Hipoacuzie urechea stanga
De 2-3 ani am un tiuit in urechea stanga. Am facut o audiometrie acum un an si mi-au spus ca e o usoara hipoacuzie dar inca e bine. Acum vad ca s-a accentuat. Aud mai slab si parca cu rezonanta. As vrea sa fac un examen mai sofisticat (cu CT sau RMN si ce examene se fac mai nou) si nu stiu unde sa merg. Am 60 ani, hipertensiune si osteofite la toate incheieturile. Ma gandesc sa nu fie si in ureche crescut un os. Locuiesc in Buzau si as vrea sa merg la Bucuresti pentru consult. Va multumesc!
1 comentarii
Va respect Dorina și gândurile...
1. Da poate fi o tumora pe nervul auditiv care se depistează doar prin RMN
Dar...
2. Vorbind despre Vârstă.. Și faptul ca sângele care trebuie sa oxigeneze creerul depinde de Alimentație, hidratare și starea tractului digestiv. Cred ca e mai corect sa faceți ordine în alimentație, hidratare, tratament corect cu vasodilatatoare.. Asta menține vederea, auzul și memoria...
1. Da poate fi o tumora pe nervul auditiv care se depistează doar prin RMN
Dar...
2. Vorbind despre Vârstă.. Și faptul ca sângele care trebuie sa oxigeneze creerul depinde de Alimentație, hidratare și starea tractului digestiv. Cred ca e mai corect sa faceți ordine în alimentație, hidratare, tratament corect cu vasodilatatoare.. Asta menține vederea, auzul și memoria...
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Tiuit surd in urechea dreapta, simptom pentru...
- 25hipoacuzie de transmisie
- 124vajait in ureche
- 140tiuit in urechi-cap?
- 3tiuituri in ureche
- 6De cand ma stiu am avut dureri ale urechilor.. acum am o hipoacuzie la urechea dreapta
- 13problema urechea dreapta
- 7Hai ca... Google e salvarea noastra!
- 22Hipoacuzie neurosenzoriala medie bilaterala - imi puteti explica in detaliu despre ce e vb?
- 9tinitus puternic
- 12hiperacuzie
- 0Tinitus
- 2hipoacuzie de perceptie usoara
- 3Tiuiti in urechi
- 0Hipoacuzie medie bilaterala
- 4Tiuit ureche plus durere
- 2Hipoacuzie bilaterala- cu o singura proteza
- 8Otita+tinnitus
- 7Hipoacuzie, Tinnitus si Otomastoidita
- 5Tiuit in ureche..si atat
Mai multe informații despre: Hipoacuzia Tiuitul in urechi