De 6 luni am un tiuit continuu in urechi / cap
Buna ziua !
Am o problema care nu ma lasa sa traiesc.
De 6 luni am un tiuit continuu in urechi / cap. Am fost la ORL, audiograma a iesit bine ; am fost la neurolog, am facut tomografie / RMN, am luat tratament cu calmante (distonocalm), betaserc. Ma tot plimb de la un medic la altul, dar nu reusesc sami puna un diagnostic.
Vreau sa merg la un medic bun din nucuresti ORL sau Neurologie, sau ce am ca nu stiu ce sa mai fac.
De cand ma trezesc pana cand adorm ma chinuie incontinuu, ma doare capul.
Am probleme des cu stomacul, scaune moi.
M-am saturat, nu ma lasa sa gandesc la servici, in parc, tot timpul ma chinuie.
Din cand in cand pentru cateva minute imi pierd auzul la cate o ureche si este inlocuit cu un tiuit puternic, apoui auzul revine dar tiuitul ma chinuie continuu dupa aia la o intensitate mai mica
.Nu stiu ce sa fac, va rog ajutatima, nu mi vine sa mai traiesc asa, am ajuns in disperare.
Platesc orice consult vreau sa gasesc un medic bun. Sunt din Bucuresti
Multmesc anticipat
Am o problema care nu ma lasa sa traiesc.
De 6 luni am un tiuit continuu in urechi / cap. Am fost la ORL, audiograma a iesit bine ; am fost la neurolog, am facut tomografie / RMN, am luat tratament cu calmante (distonocalm), betaserc. Ma tot plimb de la un medic la altul, dar nu reusesc sami puna un diagnostic.
Vreau sa merg la un medic bun din nucuresti ORL sau Neurologie, sau ce am ca nu stiu ce sa mai fac.
De cand ma trezesc pana cand adorm ma chinuie incontinuu, ma doare capul.
Am probleme des cu stomacul, scaune moi.
M-am saturat, nu ma lasa sa gandesc la servici, in parc, tot timpul ma chinuie.
Din cand in cand pentru cateva minute imi pierd auzul la cate o ureche si este inlocuit cu un tiuit puternic, apoui auzul revine dar tiuitul ma chinuie continuu dupa aia la o intensitate mai mica
.Nu stiu ce sa fac, va rog ajutatima, nu mi vine sa mai traiesc asa, am ajuns in disperare.
Platesc orice consult vreau sa gasesc un medic bun. Sunt din Bucuresti
Multmesc anticipat
6 comentarii
Buna ziua,
Pot sa iti recomand Dr. Pascu Alexandru de la clinica (sau spitalul ) Panduri din Bucuresti.Si eu am din cand in cand tiut si am inteles ca dumnealui este cel mai recomandat (de alti medici orl-isti) in aceasta problema, si trebuie sa ma duc a 2-a oara.Daca vrei putem vorbi pe mess.
Numai bine!
Pot sa iti recomand Dr. Pascu Alexandru de la clinica (sau spitalul ) Panduri din Bucuresti.Si eu am din cand in cand tiut si am inteles ca dumnealui este cel mai recomandat (de alti medici orl-isti) in aceasta problema, si trebuie sa ma duc a 2-a oara.Daca vrei putem vorbi pe mess.
Numai bine!
Buna. simptomele voastre multiple si de neinteles se aseamana cu ce am eu de vreo 8 luni. ca si voi am fost la nenumarati doctori care nu au fost in stare sa realizeze ce am. dak sunt simptome neurologice si rmn-ul sau ct-ul iese ok, nu inteleg de ce doctorii nu cauta cauza care ne afecteaza neurologic. eu pana la urma, dupa multi bani cheltuiti am descoperit ca sufar de boala lyme, de la intepatura de capusa. aceasta patrunde mai mereu in sistemul nervos, da dureri de cap, senzatia de arsuri, intepaturi, amorteli, tiuit in urechi, probleme cu vederea etc. incercati sa faceti analizele pt boala lyme, dar nu doar testul elisa care nu e bun de nimic, ci si western blotul cu toate benzile. nu-i lasati pe doctori sa va trimita la psihiatru. boala aceasta este serioasa!
Bunaziua,
Eu am fost in Londra(initial pentru un control la ochii ca am probleme)si mi-am facut si o programare la un ORL-ist.A costat destul de mult, intr-un final mi-a recomandat un aparat care mascheaza tiuitul si de face sa te obisnuiesti cu el.Acest aparat care se pune unul la o ureche si unu la cealalta(asemenea formei pavilionului si putin vizibil) face un fashait care i-l reglezi ca intensitate cum vrei, si incet dupa o perioada mi-a spus ca ma nu ma mai deranjeaza.La mine nu prea functioneaza... probabil si din cauza ca eu am si o fobie de zgomot si imi amplifica putin tiuitul acest aprat, nu stiu ce sa zic.Cine vrea mai multe amanunte sau sa vorbim pe aceasta tema sa imi spuna si dau mailul.
Imi doresc sa va vindecati.Numai bine.
Eu am fost in Londra(initial pentru un control la ochii ca am probleme)si mi-am facut si o programare la un ORL-ist.A costat destul de mult, intr-un final mi-a recomandat un aparat care mascheaza tiuitul si de face sa te obisnuiesti cu el.Acest aparat care se pune unul la o ureche si unu la cealalta(asemenea formei pavilionului si putin vizibil) face un fashait care i-l reglezi ca intensitate cum vrei, si incet dupa o perioada mi-a spus ca ma nu ma mai deranjeaza.La mine nu prea functioneaza... probabil si din cauza ca eu am si o fobie de zgomot si imi amplifica putin tiuitul acest aprat, nu stiu ce sa zic.Cine vrea mai multe amanunte sau sa vorbim pe aceasta tema sa imi spuna si dau mailul.
Imi doresc sa va vindecati.Numai bine.
Buna.acum 3 zile am fost diagnosticata cu vertij si hipoacuzie insotita de tinitus.s a manifestat prin ameteala puternica mergeam tinandu ma de pereti si greata cu voma dupa fiecare miscare de pozitie.fara dureri de cap sau de urechi.tinitusul persista si e f greu de suportat.a trebuit sa mi iau liber de la servici pt ca efectiv nu pot merge corect nu pot privi departe si vomit des.senzatia de betie continuua si ma simt drogata si f obosita.la urgenta mi s a dat betaserc si antivomitative.din propria initiativa am inceput sa iau arlevert de astazi.ce ma sfatuiti sa fac pt a scapa de starea de beteie si ameteala sa mi pot vedea de copii si de servici.postarea de aici e veche din 2009...sunt curioasa sa mi spuneti cum sunteti dupa atatea ani si daca v ati vindecat cum ati
reusit.multumesc
reusit.multumesc
Scuze pt micile greseli dar din cauza ametelii nu vad corect literele de la tastatura telefonului
Arlevertul la mine a facut minuni! M a scapat de ameteala si stare de betie.Tiuitul a ramas foarte vag dar uneori daca nu dorm suficient devine mai suparator.totul tine de mine, de stilul de viata.incerc sa dorm suficient si sa evit situatiile stresante.am luat si complex de vitamine b cateva luni.inca sper ca voi reusi sa gasesc o solutie sa scap de tinitus definitiv.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2tiuit in ureche
- 124vajait in ureche
- 140tiuit in urechi-cap?
- 9tiuit urechea stanga
- 19Trauma sonora - tragere cu armamentul
- 12tiuit in ureche
- 35Tratament pt disparitia acufenelor
- 5otita seroasa cronica+tiuit permanent
- 4ameteli si o stare de voma + tiuit in urechea dreapta
- 5tiuit in urechi
- 5Otita medie congestiva stanga