dureri de cap
buna ziua.am citit pe forum si am observat ca multe cazuri sunt ca si a mea.si eu am dureri dese de cap si pierderi de memorie.uit unele lucruri care inainte de asta le tineam minte mult mai usor.am fost si la medici si am facut tratamente dar aproape degeaba.am dureri pe o parte de cap stanga sau dreapta foarte rar as putea spune ca ma doare tot capul.un medic mia dat in caz de durere sa iau artrotec si intradevar cand iau in maxim 1 ora ma lasa durerea.as dorii sa stiu ce analize sa mai fac.rmn am facut.multumesc.
2 comentarii
durerea nu te lasa de la medicamente, ci nu mai o simti doar. ai primit un anestezic. acelasi lucru face si o cafea mai tare.
daca vrei sa te vindeci uita analizele si medicina clasica si cei care iti prescriu anestezice si mergi la un medic homeopat. Alta sansa nu exista si iti pirezi numai timpul ce ce ai facut pana acum. Orice RMN il faci degeaba.
daca vrei sa te vindeci uita analizele si medicina clasica si cei care iti prescriu anestezice si mergi la un medic homeopat. Alta sansa nu exista si iti pirezi numai timpul ce ce ai facut pana acum. Orice RMN il faci degeaba.
Un RMN ar fi de ajutor- dar mai bine consultă un medic neurolog, care după o examinare îţi va putea recomanda ce analiză îţi este cel mai de folos. ce iei tu este un antiinflamator, deci reduce inflamaţia locală şi de aceea nu te mai doare- dar e bine să identifici şi cauza, poate o dată ce se va vedea de la ce provine vei putea urma un tratament mai eficient
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Ameteli si dureri de cap in urma expunerii la temperaturi joase
- 2Dureri extreme de cap
- 3durere de cap
- 10dureri de cap si rinita alergica?
- 4Electrostimularea poate cauza dureri de cap?
- 4va rog foarte mult un raspuns urgent, multumesc
- 1furnicaturi si senzatii de arsura la nivelul pielii capului
- 2durere de spate umar si cap
- 6Tonotil e ok pt ameteli, oboseala, dureri de cap?
- 4sangerare ureche dreapta
- 3durere de cap, ameteala si durere de brat drept
- 4imi curge nasul, ma doare capul, ma deranjeaza lumina
- 5Dureri de cap cronice
- 0Durere de cap si ceafa insuportabila
- 5Dureri permanente de cap
- 4Dureri de cap in special ziua
- 2durere intepatoare, scursa in partea dreapta a capului
- 0Durere la frunte puternică în zona sinusului frontal stâng şi la globul ocular stâng.
- 2Durere de cap de aproximativ 2 luni
- 3Durerea de cap intensă
Mai multe informații despre: Durerea de cap
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: