E posibil sa fiu insarcinata desi am facut trei teste de sarcina?
![AidaRa](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
am o intrebare pentru cineva abilitat sa imi raspunda, daca are bunavointa, fireste. Am 43 de ani si am facut sex neprotejat, doar cu paza, partenerul a ejaculat in afara vaginului. Ultima menstruatie am avut-o pe 26 martie. In februarie am avut intirziere 10 zile, iar de pe 26 martie nu a mai venit nici pina in prezent. mentionez ca am facut trei teste de sarcina, pe 2 mai, 15 mai si 21 mai, toate iesind negative. Nici nu stiu ce sa mai cred. Mama mea a iesit la menopauza la 50 de ani. ce poate fi? O dereglare, sarcina extrauterina am inteles ca iese la test daca e. Am facut anul trecut pe 16 decembrie un chiuretaj si aveam deja o rana pe col. E posibil sa fie de la rana? Va rog mult sa ma lamuriti daca puteti,
multumesc tare mult, anticipat.
multumesc tare mult, anticipat.
2 comentarii
![Dr. Clinica Marie Stopes Romania](/arata_img.php?img=cont_127588.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Ti-as recomanda sa mergi la un consult ginecologic+ o ecografie. Este posbil sa fie si o dereglare dar pot fi si alte cauze pe care nu ai cum sa le determini decat mergand la consult.
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Posibil sa fi ramas insarcinata in cazul... am uitat pastila?
- 2pot ramane insarcinata daca dupa trei zile de cand am inceput sa iau logest nu m-am protejat?
- 6sunt? oare sunt gravida? ajutati-ma
- 11Sunt gravida? Ajutor urgent pls
- 7sensibilitatea sanilor... oare este vb de o sarcina ascunsa?
- 5Este posibila o sarcină?
- 21Oare am ramas gravida? urgent va rog!
- 9cred ca sunt insarcinata
- 1ciclu neregulat...posibila sarcina?
- 3Insarcinata oare?
- 3Greseala.. in loc de sex anal, sex normal
- 1e posibil sa fi ramas insarcinata?
- 1Ajutati-ma, va rog! care este pericolul de sarcina?
- 3sex in a cincea zi de cliclu si prezervativul rupt
- 2Posibila sarcina?
- 0Virgina insarcinata ?
- 6Sunt însărcinată?
- 0posibila sarcina?
- 5Sarcina?
- 0Pot sa fiu însărcinată?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata? testul de sarcina