Infectie cu E coli recidiva
Buna seara
Ma confrunt cu infectia E coli de 4 ani.Am urmat mai multe scheme de tratament cu antibiotic, dar fara succes.
Rezultate analize:pH 6;nitriti pozitiv ; densitate 1025
Cultura 100000UFC/ml
Antibiograma: sensibil Levofloxacin Ciprofloxacin, Ofloxacin, Tobramicina, Gentamicina, Nitrofurantoin
Rezistent:Ac. Nalidixic.
Imi poate recomanda cineva un tratament medicamentos sau naturist.Multumesc
Ma confrunt cu infectia E coli de 4 ani.Am urmat mai multe scheme de tratament cu antibiotic, dar fara succes.
Rezultate analize:pH 6;nitriti pozitiv ; densitate 1025
Cultura 100000UFC/ml
Antibiograma: sensibil Levofloxacin Ciprofloxacin, Ofloxacin, Tobramicina, Gentamicina, Nitrofurantoin
Rezistent:Ac. Nalidixic.
Imi poate recomanda cineva un tratament medicamentos sau naturist.Multumesc
4 comentarii
Aveți rezultatele. Mergeți la medic cu toate rețetele de tratament utilizate. In timpul noului tratament beți multe lichide.
Si eu am avut infectie dubla cu ecoli si cu streptococ acum cativa ani si m-am vindecat folosind naturiste. In cazul meu tratamentul a fost in felul urmator: 1. Cordyceps (eu am folosit de la firma T.) - am luat una sau doua pastile dimineata si doua pastile seara 2. O cana de ceai de ghimpe sau combinatie de ghimpe si pufulita dimineata si o cana seara. ( am respectat cam 70% acest lucru pentru ca uneori am uitat sa iau). 3. Selezinc ACE. ( am luat cred 30% ). Am luat acest tratament naturist, si nu stiu care componenta a ajutat mai mult. Eu m-am vindecat de 2 ori folosind aceasta cura. Am facut pauza de la tratamentul acesta cateva luni, iar dupa o alta cura, si dupa aproximativ 6 luni de la cura, sotia a ramas insarcinata si avem un copil perfect sanatos.
Incearca ulei esential de cuisoare (Clove) si ulei de Tea Tree (1 pic la 10 kg corp / intern in capsule vegetale), de 3 x pe zi, 2 saptamani. Sa nu fie pe stomacul gol. Pare simplu dar sunt niste antibiotice naturale foarte puternice.
Vezi sa fie uleiuri de calitate (100%) naturale.
Multa sanatate!
Vezi sa fie uleiuri de calitate (100%) naturale.
Multa sanatate!
Dl dr Pop, acesta este tratamentul naturist oferit de dna dr prin care se poate scapa de ecoli? As putea, va rog tare mult, sa intru in legatura cu dna dr? Imi puteti oferi un contact? Mii de multumiri.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3escherichia coli, sarcina
- 7infectie urinara cu E.coli
- 4Infectie urinara cu E.Coli
- 9E.coli, diaree, purtator de sonda... stare generala proasta
- 3Infectie urinara cu E-COLI dupa nastere
- 5Schimbare germeni in ITU
- 4infectie urinara cu E coli
- 1Infectie cu Ecoli
- 6infectie urinara cu E.coli, cistita cronica; de un an si jumatate nu pot sa merg pe jos, nu ma plimb
- 1E-coli in secretia vaginala cat si in urocultura
- 0E coli in primul trimestru de sarcina
- 1infectie urinara si e-coli
- 0cum as putea scapa de e.coli?
- 1Infectie urinara
- 2E coli enteropatogen la sugar
- 0Secretie vaginala
- 0Infectie Urinara cu E coli
- 1Bună ziua - fetita de aproape 6 luni cu Escheria Ecoli
- 3Infectie urinara, urinare greoaie si deasa
- 0Bacteria E.coli
Mai multe informații despre: infectia cu e.coli