7 ani de Infectie urinara cu ecoli
Buna ziua!
Am 30 de ani si din nastere am o malformatie: rinichi stang cu dublu pielon si dublu ureter stang, malformatie care pana acum 7 ani nu mi-a influentat negativ in nici un sens calitatea vietii.
De 7 ani ma lupt sa scap de aceeasi infectie urinara cu E.coli, care mi-a distrus viata.
Simptome: *urinari frecvente si imperioase: 40-60 urinari/zi
* min 4 urinari nocturne
De asemenea nu pot avea contact sexual (toate investigatiile ginecologice au iesti bune).
In 7 ani am incercat toate tratamnetele posibile (2 ani de variante scheme cu antibiotice, diverse tratamente naturiste, tratament homeopat) dar infectia cu e.coli este prezenta la fiecare analiza.
A reusit cineva vreodata sa scape de o infectie cu ecoli atat de incapatanata? Am inceput sa imi pierd orice speranta.
Va multumesc anticipat.
Am 30 de ani si din nastere am o malformatie: rinichi stang cu dublu pielon si dublu ureter stang, malformatie care pana acum 7 ani nu mi-a influentat negativ in nici un sens calitatea vietii.
De 7 ani ma lupt sa scap de aceeasi infectie urinara cu E.coli, care mi-a distrus viata.
Simptome: *urinari frecvente si imperioase: 40-60 urinari/zi
* min 4 urinari nocturne
De asemenea nu pot avea contact sexual (toate investigatiile ginecologice au iesti bune).
In 7 ani am incercat toate tratamnetele posibile (2 ani de variante scheme cu antibiotice, diverse tratamente naturiste, tratament homeopat) dar infectia cu e.coli este prezenta la fiecare analiza.
A reusit cineva vreodata sa scape de o infectie cu ecoli atat de incapatanata? Am inceput sa imi pierd orice speranta.
Va multumesc anticipat.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3escherichia coli, sarcina
- 4Infectie urinara cu E.Coli
- 7Infectia cu E-coli la copil de 2 ani
- 60Exista un tratament pentru infectia cu escherichia coli ?
- 14infectie cronica cu e-coli - tratament
- 5Schimbare germeni in ITU
- 4infectie urinara cu E coli
- 6E-coli in analiza de urocultura
- 1E-coli in secretia vaginala cat si in urocultura
- 2bacteria e.coli
- 0Infectie urinara E-Coli - examen complet urina
- 11E coli in tractul urinar.
- 1infecti urinare cu e coli
- 2enteroccocus si e coli
- 0e coli
- 0Utilizarea ovulelor macmiror si mastrelle impreuna?
- 0Infectie usoara cu e-coli
- 0Secretie vaginala
- 1Tavanic pentru infectie urinara la barbat diabetic de 88 de ani
- 3Infectie urinara, urinare greoaie si deasa
Mai multe informații despre: infectia cu e.coli
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: