tiuituri in urechi
In ultimul timp s-au amplificat tiuiturile in urechi. Alte noutati aparute sunt: ameteala si durerea in zona cervicala.
Tensiunea e cam 11 cu 9 permanent. Greutatea e normala, iar varsta in jur de 50 de ani. Multumesc.
Tensiunea e cam 11 cu 9 permanent. Greutatea e normala, iar varsta in jur de 50 de ani. Multumesc.
2 comentarii
0
19-08-2010, ora 15:11
Terapeut Holistic Niculae Nicuşor (Mr. Nick)
Medicina naturista, complementara, alternativa
Sărut mâna!
Stimată d-nă Balanescu L., ar fi indicat să consultaţi un medic internist pentru a beneficia de o examinare specifică şi de investigaţii conforme cu ceea ce va considera medicul respectiv, în funcţie de ce va constata în urma examinării fizice.
Simptomele/semnele dvs., în mare parte, fac parte din tabloul clinic al spondilozei cervicale, dar nu numai.
Consultaţi medicul pentru a fi diagnosticată corect şi tratată adecvat (dacă nu doriţi să fiţi abordată din punct de vedere clasic (alopat), vă rog să vă îndreptaţi atenţia către o disciplină naturopată (fitoterapie, homeopatie, gemoterapie, acupunctură, apiterapie etc.)
Toate cele bune şi însănătoşire grabnică.
Dumnezeu să vă binecuvânteze.
În speranţa că v-am putut fi de folos, cu plăcere şi deferenţă,
Mister Nick ;)
Stimată d-nă Balanescu L., ar fi indicat să consultaţi un medic internist pentru a beneficia de o examinare specifică şi de investigaţii conforme cu ceea ce va considera medicul respectiv, în funcţie de ce va constata în urma examinării fizice.
Simptomele/semnele dvs., în mare parte, fac parte din tabloul clinic al spondilozei cervicale, dar nu numai.
Consultaţi medicul pentru a fi diagnosticată corect şi tratată adecvat (dacă nu doriţi să fiţi abordată din punct de vedere clasic (alopat), vă rog să vă îndreptaţi atenţia către o disciplină naturopată (fitoterapie, homeopatie, gemoterapie, acupunctură, apiterapie etc.)
Toate cele bune şi însănătoşire grabnică.
Dumnezeu să vă binecuvânteze.
În speranţa că v-am putut fi de folos, cu plăcere şi deferenţă,
Mister Nick ;)
intrebati la neurologie sau ORL. poate o fi boala Meniere. simptome : vertij (ameteala) , tiuituri sau scaderea auzului la una din urechi, eventual greturi. are cineva in familia mea pb asta, de acolo stiu.
daca in timpul ametelii vi se pare ca se invartesc obiectele pe langa dvs, ar fi inca un indiciu pt meniere.
daca in timpul ametelii vi se pare ca se invartesc obiectele pe langa dvs, ar fi inca un indiciu pt meniere.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5De ce credeti ca am simtit ca-mi pocneste creierul?
- 475 HTP - efecte secundare
- 9tinitus puternic
- 4Tiuit in ureche dupa inot
- 9tiuit in urechi
- 1ureche infundata initial si tiuit continuu ulterior
- 0Ţiut ureche
- 2Anticonceptionalele si tinnitusul
- 0Probleme tiuit urechi
- 6Urechi infundate si tiuit.
- 63ameteli permanente, ureche ce pulseaza si tiuituri
- 3Ameţeală şi amorţeală cap, alertă, ţiuit urechi, vedere neclara
- 3tuituri in urechi..