Tavanic pentru infectie urinara la barbat diabetic de 88 de ani
Buna ziua
In luna octombrie in urma unei analize de urocultura am descoperit bacteria e coli 100.000. Conform antibiogramei i s a administrat amoxicilina. Dupa tratamentul cu amoxicilina am refacut analiza si a iesit din nou aceiasi bacterie e coli peste 100000 /
Medicul de familie a prescris antibioticul Zinat.
Dupa tratamentul cu Zinat la o saptamana sa recoltat din nou analiza ptr infectie urinara si a iesit din nou bacteria e coli peste 100000.
De aceasta data am fost la o clinica (prin apartinator deoarece pacientul nu se poate deplasa) la un medic urolog care a prescris Tavanic de 500 pentru 1 saptamana.
In a doua zi de tratament cu Tavanic a avut o manifestare de ameteala, lesin si glicemia a fost la o ora dupa lesin 76, el fiind diabetic tip2 si avand in mod normal sub tratament glicemia in jur de 100.
Doresc sa stiu daca continuam tratamentul cu Tavanic 500 sau ce avem de facut ptr. ca nu este deplasabil.
Pacientul are prostatita, diabet tip 2 si are varsta de 88 ani.
Multumesc
In luna octombrie in urma unei analize de urocultura am descoperit bacteria e coli 100.000. Conform antibiogramei i s a administrat amoxicilina. Dupa tratamentul cu amoxicilina am refacut analiza si a iesit din nou aceiasi bacterie e coli peste 100000 /
Medicul de familie a prescris antibioticul Zinat.
Dupa tratamentul cu Zinat la o saptamana sa recoltat din nou analiza ptr infectie urinara si a iesit din nou bacteria e coli peste 100000.
De aceasta data am fost la o clinica (prin apartinator deoarece pacientul nu se poate deplasa) la un medic urolog care a prescris Tavanic de 500 pentru 1 saptamana.
In a doua zi de tratament cu Tavanic a avut o manifestare de ameteala, lesin si glicemia a fost la o ora dupa lesin 76, el fiind diabetic tip2 si avand in mod normal sub tratament glicemia in jur de 100.
Doresc sa stiu daca continuam tratamentul cu Tavanic 500 sau ce avem de facut ptr. ca nu este deplasabil.
Pacientul are prostatita, diabet tip 2 si are varsta de 88 ani.
Multumesc
1 comentarii
Domnul are simptome de infectie urinara? Il supara ceva?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 17ce boala poate fi si cum sa o tratez?
- 18E. Coli in urina
- 6Enterococ la baiat de 1 an si 1 luna?
- 3tratament corect !?
- 9E.coli, diaree, purtator de sonda... stare generala proasta
- 6infectie urinara cu E.coli, cistita cronica; de un an si jumatate nu pot sa merg pe jos, nu ma plimb
- 1escherichia Coli pente 100000 ufc ml
- 0E coli in primul trimestru de sarcina
- 3E.coli, candida
- 11E coli in tractul urinar.
- 1infecti urinare cu e coli
- 0Infectie cu E.Coli 75.000grm mm3 + candida, ridicat greutati
- 0Utilizarea ovulelor macmiror si mastrelle impreuna?
- 0Prima data e-coli iar acum klebsiella pneumoniae
- 1Infectii repetate Ecoli Imunoinstant Romvac
- 0Escherichia coli in secreția din colul uterin
- 1Bună ziua - fetita de aproape 6 luni cu Escheria Ecoli
- 3Infectie urinara, urinare greoaie si deasa
- 1Infectie urinara Escherichia Coli
Mai multe informații despre: infectia cu e.coli