dupa cat timp imi pot face testul de sarcina?

S-a intamplat ceva groaznic.De 4 luni traiesc in spania si am un iubit cu care intretin relatii sexuale.Intotdeauna am fost atenta, m-am protejat...chiar si acum, insa, fara sa ne dam seama, s-a rupt prezervativul.Am vrut sa i-au pilula d a doua zi, insa nu am gasit-o pe nicaieri.In tara am folosit timp de un an contraceptive(marvelon).Ar fi perfect sa le gasesc si aici, insa pt a cumpara asa ceva, am nevoie de prescriptie medicala...In aproximativ o saptamana ar trebui sa am menstruatie.Intrebarea mea este:la cat timp dupa, imi pot face testul de sarcina.Nu stiu cum am ajuns in situatia asta...de cand ma stiu am fost responsabila!Sper sa nu fiu chiar atat de fertila...sper sa nu mi se intample tocmai mie.Credeti-ma, vreau inapoi in tara...acolo stiam ce si unde sa rezolv problemele de genul asta.Cu stima si respect, o romanca care are nevoie d ajutor!
1 comentarii

In general testul de sarcina se poate face dupa 5-10 zile de la actul sexual. pt. siguranta insa (poate fi fals negativ daca este facut prea devreme) poti sa repeti testul la 13-14 zile dupa ovulatie.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3ce analize sa fac in cazul in care s-a rupt prezervativul?
- 3test de sarcina, menstruatie intarziata (9 zile)
- 2Cat de sigure sunt testele de sarcina?
- 68pot ramane insarcinata de la primul act sexual?
- 6testul de sarcina cand se face?
- 13sunt sau nu insarcinata?
- 6ce test de sarcina sa mi iau?
- 5Test sarcina pozitiv dupa un minut, pe prospect... rezultatul apare dupa 5-10 min
- 8Test de sarcina negativ apoi pozitiv
- 10Sarcina sau nu?
- 8intarzierea menstruatiei, test de sarcina negativ
- 4am simptome de sarcina... dar testul mi-a iesit negativ
- 1Test de sarcina negativ!
- 20voi ramane insarcinata?
- 1test de sarcina negativ dar o posibila sarcina?
- 0Testele de sarcina
- 0Avort spontan sau sarcina extrauterina?
- 1Citirea testului de sarcina - linia C era roz iar cealaltă era foooarte ștearsă
- 1As putea fi insarcinata?
- 0Testul de sarcina îți arată că ai cancer la testicule dacă iese pozitiv?
Mai multe informații despre: testul de sarcina
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: