tensiunea inimii marita, durerea de cap, ameteli, batai puternice ale inimii
Buna seara ma numesc emanuel am niste intrebari:
1.am fost la 5 Doctori pana acum si toti miau zis ca inima mea e sanatoasa tun dar eu nu inteleg dc mi se mareste tensiunea zilnic am doar 21 de ani si problema persista da 3 ani in fiecare zi mi se mareste Doctorul mia dat pastile concor de 5 dar nu isi prea mai fac efectul ce ziceti pot sa imi iau optitensin?
2.ore mai am sansa sa fiu iar ca inainte ca la varsta da 18 ani.
3am stari asa ma doare capul, tamplele, ametel, puncte albe, si noapte mio ia inima la viteza...si cu concoru de 5 ce ziceti il pot mari la concor de 7, 5 ? va rog dati-mi un raspuns pe categorii multumesc si va doresc sanatate
1.am fost la 5 Doctori pana acum si toti miau zis ca inima mea e sanatoasa tun dar eu nu inteleg dc mi se mareste tensiunea zilnic am doar 21 de ani si problema persista da 3 ani in fiecare zi mi se mareste Doctorul mia dat pastile concor de 5 dar nu isi prea mai fac efectul ce ziceti pot sa imi iau optitensin?
2.ore mai am sansa sa fiu iar ca inainte ca la varsta da 18 ani.
3am stari asa ma doare capul, tamplele, ametel, puncte albe, si noapte mio ia inima la viteza...si cu concoru de 5 ce ziceti il pot mari la concor de 7, 5 ? va rog dati-mi un raspuns pe categorii multumesc si va doresc sanatate
6 comentarii
Daca medicii cardiologi au spus ca inima este sanatoasa, iti recomand un produs din plante medicinale cu actiune linistitoare asupra inimii si a sistemului nervos vegetativ. Este vorba despre capsule Calmocard, din care sa iei cate 3 capsule pe zi, timp de 3-6 luni.
Multa sanatate!
Multa sanatate!
daca iau pastilele astea calmocard nu trebuie sa ma mai consulte un Doctor pot sa le iau asa fara sa merg la Doctor nu e periculos ?
si inca ceva din 4 in 4 ore se administreaza sau cum se admi nistreaza pastilele va rog raspundeti va multumesc
Esti un tip mai plinut cumva? Ai luat in greutate rapid in ultimul timp? Acest factor poate creste tensiunea si simpla pierdere a kg in plus va remedia problema.
nu cu kg stau bine am 67 de kg asa le am tot timpul cand ma cantaresc.
Buna ziua, cel mai indicat ar fi sa faceti un consult la un cabinet de fitoterapie.
Capsulele Calmocard au in compozitie plante medicinale cu efect cardiotonic, vasodilatator coronarian, antiaritmic, hipotensiv, sedativ.Se recomanda pentru cardiopatie ischemică şi hipertensiune arterială forme uşoare şi medii, afecţiuni cardiace funcţionale (palpitaţii, tahicardie, oscilaţii tensionale, dureri precordiale), sechele postinfarct miocardic.
Contraindicaţii: nu se recomandă copiilor sub 10 ani (efectele asupra copiilor mici sunt insuficient studiate) şi în caz de hipersensibilitate la oricare din ingredientele produsului.
Efecte secundare şi interacţiuni
Acest produs se poate utiliza concomitent cu alte medicamente.La dozele recomandate nu au fost semnalate efecte secundare.
Se administreaza 1 capsulă de 3 ori pe zi, la 2 ore după masă. În caz de tahicardie sau creşteri tensionale pe fond de stres crescut se administrează câte 2 capsule de 3 ori pe zi, timp de 3-4 zile.
Durata unei cure este de 3-6 luni.
Capsulele Calmocard au in compozitie plante medicinale cu efect cardiotonic, vasodilatator coronarian, antiaritmic, hipotensiv, sedativ.Se recomanda pentru cardiopatie ischemică şi hipertensiune arterială forme uşoare şi medii, afecţiuni cardiace funcţionale (palpitaţii, tahicardie, oscilaţii tensionale, dureri precordiale), sechele postinfarct miocardic.
Contraindicaţii: nu se recomandă copiilor sub 10 ani (efectele asupra copiilor mici sunt insuficient studiate) şi în caz de hipersensibilitate la oricare din ingredientele produsului.
Efecte secundare şi interacţiuni
Acest produs se poate utiliza concomitent cu alte medicamente.La dozele recomandate nu au fost semnalate efecte secundare.
Se administreaza 1 capsulă de 3 ori pe zi, la 2 ore după masă. În caz de tahicardie sau creşteri tensionale pe fond de stres crescut se administrează câte 2 capsule de 3 ori pe zi, timp de 3-4 zile.
Durata unei cure este de 3-6 luni.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 26atacul de panica
- 11Durere de cap de origine necunoscuta, ajuta homeopatia?
- 23ameteli si stari de confuzie
- 7Hipotiroidism cu mixedem si hipecorticism
- 4Stari de panica insotite de cresterea tensiunii arteriale
- 7Dureri de cap, ameteli... zilnic
- 7endocrinolog sau psiholog?
- 2Ameteli, urechi infundate, migrena pulsatila in tample
- 1ameteli si amorteli
- 7Dureri de cap
- 4dureri ingrozitoare pe partea dreapta a capului (de vreo 3 ani)
- 6Tensiune 18 si caldura excesiva in corp!
- 4dureri in zona inimii, palpitatii, ameteala cand ies afara din casa
- 5epilepsie de la varsta de 10 ani
- 4stari de ameteala la copil 6 ani
- 0Ameteala pe partea dreapta a capului
- 1Dureri de cap zilnice
- 1Ameteala, somnolenta, pierderi de memorie si alte simptome
- 2Ameteala continua
Mai multe informații despre: Durerea de cap Tensiunea arteriala accelerarea batailor inimii Ameteala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
- Vertijul, ameteala si dezechilibrul
- Migrena
- Cefaleea cluster
- Hipertensiunea portala
- Hipotensiunea arteriala
- Hipertensiunea arteriala (HTA)
- Hipertensiunea indusa de sarcina - Preeclampsia si eclampsia
- Hipertensiunea arteriala maligna
- Tensiunea arteriala oscilanta
- Cefaleea la copil
- Amețeala