Sunt însărcinată ?
Buna seara. Acum 15 minute mi-am facut un test de sarcina deoarece in loc de menstruatie am o secretie maronie. Sânii sunt si ei foarte durerosi si am dureri de burta jos. Îmi pare rău ca nu pot arată poza cu testul. Sunt 2 linii, iar linia de test este un roz pal. Pe 28 iulie a venit logodnicul meu din deplasare si atunci cred ca s.a produs minunea. Întrebarea mea este : se poate sa fie rezultatul fals pozitiv ?
3 comentarii
Nu, dacă testul are doua linii, este pozitiv. Pentru certitudine puteți face un BETA-HCG seric. Este o analiza de sânge care se poate face, în principiu, la orice laborator. Sangerarea maronie nu este tocmai un lucru bun. Ar fi recomandat sa consultați un medic ginecolog cât mai curând. Mult succes!
Am inteles ca este normal ca la implantare sa aibă loc acel spotting. Nu a fost chiar maro. Ci mai degrabă spre crem, roz. Dar mi.a trecut. Multumesc frumos pentru raspuns
Bună..mia întârziat ciclul 7 zile..Se poate sa fiu însărcinată? În vara am mai avut o întârziere de o luna jumate..pe urma mia venit 2 zile..penultima menstruatie am avuto la 21 de zile..acum îmi întârzie..vreau sa rămân însărcinată..test deocamdată nu îmi fac ca nu vreau sa fiu dezamăgită iară..:((..Am mai făcut și atunci când am avut întârzierea de o luna jumate și nimik..Am și un chist de 5 cm
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3ce analize sa fac in cazul in care s-a rupt prezervativul?
- 8test de sarcina - recomandare
- 3e gravida?
- 4Ciclu neregulat, intarziere cu 3 zile mai mare decat de obicei, rezultate test sarcina
- 6Sunt gravida? va rog ajutati-ma
- 1test de sarcina sigur
- 5Test sarcina pozitiv dupa un minut, pe prospect... rezultatul apare dupa 5-10 min
- 8intarzierea menstruatiei, test de sarcina negativ
- 3test de sarcina
- 3test de sarcina
- 7ciclu intarziat 2 luni, teste de sarcina negative
- 8Sunt insarcinata?
- 2test de sarcina
- 0Menstruaţie întârziată si teste negative.
- 3Avort spontan
- 0Sunt sau nu insarcinata?
- 0Intarziere menstruatie
- 1Ajutați-mă și pe mine va rog!!! Am tot încercat sa rămân însărcinată. DAR FĂRĂ REZULTAT
- 1Exista posibilitatea unei sarcini?
- 0Test sarcina cu o linie stearsa
Mai multe informații despre: testul de sarcina
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: