test de sarcina dupa pregnyl

am facut injectii cu puregon in zilele3, 5, 7, 9 iar in ziua 10 cu pregnyl. in ziua14 am facut 3 teste de sarcina si au iesit pozitive. au iesit asa pentru ca sunt insarcinata sau pentru ca am facut injectia cu pregnyl, care este extrasa din urina femeii gravide?
3 comentarii

Intoarceti-va la medicul care va urmareste si care v-a prescris tratamentul. El are raspunsul la intrebarile dvs

De cate zile este ciclul menstrual (la cate zile vine menstra)?
La cate zile dupa presupusa zi de venire a menstrei ati facut respectivele teste de sarcina? Findca sper ca aceste teste nu le-ati facut la 2-3 zile dupa injectia cu pregnyl.
Cu stima, Dr Soare
La cate zile dupa presupusa zi de venire a menstrei ati facut respectivele teste de sarcina? Findca sper ca aceste teste nu le-ati facut la 2-3 zile dupa injectia cu pregnyl.
Cu stima, Dr Soare

Daca ati facut primul test de sarcina la 10 zile de la intarzierea menstrei se pare ca sunteti insarcinata.Dr Soare.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2testele de sarcina
- 6sunt disperata..am nevoie de o parere
- 3mi-a intarziat ciclul aprox 3 sapt jumate. am facut 2 teste de sarcina si au iesit negative...
- 3dupa cat timp iese testul de sarcina pozitiv?
- 2teste de sarcina
- 6Testele de sarcina pot da gres?
- 1teste de sarcina??? nu stiu sa interpretez?
- 3testul de sarcina are a 2-a linie foarte putin vizibila ce sa inteleg sunt sau nu insarcina?
- 5am 26 de zile intarziere.. sunt insarcinata?
- 4dureri abdominale si teste de sarcina negative
- 0pastilele push-up influenteaza un test de sarcina?
- 5Rezultatul testului HCG la sange
- 0test de sarcina negativ:(( pot fi totusi insarcinata sa fi fost doar o eroare?
- 0testul de sarcina
- 3Sunt însărcinată ?
- 2Am facut testul de sarcina prea devreme?
- 1Când pot face testul de sarcina?
- 0Test sarcina - liniuta foarte slaba
- 1As putea fi insarcinata?
Mai multe informații despre: testul de sarcina
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: