Tahicardie/aritmii
Bună seara !
De aproape 2 ani de zile ma confrunt cu tahicardie, mai nou am si arimtii. Am făcut numeroase controale la dr cardiolog și mereu mi se spune ca sunt ok. Cu tiroida sunt ok, analizele sunt bune. Mereu mi se pune sindrom anxios însă eu nu simt ca am o problema. În zilele în care nu am episoade tahicardice sunt foarte bine iar apoi iar îmi creste pulsul foarte tare, uneori la cel mai mic efort. Am ajuns în pragul disperării.
Vreau sa întreb pe cineva dacă a mai trecut prin asa ceva si rog, dacă vede un medic mesajul meu, sa îmi spună dacă se poate ca tahicardia și aritmiile sa fie provocate de o lipsa de fier din organism.
La analize Sideremia a ieșit 116 (limitele fiind 23-136) iar Feritina a iesit 9, 6 (limitele fiind 6-150 ).
Mulțumesc !
De aproape 2 ani de zile ma confrunt cu tahicardie, mai nou am si arimtii. Am făcut numeroase controale la dr cardiolog și mereu mi se spune ca sunt ok. Cu tiroida sunt ok, analizele sunt bune. Mereu mi se pune sindrom anxios însă eu nu simt ca am o problema. În zilele în care nu am episoade tahicardice sunt foarte bine iar apoi iar îmi creste pulsul foarte tare, uneori la cel mai mic efort. Am ajuns în pragul disperării.
Vreau sa întreb pe cineva dacă a mai trecut prin asa ceva si rog, dacă vede un medic mesajul meu, sa îmi spună dacă se poate ca tahicardia și aritmiile sa fie provocate de o lipsa de fier din organism.
La analize Sideremia a ieșit 116 (limitele fiind 23-136) iar Feritina a iesit 9, 6 (limitele fiind 6-150 ).
Mulțumesc !
2 comentarii
Nu fierul e de vina in astfel de simtome ci magnezul si alte minerale care sunt eliminate din organism prin transpiratie si urina mai ales vara. E bine sa faceti si alte analize, vorbiti cu un gastrointerolog pt o endoscopie, e posibil sa aveti o hernie hiatala si aceasta produce astfel de aritmii prin atingerea inimii mai ales cind sunteti balonata.
Luati un Anxiar si daca va simtiti bine cu el inseamna ca e anxietate (somatizari). Pot exista somatizari chiar daca nu aveti simptome specifice de anxietate.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4la virsta de 5 ani am avut primul episod de tpsv...
- 2Aritmie sinusala respiratorie si suflu sistolic BRDI
- 5tahicardie prin reintrare av intranodala, forma atipica
- 5Am aritmii de 9 luni de zile.. ajutati-ma!
- 1palpitatii aritmie
- 1prolaps de valva mitrala
- 0Tahicardia si cezariana
- 0tahicardie
- 1Aritmie extrasistolica cu tendinte la sistematizare - ce inseamna?
- 3Tahicardia si kangoo jumps
- 1Tensiune, puls mare
- 1Aritmii, am o perioada stresanta și sufăr de anxietate
- 3Aritmie brusca in anumita pozitie uzuala
- 8Aritmii, dispnee, amroteala in bratul stang, ceafa, piept, dureri ciudate la pacient YOPD
- 14Anxietate sau boala de inima?
- 4Am puls mare nu il simt am palpitatii cu senzatie de emotie
- 0Sindrom Tahi-bradi
- 1Sora mea are probleme de sanatate si nu se stie de la ce, va rog sa ma ajutati!
Mai multe informații despre: Aritmia Tahicardia pulsul marit puls mare
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
- Tahicardia ventriculara
- Aritmia
- Tahicardia sinusală
- Tahicardia paroxistica supraventriculara (TPSV)
- Tahicardia
- Torsada virfurilor
- Tahicardia prin reintrare în nodul atrio-ventricular
- Tahicardia prin reintrare atrio-ventriculară
- Tahicardia ventriculară polimorfă catecolaminergică
- Aritmiile cardiace în timpul sarcinii
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: