tahicardie

Am cam mereu in jur de 100 bpm..iar cand dorm pe partea cu inima se simte asa ceva ca o arsura 1-2 sec..nu stiu daca e de la stres sau mental..un ekg facut mai demult indica tahicardie.
E de la stres/anxietate sau altceva?
De la un timp am inceput sa ma ingrijorez, griji fara rost..si de la chestii minuscule, ca ma doare burta etc..iar acu am impresia ca daca ma gandesc din ce cauza e tahic parca e mai rau..cum ma pot vindeca ?
E de la stres/anxietate sau altceva?
De la un timp am inceput sa ma ingrijorez, griji fara rost..si de la chestii minuscule, ca ma doare burta etc..iar acu am impresia ca daca ma gandesc din ce cauza e tahic parca e mai rau..cum ma pot vindeca ?
4 comentarii

Sigur ca stressul creste frecventa cardiaca, dar pana la aceasta cauza trebuie sa investigam alte cauze de tahicardie-hipertiroidia, anemiile, insuficienta cardiaca...cum nu ne spuneti varsta nu pot sa am predilectie pentru una sau alta din cauze...

ekg e normal..nu cred ca e ceva patologic..anemii nici vorba ca am facut mai demult analize.sunt tanar.

vad ca atunci cand sunt in orasu unde lucrez am 100 bpm..iar acasa 79-80 in medie..sa nu fie mental, iar atunci cand dorm pe partea cu inima mai simt timp de 1-2 sec ceva ca o arsura in locu ala..o fi ca ma gandesc la inima..pare ciudat..

oare nu dorm bine?cum imi pot da seama daca dorm bine?poate sa apara tahicardia si de la somn insuficient?

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 21TPSV
- 7Tahicardie la 15 ani?!
- 7Ajutor va rog posibil cardiac 24 ani
- 9clinici cardiologice - recomandari
- 3Tahicardie pe fond de stres si oboseala cronica
- 10tulburari cardiace: palpitatii, tahicardie...
- 2cred ca este tahicardie
- 4tahicardie... help
- 3arsura la inima
- 4Probleme cu inima la 20 de ani?
- 1hipertensiune si tahicardie
- 2Tahicardie.
- 15Schizofrenie sau anxietate??
- 2Tahicardie, anxietate.rău și palpitații din senin
- 4Probleme psihice, am nevoie de sfaturi
- 2Puls 109
- 3Nu stiu cum mai rezist, ma simt rau si deja numa boli grave am in cap.
- 2Ipohondrie sau anxietate, ce am?
- 11Oboseala, moleșeală, am impresia că am ce e mai rău
- 1Tahicardie
Mai multe informații despre: Tahicardia anxietatea de boala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: