Am facut testul de sarcina prea devreme?
Astăzi este a 4a zi de întârziere a menstruației, am făcut test de sarcina în a 2a zi și a fost negativ (test ultrasensibil barza). Îmi simt sânii umflați și durerosi la atingere, am arsuri la stomac și ma simt obosita. Menționez ca menstruația venea regulat, la ginecolog am fost în ianuarie și totul era ok.
Mulțumesc anticipat
Mulțumesc anticipat
2 comentarii
Bună ziua. Am avut luna trecuta pe 28 cm. A durat 3 zile. A fost prima zi marimea unei palme de culoare vișinie și un strop maro. Ieri am avut un leșin și o stare de voma.!! Și ma simt asa obosita. Fără vlaga. Azi am făcut un test și e negativ. Ar putea fi o sarcina?. Citisem pe internet ca ar putea fi o menstruatie peste sarcina.!! Și ma simt asa balonata. Astăzi după o aplicație ar fi ziua mea fertila. Din urma cu 2 zile tot avem contact sexual doar seara. Câte un act. O sa avem și în seara asta. Sper sa se prindă. :( ținând cont ca iau și pastile pentru a rămâne. :(
Bună ziua. Sunt câteva zile și când am starea de voma. Ca și când as voma. Dar ma opresc, ca nu am ce voma. Teste negative. Cm l-am avut luna trecuta pe 28, dar nu era ok. Prima zi cel puțin o culoare rosu închis.. și maro.. oare sa fie o posibila sarcina și sa nu iasă la teste? Poate e prea puțin timp în a ieși la teste. Dar am niște stări.. și sânii un pic sensibili. Dureri de cap.. dureri de spate. Am citit pe internet ca ar putea fi și ciclu peste sarcina. Îmi doresc un copil.!! Un răspuns aștept și eu.!! Multumesc
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6ce test de sarcina sa mi iau?
- 4testul pozitiv, insa cea de a doua linie nu e deloc pronuntata
- 4posibila sarcina?
- 7vreau un bebe
- 10cand se poate face testul de sarcina? astept un raspuns va rog mult
- 6Sarcina? Menstruatie intarziata?
- 8Am o intrebare legata de testul de sarcina
- 2E posibil sa fiu insarcinata desi am facut trei teste de sarcina?
- 8mai este posibil sa fi ramas insarcinata ?
- 4e posibil testul sa arate pozitiv din alte cauze?
- 2Daca il voi repeta testul de sarcina dupa 10-14 zile exista posibilitatea sa iasa pozititiv?
- 5Despre testele de sarcina
- 1Exista posibilitatea unei sarcini?
- 0Sa fie vorba de vreo sarcina?
- 1Citirea testului de sarcina - linia C era roz iar cealaltă era foooarte ștearsă
- 0Menstruatie dupa 2 teste pozitive
- 1Ajutați-mă! test sarcina o linie visinie si inca una slab colorată
- 0Analiza de sange beta hcg
- 0Test sarcina cu o linie stearsa
- 0Test de sarcina
Mai multe informații despre: testul de sarcina teste de sarcina
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: