Presiune in ureche si tiuit

Buna ziua:
De citeva luni pare sa am ceva probleme cu sinusurile - in special partea stinga. Uneori simt ceva presiune in sinusuri iar nara stinga pare continuu partial infundata. In ultimul timp a aparut ceva episoade de presiune in urechea stinga insotite the tiuit. Nu pare sa existe momente specifice totul se intimpla aleator (uneori se intimpla chiar noaptea). Am folosit ceva spray nasal pt alergii - cu ceva imbunatatiri insa simptomele nu au disparut complet. V-as ruga ceva recomandari daca se poate.
Multumesc,
Razvan
De citeva luni pare sa am ceva probleme cu sinusurile - in special partea stinga. Uneori simt ceva presiune in sinusuri iar nara stinga pare continuu partial infundata. In ultimul timp a aparut ceva episoade de presiune in urechea stinga insotite the tiuit. Nu pare sa existe momente specifice totul se intimpla aleator (uneori se intimpla chiar noaptea). Am folosit ceva spray nasal pt alergii - cu ceva imbunatatiri insa simptomele nu au disparut complet. V-as ruga ceva recomandari daca se poate.
Multumesc,
Razvan
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 32Sa fie oare spondiloza cervicala?
- 358Ameteli puternice cu presiune localizata partea dreapta a capului si tiuit puternic
- 5acum 6 luni am avut un accident care s-a soldat cu dubla fractura de mandibula... tiuit in urechi
- 140tiuit in urechi-cap?
- 2tiuit al urechii
- 4Presiune in cap si urechi
- 45Tiuit permanent, hipertensiune 32 de ani, 22|13
- 0ameteli puternice + tiuit ureche + nod in gat
- 6Vajait in ureche
- 5Intepaturi urechi
- 1Tiuit in ureche
- 2Senzatie de presiune in urechi
- 8Tiuit in urechi
- 1Stari ciudate - m-a luat o ameteala mai puternica si mi se inclestau dintii
- 0Păreri despre Acutil