tahicardie
Am cam mereu in jur de 100 bpm..iar cand dorm pe partea cu inima se simte asa ceva ca o arsura 1-2 sec..nu stiu daca e de la stres sau mental..un ekg facut mai demult indica tahicardie.
E de la stres/anxietate sau altceva?
De la un timp am inceput sa ma ingrijorez, griji fara rost..si de la chestii minuscule, ca ma doare burta etc..iar acu am impresia ca daca ma gandesc din ce cauza e tahic parca e mai rau..cum ma pot vindeca ?
E de la stres/anxietate sau altceva?
De la un timp am inceput sa ma ingrijorez, griji fara rost..si de la chestii minuscule, ca ma doare burta etc..iar acu am impresia ca daca ma gandesc din ce cauza e tahic parca e mai rau..cum ma pot vindeca ?
4 comentarii
Sigur ca stressul creste frecventa cardiaca, dar pana la aceasta cauza trebuie sa investigam alte cauze de tahicardie-hipertiroidia, anemiile, insuficienta cardiaca...cum nu ne spuneti varsta nu pot sa am predilectie pentru una sau alta din cauze...
ekg e normal..nu cred ca e ceva patologic..anemii nici vorba ca am facut mai demult analize.sunt tanar.
vad ca atunci cand sunt in orasu unde lucrez am 100 bpm..iar acasa 79-80 in medie..sa nu fie mental, iar atunci cand dorm pe partea cu inima mai simt timp de 1-2 sec ceva ca o arsura in locu ala..o fi ca ma gandesc la inima..pare ciudat..
oare nu dorm bine?cum imi pot da seama daca dorm bine?poate sa apara tahicardia si de la somn insuficient?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 9tahicardie si tremuraturi
- 203Ablatia... cat costa?
- 1tahicardie+hipertrofie+insuficienta
- 9aritmie extrasistolica ventriculara
- 1Ameteala, tahicardie, saturatie mica
- 3Tahicardia si kangoo jumps
- 5Urgent! Vaccinare antirabica
- 5Frica de moarte
- 10Anxietate sau probleme cardiologice?
- 4Anxietate si atacuri de panica de ceva timp
- 16Ajutați-mă - anxietate, ipohondrie, mi e frica totuși sa nu am la inimă ceva
- 2Va rog? mi se pune ceva in piept sau in gat, ca si cum as avea ceva acolo si se mișcă
- 0Tahicardie - cat este de grava?
- 2Ipohondrie
- 0Tahicardie de la cifoza si scolioza?
- 3Ipohondrie si somatizari
- 0Insuficienta cardiaca?
- 5Teama de boala(cancer)
- 11Oboseala, moleșeală, am impresia că am ce e mai rău
- 1Fac mereu atac de panică atunci când vreau să merg la medic
Mai multe informații despre: Tahicardia anxietatea de boala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: