi de folos, cu plăcere şi deferenţă,
Mister Nick ;)
Stimată d-nă Balanescu L., ar fi indicat să consultaţi un medic internist pentru a beneficia de o examinare specifică şi de investigaţii conforme cu ceea ce va considera medicul respectiv, în funcţie de ce va constata în urma examinării fizice.
Simptomele/semnele dvs., în mare parte, fac parte din tabloul clinic al spondilozei cervicale, dar nu numai.
Consultaţi medicul pentru a fi diagnosticată corect şi tratată adecvat (dacă nu doriţi să fiţi abordată din punct de vedere clasic (alopat), vă rog să vă îndreptaţi atenţia către o disciplină naturopată (fitoterapie, homeopatie, gemoterapie, acupunctură, apiterapie etc.)
Toate cele bune şi însănătoşire grabnică.
Dumnezeu să vă binecuvânteze.
În speranţa că v-am putut fi de folos, cu plăcere şi deferenţă,
Mister Nick ;)
intrebati la neurologie sau ORL. poate o fi boala Meniere. simptome : vertij (ameteala) , tiuituri sau scaderea auzului la una din urechi, eventual greturi. are cineva in familia mea pb asta, de acolo stiu.
daca in timpul ametelii vi se pare ca se invartesc obiectele pe langa dvs, ar fi inca un indiciu pt meniere.
daca in timpul ametelii vi se pare ca se invartesc obiectele pe langa dvs, ar fi inca un indiciu pt meniere.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6De 6 luni am un tiuit continuu in urechi / cap
- 3Tiuit in urechea stanga
- 5De ce credeti ca am simtit ca-mi pocneste creierul?
- 4Tiuit in ureche dupa inot
- 1Tiuit urechi !
- 3tiuit ureche
- 1Ameţeală şi amorţeală cap, alertă, ţiuit urechi, auz, vedere intetosata
- 1Tiuit in urechea dreapta
- 1Tiuit urechi
- 3tiuit in urechi+ nas infundat
- 9vajaiala cap -ureche
- 2Ameteli, tiuit in ureche
- 11Neuritis vestibularus
- 0Intepaturi in zona toracica si tiuitul urechilor
- 2Tiuit ureche de 7 luni
- 1Tinitus sau vuiet puternic în urechea dreaptă care nu cedează cu nimic!
- 2Tiuit ureche
- 1Hipoacuzie urechea stanga
Mai multe informații despre: Tiuitul in urechi
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: