Am facut testul de sarcina prea devreme?
Astăzi este a 4a zi de întârziere a menstruației, am făcut test de sarcina în a 2a zi și a fost negativ (test ultrasensibil barza). Îmi simt sânii umflați și durerosi la atingere, am arsuri la stomac și ma simt obosita. Menționez ca menstruația venea regulat, la ginecolog am fost în ianuarie și totul era ok.
Mulțumesc anticipat
Mulțumesc anticipat
2 comentarii
Bună ziua. Am avut luna trecuta pe 28 cm. A durat 3 zile. A fost prima zi marimea unei palme de culoare vișinie și un strop maro. Ieri am avut un leșin și o stare de voma.!! Și ma simt asa obosita. Fără vlaga. Azi am făcut un test și e negativ. Ar putea fi o sarcina?. Citisem pe internet ca ar putea fi o menstruatie peste sarcina.!! Și ma simt asa balonata. Astăzi după o aplicație ar fi ziua mea fertila. Din urma cu 2 zile tot avem contact sexual doar seara. Câte un act. O sa avem și în seara asta. Sper sa se prindă. :( ținând cont ca iau și pastile pentru a rămâne. :(
Bună ziua. Sunt câteva zile și când am starea de voma. Ca și când as voma. Dar ma opresc, ca nu am ce voma. Teste negative. Cm l-am avut luna trecuta pe 28, dar nu era ok. Prima zi cel puțin o culoare rosu închis.. și maro.. oare sa fie o posibila sarcina și sa nu iasă la teste? Poate e prea puțin timp în a ieși la teste. Dar am niște stări.. și sânii un pic sensibili. Dureri de cap.. dureri de spate. Am citit pe internet ca ar putea fi și ciclu peste sarcina. Îmi doresc un copil.!! Un răspuns aștept și eu.!! Multumesc
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8Oare sunt insarcinata dupa ce am luat o luna Triregol?!
- 3bebele nu vrea sa vina, ajutor!!!!
- 9fff ingrijorata-urgent
- 4test de sarcina dupa 2 luni de la contactul sexual
- 2oare ar fi bine sa faca un nou test de sarcina... ceva mai performant?
- 2Este oare posibil ca testul sa nu arate o sarcina fiind prea avansata?
- 3am facut si 2 teste de sarcina care au iesit negative si menstruatia intarzie
- 1test de sarcina sigur
- 33 teste negative
- 24Intarziere menstruatie-tratament Duphaston
- 3test de sarcina
- 1ma pot baza pe testul de sarcina?
- 3Simptome premenstruale, test de sarcina negativ
- 1test de sarcina negativ dar o posibila sarcina?
- 5Despre testele de sarcina
- 3Sunt însărcinată ?
- 0Cerazette
- 0Testele de sarcina
- 1A doaua linie roz pal pe 3 teste de sarcina. Eroare sau sarcina ?
- 2Posibila sarcina? Testul facut prea repede?
Mai multe informații despre: testul de sarcina teste de sarcina
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: