tahicardie
ce mai cauta doctorul Radu Vatasescu intr-un spital de stat cum este Floreasca daca nu sta la discutie decat la spital privat?Cand am vrut sa-l consulte pe fiul meu care are 13 ani si are tahicardie mi-a dat direct numarul de telefon de la spitalul Montza unde am facut o programare, cand am aflat cat costa un studiu electrofiziologic si o ablatie am crezut ca lesin18000 ron adica 180 milioane vechi.Da! nu va mirati astea sunt preturile.Daca dispuneam de banii astia mergeam de prima data la spitalul Montza.Nu-l mai laudati atit pe acest doctor.Este o rusine pentru intreg sistemul medical din Romania, suntem o tara de ras.Propun scoaterea din spitalele de stat a doctorilor care lucreaza si la privat.Ei nu isi mai fac datoria, au facut un business din aceasta meserie racoleaza pacientii din spital si ii cheama direct la privati.RUSINE.
1 comentarii
Din pacate, ai dreptate...nu te lasa ingenuncheata..ii doresc copilului multa sanatate...sa sti ca nu toti sunt asa, mergi si la spitalele de copii, gen GR.Alexandrescu, IOMC, MARIE CURIE..
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Am tahicardie?!
- 7Tahicardie la 15 ani?!
- 4am tahicardie?
- 9tahicardie si tremuraturi
- 64Tahicardie vindecata
- 3Tahicardie pe fond de stres si oboseala cronica
- 3probleme nerezolvate de 6 ani.un sfat? mai multe?
- 6Tahicardie-metode vagale
- 4tahicardie... help
- 6cadere de calciu.cu stari de lesin ameteala, tahicardie, acum o saptamana
- 0tahicardie atriala ectopica
- 2Tahicardie Sinusala
- 1Tahicardie atriala multifocala
- 18Ajutati-ma- Anxietate cu atacuri de panica
- 1hipertensiune si tahicardie
- 1prolaps de valva mitrala
- 2Tahicardie.
- 3Tahicardia si kangoo jumps
- 3„Crize” de tahicardie