Test de sarcina negativ!
Buna seara!
Menstruatia mea este neregulata dar nu intarzie niciodata mai mult de 4-5 zile. Ultima data mi-a venit in data de 18 mai. Am facut 2 teste se sarcina, ambele iesind negative. Am procedat asa cum spune prospectul: daca iese negativ primul, se repeta dupa 48 de ore. Cu 2 saptamani inainte de data la care ar fi trebuit sa-mi vina menstruatia m-am patat. A fost o scurgere de culoare inchisa, maro oarecum, si a tinut cam 3-4 zile. Anticonceptionale am folosit acum mai bine de jumatate de an, doar o singura data la recomandarea medicului. Intrebarea mea este: poate fii vorba de o sarcina sau doar de o dereglare hormonala, astfel intarziindu-mi menstruatia 13 zile?! Va multumesc mult!
Menstruatia mea este neregulata dar nu intarzie niciodata mai mult de 4-5 zile. Ultima data mi-a venit in data de 18 mai. Am facut 2 teste se sarcina, ambele iesind negative. Am procedat asa cum spune prospectul: daca iese negativ primul, se repeta dupa 48 de ore. Cu 2 saptamani inainte de data la care ar fi trebuit sa-mi vina menstruatia m-am patat. A fost o scurgere de culoare inchisa, maro oarecum, si a tinut cam 3-4 zile. Anticonceptionale am folosit acum mai bine de jumatate de an, doar o singura data la recomandarea medicului. Intrebarea mea este: poate fii vorba de o sarcina sau doar de o dereglare hormonala, astfel intarziindu-mi menstruatia 13 zile?! Va multumesc mult!
1 comentarii
Daca ai avut contact sexual neprotejat atunci da, poate sa fie vorba despre o sarcina insa daca te-ai protejat atunci este vorba de o dereglare hormonala ce nu are a face nimic cu anticonceptionalele luate in trecut.
Eu te sfatuiesc sa mergi la medic si daca iti vine menstruatia pana la urma, intrucat o intarziere asa de mare arata clar o problema ce trebuie investigata. Nu-i normal sa intarzie doua saptamani.
Eu te sfatuiesc sa mergi la medic si daca iti vine menstruatia pana la urma, intrucat o intarziere asa de mare arata clar o problema ce trebuie investigata. Nu-i normal sa intarzie doua saptamani.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3test de sarcina dupa pregnyl
- 5Am nevoie de niste pareri, am uitat pastila mai bine de 12 h. sunt insarcinata?
- 2testele de sarcina
- 3simptomele sarcinii... test de sarcina negativ
- 5Mi-a intarziat ciclul 5 saptamani.. se poate sa fiu insarcinata?
- 4la cat timp dupa actul sexual pot face testul de sarcina?
- 1teste de sarcina??? nu stiu sa interpretez?
- 11cm si teste negative peste sarcina?
- 3testul de sarcina dupa cate zile se face?
- 3test de sarcina
- 4posibila sarcina?
- 5Credeti ca ar putea exista riscul instalarii unei sarcini?
- 2primul test pozitiv, al doilea negativ
- 3test de sarcina
- 3Test sarcina pozitiv fals ??
- 0Testul de sarcina dupa cat timp de la conceptie poate fi facut?
- 10Buna ziua. Imi doresc foarte mult sa am un bebe..
- 1Citirea testului de sarcina - linia C era roz iar cealaltă era foooarte ștearsă
- 1Test sarcina
- 0Analiza de sange beta hcg
Mai multe informații despre: testul de sarcina
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: