Posibil sindrom tahicardie ortostatica
Buna tuturor. Ma confrunt de cativa ani buni cu stari de rau inexplicabile. Am facut analize de sange, CT abdominal, Ct inima, test efort, holter ekg, ecografii cardio si abdominale, colonoscopie si probabil mai sunt dar nu imi aduc aminte. Toti doctorii m au trimis la psihiatru, unde am si fost si iau tratament dar fara nici o imbunatatire. Simptomele sunt: tahicardie numai cand stau in picioare ( intins am puls intre 55 si 65 iar cand ma ridic instant este 100 sau mai mult) hipertensiune tratata cu enap de 10 si 1/2 nebilet, anxietate generalizata, dureri abdominale, dureri musculare, tremuraturi in picioare, senzatie de slabiciune, dureri cervicale si de cap, oboseala accentuata spre extrema, nu pot sta mult in picioare. Toti medicii pun aceste simptome pe seama anxietatii. Cum am spus medicamentele si psihoterapie fara vreo imbunatatire. Din ce am citit pe site-urile din afara sindromul POTS da exact aceste simptome, inclusiv anxietate si nu invers. Nici nu stiu la ce medic sa merg pt ca nimeni nu ma asculta si ce este mai rau este ca sunt aproape nefunctional, mi am pierdut job ul, prieteni pt ca nu mai pot sa ies, etc. Va rog indrumari, sfaturi de la cei ce se regasesc sau au trecut prin asa ceva. Multumesc
1 comentarii
Buna !Parte din aceleasi simptome le am si eu, tahicardie sinusala. doar in ortostatism.Si, sunt convinsa ca am acest sindrom -POTS. De la inceput au vrut sa ma treaca si pe mine pe benzodiazepine, nu le-am luat si nu m-am lasat pana nu am gasit acest betablocant, Bisogamma, care mi-a controlat perfect tahicardia, de 10 ani.(Fara tratament, pulsul este 110-170, fara efort )Fara pastile nu pot functiona. La mine, singurul tratament care a mers bine a fost tratamentul cu Bisogamma, V-as sugera sa -l incercati, daca nu merge cu Nebilet-ul. (La mine nu a mers cu Metoprolol, cu Nebilet, etc., nu va luati dupa unii cardiologi care spun ca ele fac acelasi lucru. In practica nu e chiar asa )Acum mi-a schimbat tratamentul pt. tahicardie, (pt. a putea lua tratament pt. alta afectiune )cu Corlentor, dar nu ma simt la fel de bine ca si cu Bisogamma.(Au aparut tremuraturile in picioare, din cauza pulsului mai mare, ameteli, etc. ).Deci, in loc de Nebilet incercati cu Bisogamma, (Bisoprolol )sunt amandoua betablocante.Din pacate, medicii din Romania nu acorda importanta acestui sindrom, lasindu-ne sa ne descurcam cum putem.Sanatate multa !
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 21TPSV
- 4in urma cu 3 ani a facut tahicardie
- 4extrasistole si tahicardie
- 7Sufar foarte mult... dupa moartea mamei
- 2tahicardie sinusala prin automatism crescut
- 9clinici cardiologice - recomandari
- 3betaloczok-ul daca se administreaa in tahicardie?
- 3Tahicardie pe fond de stres si oboseala cronica
- 5tahicardie cand mananc sau cand fac efort
- 10tulburari cardiace: palpitatii, tahicardie...
- 4tahicardie... help
- 5se intampla sa am in momentul respiratiei ca niste spasme sau gaze in partea inimii.. Ce am?
- 4Tahicardie - cum se poate vindeca?
- 4Tahicardie paroxistica supraventriculara
- 4Tahicardie tot timpul
- 14Care poate fii cauza pentru care simt asa de tare bataile inimii?
- 2Tahicardie, anxietate.rău și palpitații din senin
- 0Posibile probleme cu glandele adrenale / suprarenale ?
- 325 de ani, tahicardie
- 2Tahicardie/aritmii
Mai multe informații despre: Tahicardia tahicardie ortostatica
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: