infectie escherechia coli
Mama mea are 71 ani si de 5 ani are infectie cu escherechia coli. Si-a facut urocultura, de mai multe ori, in decursul timpului, iar in urma acestui examen i s-au prescris diferite antibiotice. Infectia a reaparut mereu dupa incetarea tratamentului.
A consumat nr. ceaiuri medicinale, a urmat regim alimentar, a evitat frigul si umezeala si a respectat toate conditiile impuse pentru a evita o astefel de afectiune. Ce ma sfatuiti sa fac?
Va multumesc!
A consumat nr. ceaiuri medicinale, a urmat regim alimentar, a evitat frigul si umezeala si a respectat toate conditiile impuse pentru a evita o astefel de afectiune. Ce ma sfatuiti sa fac?
Va multumesc!
3 comentarii
Infectia cu E. Coli este foarte pacatoasa datorita proprietatilor acestei bacterii de a se atasa de peretele vezicii urinare. In general tratamentele cu antibiotice nu sunt foarte eficiente si la scurt timp dupa incetarea acestuia infectia reapare. In acest caz este recomandabil consumul de suplimente alimentare pe baza de plante precum merisor sau strugurii ursului care au 2 avantaje imoportante fata de antibiotice: 1. bacteriile nu dezvolta rezistenta la ele, 2. nu au efectele secundare ale antibioticelor si pot fi consumate perioade indelungate.
O alta recomandare este utilizare de suplimente cu D-manoza care dau rezultate foarte bune. Conform studiilor E. coli se ataseaza de fapt de moleculele de D-manoza care se gasesc in structura peretelui vezicii urinare. In cazul in care se consuma D-manoza, acesta ajunge in urina iar bacteriile se vor lega de moleculele libere si vor fi eliminate prin urinare. Din ce am vazut eu pe piata, as recomanda produsul Uroval Manosa care contine merisor (Vaccinium macrocarpon) si D-manoza (costa 36 lei si are 30 de comprimate care se iau cate 2-4 pe zi) sau URX de la Calivita care este mai scump (169 lei 90 de tablete) insa este probabil cel mai bun produs de pe piata la momentul actual (spun asta pentru ca am cautat pentru cineva apropiat si ca si compozitie e cel mai complet, continant atat D-manoza, merisor, strugurii ursului cat si alte plante cu efecte benefice). Detalii despre acest produs puteti gasi aici http://www.cali.ro/123-urx-ajuta-rinichii-si-tractul-urinar.html. Evident daca gasiti si alte produse care sa contina asa ceva (in special merisor strugurii ursului si D-manoza) atunci incercati cu incredere :)
O alta recomandare este utilizare de suplimente cu D-manoza care dau rezultate foarte bune. Conform studiilor E. coli se ataseaza de fapt de moleculele de D-manoza care se gasesc in structura peretelui vezicii urinare. In cazul in care se consuma D-manoza, acesta ajunge in urina iar bacteriile se vor lega de moleculele libere si vor fi eliminate prin urinare. Din ce am vazut eu pe piata, as recomanda produsul Uroval Manosa care contine merisor (Vaccinium macrocarpon) si D-manoza (costa 36 lei si are 30 de comprimate care se iau cate 2-4 pe zi) sau URX de la Calivita care este mai scump (169 lei 90 de tablete) insa este probabil cel mai bun produs de pe piata la momentul actual (spun asta pentru ca am cautat pentru cineva apropiat si ca si compozitie e cel mai complet, continant atat D-manoza, merisor, strugurii ursului cat si alte plante cu efecte benefice). Detalii despre acest produs puteti gasi aici http://www.cali.ro/123-urx-ajuta-rinichii-si-tractul-urinar.html. Evident daca gasiti si alte produse care sa contina asa ceva (in special merisor strugurii ursului si D-manoza) atunci incercati cu incredere :)
Mulumesc foarte, foarte mult si va sunt recunoscatoare.
A incercat cineva suplimentul cu D manoza in infectii urinare vechi, acute, in care peretele vezicii e incarcat si e fff compromis ?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3escherichia coli, sarcina
- 3pot pastra sarcina
- 18E. Coli in urina
- 4malformatie asociata cu pielonefrita cronica cu E coli
- 3Senzatia de a urina este permanenta si usturimea la fel...
- 6Enterococ la baiat de 1 an si 1 luna?
- 3tratament corect !?
- 14infectie cronica cu e-coli - tratament
- 3tratament infectie urinara cu e-coli grava
- 6Am facut de aproximativ 5 ori tratament pentru infectia urinara e.coli si nu a dat rezultat
- 6E-coli in analiza de urocultura
- 1Candida si E.coli in sarcina
- 0E.coli in urina
- 1Infectie urinara
- 2E coli enteropatogen la sugar
- 0infectie cu E coli
- 07 ani de Infectie urinara cu ecoli
- 6E coli în secreție uretra femei
- 1Klebsilela si enterococus ecoli
Mai multe informații despre: infectia cu e.coli
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: