durere de cap, ameteala si durere de brat drept
mi s-aintamplat acum cateva zile sa adorm si sa ma trezesc cu o durere puternica la bratul drept, de la umar pana jos inspre cot. apoi am inceput sa aud un fel de 'vajait in cap', si ma durea capul foarte tare si nu am mai putut sa ma misc, nu am putut sa vorbesc, nici macar sa deschid ochii. prima data a durat vreo cateva secunde starea asta, apoi mi-a trecut starea asta de amorteala si cand a urmat a doua oara a durat mai mult si ma simteam si mai rau, simteam ca imi plesneste capul de durere si la fel nu puteam face nimic, m-am speriat foarte tare. va rog sa imi spuneti ce ar putea fi. poate fi ceva pe baza de stres pentru ca in ultima vreme m-am simtit foarte rau, si parca tot timpul sunt trista. mi-e teama de ce as putea avea. multumesc
3 comentarii
Poate fi si de la stres, dar eu as incepe cu un consult neurologic. Daca neurologul va confirma ca totul e ok, atunci puteti consulta un psihiatru pentru a va ajuta sa treceti peste aceasta perioada de stres.
Ai putea sa faci un masaj terapeutic, inclusiv presopunctura;
Face parte din medicina chinezeasca, se lucreaza pe meridiane energetice, trateaza holistic (intregul).
Face parte din medicina chinezeasca, se lucreaza pe meridiane energetice, trateaza holistic (intregul).
Buna zua,
Timp de 3 zile am fost plecat la tara de Pasti.
Din aceste 2 zile, cand mam trezit a 2 a zi aveam nasul infundat si cu o durere de cap si ma durea in jurul ochiului drept.
Va rog frumos sa ma ajutati am incercat si cu apa cu sare la picioare sa treaca raceala, am luat Paracetamol dar nimic.
Vreau sa ma sfatuiti va rog frumos inainte de a merge la medic.
O zi buna!
Timp de 3 zile am fost plecat la tara de Pasti.
Din aceste 2 zile, cand mam trezit a 2 a zi aveam nasul infundat si cu o durere de cap si ma durea in jurul ochiului drept.
Va rog frumos sa ma ajutati am incercat si cu apa cu sare la picioare sa treaca raceala, am luat Paracetamol dar nimic.
Vreau sa ma sfatuiti va rog frumos inainte de a merge la medic.
O zi buna!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1dureri de cap, usoare pierderi de cunostinta
- 4ameteli, stare de slabiciune in corp
- 5Stare de mahmureala manifestata printr-o ameteala usoara, oboseala launtrica
- 5Ameteli persistente si puternice
- 7Dureri de cap, ameteli... zilnic
- 0Simptome suspecte: ameteala, dezechilibru, varsaturi...
- 1Ameteli de 5 ani.. parca as fi beata
- 4imi curge nasul, ma doare capul, ma deranjeaza lumina
- 7Dureri de cap
- 6tensiunea inimii marita, durerea de cap, ameteli, batai puternice ale inimii
- 2Stari lesin, ameteli si nod in gat
- 2Ameteala cronica
- 0Indigestie
- 3formatiune tumorala
- 4Durere cap si ochi
- 1Dureri, intepaturi umar si ceafa pe partea stanga
- 2Dureri de cap si coaste
- 1Am dureri de tâmpla in partea stanga