E.coli enteropatogen
![Iulliann](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Tudor are 1 an si 6 luni. Acum o saptamana a avut scaune dese dar nu moi timp de 2 zile. Unele dintre scaune prezentau si mucus. I-am facut o analiza pe coprocultura si astazi am primit rezultatul. Acesta fiind - infectia cu e.coli enteropatogent prezenta. De joi pana astazi, miercuri, i-am administrat tratamentul prescris actunci de medic, fara a se cunoaste origine acestor scaune compus din acid nalidxic + hidrosec. De sambata pana ieri dimineata scaunele au fost rare si normale, ieri i-a revenit pt. jumatate de zi scaunele dese, dar nu moi. Pana maine dupa-amiaza cand ajungem la medic nu stim ce sa facem: sa continuam tratamentul cu acid nalidxic si hidrasec? Ce tratament se impune in acest caz? Alimentatia poate fi una normala sau se prescrie un regim alimentar? Precizez ca inainde de a-i apare aceasta problema, copilul a mancat doar piersici, mere, banane - din comert si cirese, visine si capsuni de la tara - nestropite. Care ar putea fi cauza acestei aparitii?
2 comentarii
![Dr. Marcovici Tamara-Marcela](/arata_img.php?img=cont_143662.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Buna ziua. Identificarea agentului patogen (E.coli) trebuie sa fie urmata de efectuarea antibiogramei care sa releve la ce antibiotice bacteria este sensibila, respectiv rezistenta. Pentru eficienta maxima, tratamentul antibiotic este conform acestei antibiograme. Deci, cu antibiograma va prezentati la medic. Pana atunci, respectati dieta prescrisa si administrati Hidrasec. Acidul nalidixic se poate continua daca E.coli manifesta sensibilitate fata de el. Sanatate!
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 17ce boala poate fi si cum sa o tratez?
- 4malformatie asociata cu pielonefrita cronica cu E coli
- 2zanocin pt e-coli?
- 3Senzatia de a urina este permanenta si usturimea la fel...
- 6Enterococ la baiat de 1 an si 1 luna?
- 7Infectia cu E-coli la copil de 2 ani
- 6Am facut de aproximativ 5 ori tratament pentru infectia urinara e.coli si nu a dat rezultat
- 6E-coli in analiza de urocultura
- 4Escherichia coli
- 6infectie urinara cu E.coli, cistita cronica; de un an si jumatate nu pot sa merg pe jos, nu ma plimb
- 5infectie urinara cu E Coli
- 0Infectie cu E.Coli 75.000grm mm3 + candida, ridicat greutati
- 0Utilizarea ovulelor macmiror si mastrelle impreuna?
- 1Infecție urinara cu e coli
- 2E coli enteropatogen la sugar
- 0Escherichia coli bebe 5 luni
- 07 ani de Infectie urinara cu ecoli
- 0Escherichia coli in secreția din colul uterin
- 2E.Coli in materii fecale
Mai multe informații despre: infectia cu e.coli
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: