Sunt însărcinată ?
Buna seara. Acum 15 minute mi-am facut un test de sarcina deoarece in loc de menstruatie am o secretie maronie. Sânii sunt si ei foarte durerosi si am dureri de burta jos. Îmi pare rău ca nu pot arată poza cu testul. Sunt 2 linii, iar linia de test este un roz pal. Pe 28 iulie a venit logodnicul meu din deplasare si atunci cred ca s.a produs minunea. Întrebarea mea este : se poate sa fie rezultatul fals pozitiv ?
3 comentarii
Nu, dacă testul are doua linii, este pozitiv. Pentru certitudine puteți face un BETA-HCG seric. Este o analiza de sânge care se poate face, în principiu, la orice laborator. Sangerarea maronie nu este tocmai un lucru bun. Ar fi recomandat sa consultați un medic ginecolog cât mai curând. Mult succes!
Am inteles ca este normal ca la implantare sa aibă loc acel spotting. Nu a fost chiar maro. Ci mai degrabă spre crem, roz. Dar mi.a trecut. Multumesc frumos pentru raspuns
Bună..mia întârziat ciclul 7 zile..Se poate sa fiu însărcinată? În vara am mai avut o întârziere de o luna jumate..pe urma mia venit 2 zile..penultima menstruatie am avuto la 21 de zile..acum îmi întârzie..vreau sa rămân însărcinată..test deocamdată nu îmi fac ca nu vreau sa fiu dezamăgită iară..:((..Am mai făcut și atunci când am avut întârzierea de o luna jumate și nimik..Am și un chist de 5 cm
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3daca iau anticonceptionale... pot sa imi fac test de sarcina?
- 3cat de sigure sunt testele de sarcina?
- 6Test de sarcina negativ, menstruatia venita.. sunt totusi insarcinata?
- 7sarcina si durere in zona ovarelor, dar nu ceva intens
- 10Dilema - Cand pot sa fac testul de sarcina?
- 5Credeti ca ar putea exista riscul instalarii unei sarcini?
- 7e posibil sa fiu insarcinata?
- 10racita... testul de sarcina poate sa iasa negativ?
- 4test de sarcina
- 5test de sarcina pozitiv si menstruatia
- 8Sunt insarcinata?
- 12Sunt sau nu insarcinata?
- 1test de sarcina negativ dar o posibila sarcina?
- 1test negativ...posibil insarcinata?
- 5Despre testele de sarcina
- 1Testul de sarcina - la cate zile de la contactul sexual se face?
- 2Test de sarcina pozitiv sau.. nu
- 0Sunt sau nu insarcinata?
- 0Sarcina fara simptome
Mai multe informații despre: testul de sarcina
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: