Exista un tratament pentru infectia cu escherichia coli ?

21-09-2009
Daniela.P
Nu este medic/terapeut
Daniela.P
Buna ziua, Am o problema de sanatate si doresc sa intreb un medic:

Numele meu esta Daniela si am 39 de ani. Intrebarea mea este : Exista un tratament pentru infectia cu escherichia coli ? Mentionez ca am aceasta infecie din anul 2004 si in tot acest timp am urmat o multime de tratamente fara insa a avea nici un rezultat: antibiotice nenumarate (dupa antibiograma), autovaccin (facut la Institutul Cantacuzino), Urovaxom de mai multe ori pe an (in fiecare an ). Toate aceste tratamente le-am urmat dupa sfatul medicului fara sa rezulte nicio ameliorare.In momentul de fata am acelasi rezultat al uroculturii ca acum 5 ani: e.coli peste 100.000 ufc./ml. Ce ma fac ? Am sa ajung in cativa ani la dializa sau o sa trebuiasca sa-mi scot vezica urinara ca sa scap totusi de aceasta bacterie?Aceasta infectie se poate trata de catre medicii din Romania?
Va multumesc anticipat
Daniela
60 comentarii 12 Înainte ›
1
21-09-2009, ora 18:54
Terapeut Holistic Niculae Nicuşor (Mr. Nick)
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Holistic Niculae Nicuşor (Mr. Nick)
Stimată doamnă Daniela,

Infecţia dvs. este foarte rezistentă la tratament, drept urmare vă recomand o cură cu apă cu argint coloidal 20 ppm. Apa cu argint coloidal realizată în conformitate cu normele internaţionale, cu ajutorul unor instalaţii performante şi elaborate în laboratoare verificate sub egida unor instituţii abilitate din străinătate, vă poate trata cu succes această infecţie, pentru că argintul coloidal distruge peste 650 de bacterii, fungi, virusuri etc., pe când un antibiotic comun maxim 5-6 tipuri diferite de astfel de agenţi patogeni.

Pentru mai multe informaţii cu privire la caracteristici, aviz, indicaţii şi administrare, vă rog accesaţi următorul link: -------------*

P.S. Cura trebuie ţinută până când analizele se negativează!
Toate cele bune şi însănătoşire grabnică!


Cu deosebit de multă plăcere şi deferenţă,
Mister NICK;)


(*modificat de admin)
0
21-09-2009, ora 19:02
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Daca din 2004 tot s-au incercat diverse tratamente, chiar si dupa antibiograma si nu s-a eradicat aceasta infectie medicii nu au propus investigatii suplimentare ? Ca de exemplu o urografie intravenoasa. Poate ca propagarea acestui bacil gramnegativ si intretinerea infectiei urinare este favorizata de leziuni preexistente ale aparatului urinar, congenitale sau castigate, ce produc staza urinara si dezvoltarea germenilor patogeni :hidronefroza, rinichi polichistic, malformatii renale sau de cai urinare, rinichi ectopic, rinichi putin mai jos situati unul fata de altul, pietre / nisip la rinichi/cai urinare, etc.. Poate ca ai avut acum cativa ani tuberculoza extrapulmonara, poate ca ai si un fibrom uterin ce poate comprima in vecinatate sau poate ca suferi si de alte boli cum ar fi diabetul zaharat.Mai este si alt aspect. E. coli face parte din familia enterobacteriacee, adica are sediul principal in intestinul omului si animalelor.Infectia la rinichi si cai urinare se poate propaga si pe cale sanguina.faci tu sau cei din familie frecvent episoade de enterocolita, de diaree ? Locuiesti la casa ? Nu cumva exista si o contaminare fecala a mediului, a pamantului din gradina de legume, a apei potabile etc.? Pe langa aceste aspecte care trebuie lamurite e important de stiut cam cum este la ora actuala functia renala. Analizele sunt bune ?Parerea mea este ca ceva intretine aceste infectii. e nevoie de un bun urolog si de investigatii suplimentare.
1
21-09-2009, ora 22:49
musaraf
Identitate neconfirmată
musaraf
Buna ziua.
Asa este, in primul rand trebuie cautata (si corectata) o cauza pentru infectiile repetate (urologica, diabet etc.). Daca totul este normal si totusi infectiile persista, cauza este ca la unii indivizi mucoasa urinara are o structura pe care E.coli adera mai usor. Se pare ca sunt cat de cat eficiente urmatoarele:

- golirea dubla a vezicii urinare (se urineaza inca o data dupa 5-10 minute)
- urinarea dupa fiecare act si inainte de culcare
- consum suficient de lichide
- extractele de afine (oarecare efect)
- toaleta regiunii dupa fiecare scaun (asa cum a spus d-na doctor, E.coli traieste in colon, de multe ori reinfectia se face de jos in sus)
- unguent local cu estrogeni, poate fi de folos pentru infectii urinare la orice varsta (dar mai ales dupa menopauza) - vorbiti cu un ginecolog
- profilaxie cu antibiotice (de ex. dupa fiecare act, sau zilnic)
- puteti cumpara stick-uri pentru urina (DipStick) si sa va diagnosticati singura infectiile acute - este simplu

Numai bine!
0
22-09-2009, ora 13:02
Daniela.P
Nu este medic/terapeut
Daniela.P
Va multumesc foarte mult pentru sfaturile dumneavoastra.
Sunt dispusa sa incerc si acest tratament cu argint coloidal. Sper din tot sufletul sa scap se aceasta bacterie.
D-nei doctor Balcan Anisoara as vrea sa-i raspund la intrebari :
- Am fost internata in acesti 6 ani de 3 ori in spitale (de doua ori la Spitalul Militar si o data la spitalul Dr.Carol Davila) pentru investigatii amanuntite,
- Am facut si urografii si toate celelalte investigatii de care pomeniti. Nu a fost descoperita nici o afectiune a nici unui organ.
- Singura problema de sanatate pe care o am este aceasta infectie urinara.
- Locuiesc in Bucuresti, la bloc, de cand m-am nascut si nu am avut niciodata probleme cu igiena personala (ba dimpotriva cred ca sunt exagerata in aceasta privinta ).
- Nu am fost bolnava de niciuna dintre bolile de care pomeniti niciodata.
- Am o fetita de 15 ani si am nascut-o normal.
De fiecare data cand am iesit din spital am primit o multime de sfaturi- ( inclusiv tratamente indelungate cu atibiotice, care pe termen lung mi-au facut foarte rau de exemplu acum stau rau cu sistemul imunitar) - pe care le-am urmat si intre timp au devenit reguli de viata pentru mine. Cu toate acestea nu reusesc sa scap de aceasta infectie.

Va multumesc
Daniela
0
24-09-2009, ora 22:22
adisorinel
Nu este medic/terapeut
adisorinel
Buna seara!
Si eu am problema asta, in urma cu trei luni am facut o operatie unde mi s-a montat sonda urinara si pe fondul unei vechi infectii cu e coli am facut pielonefrita. Am fost internata la sp de nefrologie Carol Davila. Mi s-a facut tratamentul corect dar am fost sfatuita sa i-au si urovaxom si m-am externat din spital cu dureri si arsuri in vezica urinara. Dr de fam mi-a zis ca nu fac bine ca i-au urovaxom acum si le-am intrerupt. Dupa cateva saptamani, cand ma simteam bine m-am gandit sa i-au totusi urovaxomul si au inceput iar durerile si arsurile pe zi ce trece mai mari si mai sus asa ca mi-am facut iar o urocultura si ce sa vezi aveam klebsiela. Asa ca am ajuns la concluzia ca urovaxomul imi reactiveaza infectia
0
19-05-2010, ora 22:08
gimica
Nu este medic/terapeut
gimica
Am 44 ani, si am fost diagnosticata in urma cu 1 luna cu o infectie cu escherichia coli.Am tratat-o cu cu Cedax si se pare ca suferintele mele nu au luat sfirsit, pentru ca am avut de-a lungul ultimelor 4 luni 0 hemoragie puternica. In urma vizitei la ginecolog am fost tratata succesiv cu :orgametril si cu ergomet, la un ginecolog. In urma tratamentului s-a oprit hemoragia dar a revenit in circa 3 saptamini.Atunci am schimbat ginecologul si mi-a prescris antihemostatice.Hemoragia nu a incetat si a trebuit sa imi faca in faza finala un chiuretaj biopsic.Medicul care a facut chiuretajul a fost cu totul altul decit cel care a prescris antihemostaticele si care s-a declarat impotriva orgametrilului, lucreaza la acelasi cabinet dar doctora cu hemostaticele nu face chiuretaje.In urma chiuretajului a incetat hemoragia, astept rezultatul biopsiei, dar ce ma nelamureste: medicul care a facut chiuretajul, al treilea in ecuatia noastra este de acord cu orgametrilul, doctora ba. Spuneti-mi pe care sa ascult???De fapt medicul care a facut chiuretajul mi-a prescris un tratament cu orgametril specificind ca ce vede dumnealui este specific preclimaxului.De specificat ca domnisoara doctor inafara ca mi-a prescris antihemostatice nu m-a controlat nicicum.Pe care sa ascult??
0
19-05-2010, ora 22:14
gimica
Nu este medic/terapeut
gimica
Scuze, am folosit destul de des antihemostatice, de fapt era vorba de hemostatice!!
0
21-05-2010, ora 17:59
tony1968
Nu este medic/terapeut
tony1968
DA, intr-un serial celebru de tv DR HOUSE a rezolvat aceasta infectie folosind un transfer de plasma
0
21-06-2010, ora 12:14
PAULA ROTARIU
Nu este medic/terapeut
PAULA ROTARIU
O prietena a scapat de infectia cu escherichia coli consumand zilnic 3 litri de apa timp de 3 luni.
0
29-07-2011, ora 22:45
soare victor
Nu este medic/terapeut
soare victor
va salut
am 40 de ani si in urma analizelor a fost depistat acest enterococcus faecalis100.000ufc/ml
spermocultura :examen cito-bacterioscopic:reactie inflamatorie prezenta [relativ frecvente leucocite polimorfonucleare], flora bacterianareprezentata de cocigram pozitiv in diplo si in laturi.

antibiograma sensibil:amoxacilina +ac clavulanic, ampicilina, gentamicina*, nitrofurantoin, penicilina, teicoplanin, vancomicina.

rezistent:ciprofloxacin, clindamicina, tetraciclina, trimetoprim, sulfametoxazol.

* pentru tratamentul infectiilor cu enterococ NU sunt suficiente cefalosporidele, aminoglicozidele[gentamicina nu este eficienta decat in asociere cu ampicilina, penicilina sau vancomicina in infectiile grave], clindamicina si trimetoprim/sulfametoxazol.

sincere scuze dar am dorit a scrie tot de pe buletinul de analize medicale.
am fost la doctorul urolog si mi-a prescris
augmentin 625
gentamicina
aflamil /100

am respectat cu sfintenie tratamentul, cu toate astea infectia persista si am dureri la urinare + usturimi +stari de rau.
va rog din suflet as dori niste sfaturi de la dvs. si mai ales de la cei care au fost infectati cu acest streptococ si au reusit sa se vindece
foarte multumesc
cu resperct Victor -gl
0
23-10-2014, ora 11:28
Boldeaadriana
Nu este medic/terapeut
Boldeaadriana
De ce nu se vindeca infectiile urinare? O infectie urinara este o infectie cu mai multe tipuri de bacterii insa la urocultura va aparea intotdeauna numai un anumit tip. Explicatie: bacteriile care ajung in vezica urinara, ajung din exterior prin contaminarea uretrei si/sau a vaginului cu germeni care provin din zona anusului, deci este putin probabil ca in zona anorectala sa fie doar e.coli; mai sunt si klebsiella, enterobacter, proteus insa aceste bacterii formeaza un echilibru iar in prezenta e.coli, celelalte bacterii vor ramane intr-un numar mai mic. De aceea cand tratam o itu cu antibioti impotriva e.coli si re reusim sa o distrugem, vom constata ca in timpul tratamentului sau dupa, vom avea infectie cu un alt tip de bacterie care era si el prezent dar intr-o cantitate neevidentiabila. Acum nemaifiind e.coli, se pot dezvolta si celelalte tipuri de bacterii. Pe de alta parte aceste bacterii o data ajunse in vezica, se vor duce si inspre rinichi aparand astfel dureri lombare, febra. Din experienta mea (pielonefrita cronica de 7 ani), medicii nu dau tratamente pentru eradiarea focarului de infectie din rinichi. Astfel periodic, de la nivelul rinichilor vor migra bacterii spre vezica, aparand mirosul urat al urinii. Atentie! Chiar daca urina nu miroase urat (caz in care nu sunt suficiente bacterii in vezica inca), nu inseamna ca nu exista bacterii la rinichi. Nu se poate eradica o infectie urinara cu nitrofurantoin sau fosfomicin sau cu un singur tip de antibiotic deoarece: aceste medicamente se concentreaza f mult in urina, mai putin in tesutul renal si in sange; de altfel prospectul specifica: nu sunt indicate in infectii urinare inalte, complicate sau recidivante(pielonefrite). Daca se va lua in singur tip de antibiotic, acesta nu va fi activ pentru toate bacteriile potential existente: e.coli, klebsiella, proteus, enterobacter. Un tratament corect se face bineinteles dupa antibiograma in felul urmator: o cefalosporina+o quinolona(cipro/norfloxacina) si neaparat GENTAMICINA, toate 3 simultan!!!(nu pe rand-risc de antibiorezistenta).Este foarte eficient. Se foloseste in cazuri de infectii profunde(rinichi), recidivante, rezistente la antibiotice, septicemii. Celelalte doua antibiotice potenteaza efectul gentmicinei, distrugand o gama mai mare de germeni. Eventuala Toxicitatea gentamicinei la unele persoane asupra rinichilor este reversibila si nu apare in cazul unei doze minime de antibiotic. Oricum este minima in comparatie cu leziunile pe care le produc infectiile repetate ani la rand. Cui ii este teama de genta, poate sa incerce imipenen. Eu personal cunosc 3 persoane care au scapat de septicemie, inf la rinichi respectiv pneumonie grava cu genta si nu au avut reactii. Acum sunt f bine. Oricum nefrologii si urologii nu folosesc astfel de tratamente; salile de dializa si de transplant renal trebuie ocupate nu? In fond de acolo ies banii, nu din prescrierea si/sau administrarea de antibiotice. Aceasa este realitatea. Aceasta combinatie simultana de 3 antibiotice o folosesc pneumologii deoarece plamanul daca nu il tratezi, pacientul moare insa daca nu tratezi corect rinichiul acesta rezista pana ajunge la dializa. Succes si luati atitudine, deschideti ochii, cautati, cititi, intrebati! O alternativa ar putea fi si argintul coloidal.
0
24-01-2015, ora 00:12
cristinaramona16
Nu este medic/terapeut
cristinaramona16
Sunt in aceeasi situatie ca si daniela p. Eram convinsa ca rezolvarea mea este in institutul cantacuzino dar se pare ca degeaba voi merge.poate nici nu ar trebui sa ma mai gandesc daca nici pe altii nu au ajutat la solutionarea problemei.si m_am ingrozit cand am citit ce scrie boldea adriana...poate are dreptate...eu de 10 ani ma chinui cu e coli.nu mai stiu ce sa fac si ce sa beau...dati_mi un sfat avand in vedere ca si alaptez acum...am un teanc de uroculturi cu antibiograma, antibiotice la greu luate, suplimente cu merisor, cu afin, urografie (normala de altfel), nu mai mai stiu ce sa fac...nu vreau sa ma gandesc ca o sa ajung in situatii mai grave...a luat cineva argint coloidal?ce rezultate ati avut?va multumesc celor care citesc aceste randuri si incearca sa ma ajute in vreun fel...
0
24-01-2015, ora 02:28
Boldeaadriana
Nu este medic/terapeut
Boldeaadriana
Am incercat si eu tot felul de tratamente: antibiotice, autovaccin, bacteriofagi (din Georgia), urovaxom, antiseptice urinare, ulei de oregano, cura cu catei de usturoi intregi, propolis, echinaceea, interferonat pt cresterea imunitatii, ceai de mesteacan si D-manoza (anti-aderenta bacteriana), argint coloidal, albastru de metilen capsule insa nu s-a schimbat mare lucru.
am observat o imbunatatire de moment cu D-manpza impreuna cu ceai de mesteacan, ambele antiaderente si astfel e.coli se elimina odata cu fluxul urinar.
Dr Ciocalteu mi-a recomandat sa iau uractiv (albastru de metilen 15 mg) cate o capsula seara, in fiecare seara, timp de 6 luni chiar pana la un an fara pauza in speranta ca urina se va steriliza. pe timpul tratamentului m-am simtit binisor in sensul ca nu a mai aparut infectia in urina insa rinichii mai pulsau uneori si mai aveam senzatii de usturime in zona renala, semn ca bacteriile inca mai sunt prezente acolo dar nici nu se inmultesc prea mult incat sa produca o infectie. mi-a mai spus de altfel ca nu mai iau nici un fel de antibiotic pe timpul tratamentului cu albastru de metilen pentru ca nu fac altceva decat sa creez tulpini bacteriene rezistente, ci doar daca fac fecbra peste 38 de grade. de asemenea mi-a mai recomandat sa pun caldura (suportabila, nu prea mare) in zona vezicii, seara pt a stimula imunitatea locala.
argintul coloidal nu am putut sa il iau decat 3 zile pt ca m-am simtit extrem de rau de la el: intepaturi in cap, torace, ficat, rinichi, ameteala, amortirea fetei, pleoapa stanga usor cazuta cu spasme la clipire. din cate am inteles desi este sub forma coloidala si de conc f mica (ppm) totusi este un metal foarte toxic!!! nu este de gluma. in plus nu mi s-a parut ca are o eficienta antibacteriana pe tractul urinar. nu cred ca merita riscul.
am auzit si parerea dr calin marginean (ii gasiti prezentarile pe youtube) despre inf urinare. tratctul urinar se apara in general prost impotriva infectiilor dar exista factori care produc infectiile sau nu le lasa sa se vindece cum ar fi: zaharul sub orice forma(ciocolata, bomboane, gemuri, fursecuri, prajituri, fructe uscate etc). zaharul ajuns in organism va determina leucocitele sa nu mai manace microbi ci...zahar asa ca oricate am face noi pt cresterea imunitatii, daca mancam dulce imunitatea va fi compromisa. alt factor este acidifierea organismului si ca urmare cresterea secretiei de mucus in tractul repsirator, gastro-intestinal dar si urinar ceea ce va duce la inmultirea bacteriilor in acel mucus si eliminarea dificila a lor. produsele de origine animala, carnea, laptele, branza, lamaia oricat de putina, otetul indiferent de care, muraturile, borsul, fructele acre sau necoapte, zaharul, mierea vor duce la acidifierea organismului. o alta cauza a scaderii imunitatii este frigul. pe timp de iarna se va purta caciula altfel se pierde multa caldura pe la nivelul capului si t coprului scade, astfel scade si apararea leucocitara. sunt mai multi factori dar ii puteti vedea in prezentarile dansului.
personal din cate am observat, produsele pt cresterea imunitatii nu au nici un efect. ba din contra eu cred (nu si altii) ca stimularea imunitara poate sa duca la dezechilibre imunitare (alergii, boli autoimune etc).
autovaccinul- pe perioada administrarii acestuia, am facut mai des infectii urinare, deci sistemul simunitar s-a slabit. de altfel se stie ca vaccinurile sunt foarte periculoase pt imunitate si ca ar trebui facute doar daca pun viata in pericol (gen antirabic). deci atentie la vaccinari antigripale sau autovaccinuri. gripa trece f usor cu ulei de oregano capsule si ceai de menta sau cine ia un catel de usturoi intreg in fiecare zi pe timp de iarna va fi mai ferit.
ceaiurile diuretice nu cred ca sunt bune deoarece se pierde odata cu urina si importante cantitati de saruri minerale benefice. cine urineaza normal si bea 2-3 l de apa pe zi nu are nevoie de ceaiuri diuretice.
personal am observat o imbunatatire cu D-manoza+ceai de mesteacan, albastru de metilen, caldura in zona vezicii.
mai sunt si medici homeopati si apifitoterapeuti dar nu am incercat deocamdata.
totusi cred ca regimul alimentar joaca un rol major atat in inf urinare cat si in toate bolile metabolice.
0
24-01-2015, ora 02:40
Boldeaadriana
Nu este medic/terapeut
Boldeaadriana
nu mi-a iesit din cap insa idea cu gentamicina insa cred ca este totusi de last ca o ultima solutie. unele persoane spun ca s-au simtit f bine si ca nu ai mai avut probleme, altele insa spun ca nu a avut efect. oricum efectul este potentat daca se administreaza impreuna cu cele 2 antibiotice (cefort si ciprofloxacina).
daca mai stiti cazuri, scrieti despre ele ca sa putem sa ajungem la o concluzie. toti medicii intreaba de urografie de parca urografia daca o faci, iti vindeca infectia. am facut si urografie si ecografii si nimic dar ei tot intreaba. nici nu stiu de capul lor. unii trateaza infectiile localizate la rinichi cu antibiotice specifice vezicii urinare si se mira ca nu se vindeca pacientii.
0
24-01-2015, ora 02:48
Boldeaadriana
Nu este medic/terapeut
Boldeaadriana
apropo de merisoare, Dr calin marginean spune ca este interzis sa le consumam. motivul nu-l stiu dar presupun ca sunt foarte acide (si induc mucus deci bacterii) sau contin acid oxalic care zgarie epiteliul urinar. trebuie intrebat ca toti medicii recomanda merisor dar eu nu am simtit nimic de la el. asta nu ar fi nimic dar se pare ca in loc sa ajute mai rau face.despre vitamina C sintetica (din pastile), acesta spune:- spre deosebire de cea naturala din fructe si legume care este benefica(kiwi dulceag si varza), este foarte acidifianta si in loc sa ne creasca imunitatea si sa scapam de raceli si infectii, ne induce aciditate si exces de mucus deci infectii. pana la urma exista o dezinformare totala la nivelul sistemului medical. stiu medici care recomada o lamaie pe zi cu apa pt infectii urinare. nimic mai gresit!!! lamaile au ph ul 2 deci induc o aciditate enorma in stomac si in organism si ne miram de ce nu scapam de infectii urinare. cred ca si merisoarele sunt un fel de lamai si vit C sintetica.
0
24-01-2015, ora 12:27
2xanca
Nu este medic/terapeut
2xanca
Buna ziua am si eu aceasta problema de 24 de ani (am scris bine 24). Am incercat tot ce s-a putut antibiotic, urovaxon, monaural, urinal, apa cu bicarbonat, polidin, gentamicina dar degeaba. Am facut si urografii, ecografii, investigatii ginecologice, control la medical internist - dar nu s-a depistat nimic care ar putea intretine infectia. Singura perioada in care nu am mai avut probleme fost cea in care am facut autovaccin (preparat la Cluj). Totul a fost ok timp de aproximativ 3 ani pe perioada tratamentului. Acum nu se mai prepara si am luat-o de la capat dupa aproximativ un an de la terminarea tratamentului.
0
24-01-2015, ora 16:56
Boldeaadriana
Nu este medic/terapeut
Boldeaadriana
avand in vedere toate acestea tind sa cred ca alimentatia are un rol major in prevenirea recurentei aceatei boli. Din pacate nu prea se stie ce alimente sunt strict interzise. Bicarbonatul de sodiu de exemplu are foarte mult sodiu, mai mult decat sarea. Desi se recomanda pentru alcalinizare, acesta face mult rau rinichiului prin continutul de sodiu. un medic pe care il stiu si stapaneste bine nutritia si problema alimentor daunatoare se numeste Calin Marginean. Adresa de email o gasiti pe pagina lui de net. Numai bine! cu mult drag, adriana!
0
24-01-2015, ora 17:00
Boldeaadriana
Nu este medic/terapeut
Boldeaadriana
de ce nu se recomanda consumul de legume, fructe, leguminoase, nuci etc pentru alcalinizarea urinei si a organismului ci se recomanda bicarbonat de sodiu care are atat de mult sodiu? daca mai mancati si carne si lactate pe langa mult sodiu, va mai si acidifiaza organismul?
0
19-10-2016, ora 15:14
marie-ta
Nu este medic/terapeut
marie-ta
Regimul alimentar este singura solutie, incercati o saptamana fara:cafea alcool zahaturi acidulate fructe cruditati afumayuri condimente grasimi.
Va garantez ca va ve-ti simti minunat. Organismul isi va reechilibra singur bacteriile. Multa apa si regim, nimic altceva.
4
19-06-2018, ora 17:08
Psiholog Tudor Razvan Pop
Psihologie, Cluj
Psiholog Tudor Razvan Pop
Cu un an inainte am servit pranzul la un restaurant din Costinesti si in scurt timp am acuzat dureri violente in zona abdominala. Febra, convulsii, dureri foarte mari in tot corpul. Am rezistat cateva zile cu ceva calmante si antiinflamatoare dar era clar era nevoie de o interventie mult mai serioasa.
Asa ca dupa niste analize mai minutioase, am aflat ca tocmai luasem E-coli o bacterie care se intalneste des prin restaurantele si mancaururile de pe litoral (aviz amatorilor).
Am inceput urgent un tratament cu antibiotice (dupa ce mi-am facut antibiograma) si in 10 zile mi-au trecut toate simtomele (febra, urina tulbure, dureri abdominale). Am crezut ca am scapat dar simtomele au reaparut peste 2 saptamani. Am continuat cu alt antibiotic de data asta mai puternic si am prelungit tratamentul la 14 zile. M-am simtit bine aproape o luna, dar a recidivat si a doua oara. Am mai facut un alt tratament, de data asta si mai lung – acelasi rezultat. Vazand ca este o bacterie asa de rezistenta, am incercat si prin alte mijloace, argint coloidal, ceaiuri, MMS, am mers la un medic homeopat. Rezultatele au intarziat sa apara. Incepusem sa ma resemnez. Am citit pe internet cati sunt in aceeasi situatie de ani si ani de zile. Pana intr-o zi cand am avut norocul sa intalnesc o terapeuta care mi-a recomandat un tatament cu uleiuri esentiale naturale (esenta pura 100%) care au proprietati antibiotice.
Am urmat acel tratament un pic sceptic, recunosc, dar spre marea mea mirare si imensa bucurie mi-a trecut. M-am vindecat complet si nu am mai recidivat! De atunci a trecut aproape un an si ma simt excelent. Mi-am facut analizele de mai multe ori pana sa ma relaxez cu adevarat, toate fiind negative.
Tratamentul a fost fara efectele secundare specifice (dureri de cap, gust metallic in gura si alte simtome caracteristice efectelor secundare date de antibiotice), din contra m-am simtit mai bine chiar din prima zi.
0
01-09-2018, ora 19:36
AurelAlexandru
Nu este medic/terapeut
AurelAlexandru
Am inteles ca a-ti urmat un tratament cu uleiuri esentiale naturale si care va facut bine.Va rog din suflet spuneti-mi si mie reteta si cat timp se ia sau numele terapeutei si date de contact.Multumesc din suflet!
1
07-09-2018, ora 12:16
Psiholog Tudor Razvan Pop
Psihologie, Cluj
Psiholog Tudor Razvan Pop
Presupun ca nu e un site pt reclame aici. V-am raspuns in privat.
Multa sanatate!
0
08-09-2018, ora 01:20
Marinela 05
Nu este medic/terapeut
Marinela 05
Am si eu marea rugaminte sa imi spune-ti datele de contact ale terapeutei (cu uleiuri esentiale ).Am un baiat care a facut pielonefrita recidivanta.Iti multumesc din suflet!!
0
08-09-2018, ora 06:48
Psiholog Tudor Razvan Pop
Psihologie, Cluj
Psiholog Tudor Razvan Pop
V-am raspus in privat.
Multa sanatate!
0
08-09-2018, ora 09:20
Marinela 05
Nu este medic/terapeut
Marinela 05
multumesc mult!!
0
12-09-2018, ora 19:50
mate55
Nu este medic/terapeut
mate55
Buna seara, d-l Psiholog Tudor Razvan Pop,
Va rg frumos, imi puteti trimite datele de contact ale d-nei terapeut cu uleiuri esentiale, ma chinui de ceva vreme cu infectiile cu e-coli recidivante, am facut tratemente diverse, casete cu albastru de metilen, picaturi poligema 7 cai urinare de la plant extract, ( doua luni ) cu antibioticul levofloxacina 10 zile, ( indicat de urocultura cu antibiograma ) la care am avut efecte secundare destul de importante, nu mai pot repeta acelasi tratament
Va multumesc foarte mult, seara buna
0
14-09-2018, ora 22:03
Cr|s
Nu este medic/terapeut
Cr|s
Buna seara Domnule Doctor Tudor Răzvan Pop. Va rog frumos sa imi spuneti si mie tratamentul împotriva S-coli. Mă lupt de câțiva ani cu această infecție si tot recidiveaza ! Va multumesc anticipat!
Sănătate multă doresc la toată lumea !
0
19-09-2018, ora 12:23
Simiat
Nu este medic/terapeut
Simiat
Buna ziua! Va rog din suflet sa- mi dati si mie datele de contact ale d-nei cu uleiurile esentiale. Multumesc!
1
19-09-2018, ora 17:15
Psiholog Tudor Razvan Pop
Psihologie, Cluj
Psiholog Tudor Razvan Pop
Va rog sa lasati o adresa de mail. Terapeuta este in concediu monentan. O sa va trimit un mail cu tratamentul exact.
Multa sanatate!
0
19-09-2018, ora 18:42
Simiat
Nu este medic/terapeut
Simiat
Multumesc! Sanatate tuturor!
Acest topic a fost închis. Nu mai pot fi adăugate noi comentarii.
60 comentarii 12 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Reglementările care restricționează consumul de antibiotice în creșterea animalelor, asociate cu o reducere a infecției cu E. Coli la oameni
  • Peptidele din susan au dovedit că pot combate E. coli și S. aureus
  • Cercetările arată cum contribuie bacteria E. coli la dezvoltarea cancerului de colon
  • Un nou studiu leagă două tulpini de E.coli cu incidența crescută a unor cancere în țările industrializate
  •