tatal meu filtreaza cu alte femei... ce sa fac?
buna seara
eu vin cam rar pe acasa.. si ma rog, taica'miu si'a uitat facebooku aprins... parca ii trebuie lu facebook la anii lui..
si cand colo am intrat la mesaje, nu e 1 oara cand vad...
mai intai vorbea cu fete de liceu care ma stiau si pe mine si ma simteam aiurea
acum 3 zile intru pe fb la el si vad la mesaje cu o doamna de vreo 30 si ceva de ani 40..
si tata ii vorbea de sex.. sa se mute cu ea.. doamne am incremenit
mentionez k suntem o familie f fericita...
tata munceste din greu pt noi, nu e omu care sa zica lasa pe maine...
oare sa ii zic mamei ? :|
de la o vreme sta mult la pc... si cand vin eu acasa, chipurile intra pe sport.ro sau alte siteuri de spor..
sa ii spun mamei sau sa vorbesc mai intai cu el, mi-e cam rusine...
nu e 1 oara cand ii spun...
eu vin cam rar pe acasa.. si ma rog, taica'miu si'a uitat facebooku aprins... parca ii trebuie lu facebook la anii lui..
si cand colo am intrat la mesaje, nu e 1 oara cand vad...
mai intai vorbea cu fete de liceu care ma stiau si pe mine si ma simteam aiurea
acum 3 zile intru pe fb la el si vad la mesaje cu o doamna de vreo 30 si ceva de ani 40..
si tata ii vorbea de sex.. sa se mute cu ea.. doamne am incremenit
mentionez k suntem o familie f fericita...
tata munceste din greu pt noi, nu e omu care sa zica lasa pe maine...
oare sa ii zic mamei ? :|
de la o vreme sta mult la pc... si cand vin eu acasa, chipurile intra pe sport.ro sau alte siteuri de spor..
sa ii spun mamei sau sa vorbesc mai intai cu el, mi-e cam rusine...
nu e 1 oara cand ii spun...
4 comentarii
Vai de părinţii care nu îşi ascultă copiii ! Aţi observat că taţii nu prea mai ascultă de băieţii lor ? Dom'le, au luat-o razna, sunt pe cărări greşite !
Spre exemplu, taţii se expun mult participând în tot felul de reţele de socializare şi chiar vizitând sit-uri deocheate, pe când băieţii lor de liceu în niciun caz nu ar face aşa ceva...
Acuma, lăsând gluma la o parte, desigur că nu ar fi bine să-i arătaţi mamei. O discuţie cu el, de tip "tată, crezi că e lucru bun ce faci ?" ar putea fi de folos. Oamenii au nevoie de ajutor la diverse vârste: şi la vârsta adolescenţei, şi la ceea ce se numeşte "midlife crisis".
P.S.: spunem "FLIRTează". O discuţie uşurică, având scop de agaţament, este un FLIRT.
Spre exemplu, taţii se expun mult participând în tot felul de reţele de socializare şi chiar vizitând sit-uri deocheate, pe când băieţii lor de liceu în niciun caz nu ar face aşa ceva...
Acuma, lăsând gluma la o parte, desigur că nu ar fi bine să-i arătaţi mamei. O discuţie cu el, de tip "tată, crezi că e lucru bun ce faci ?" ar putea fi de folos. Oamenii au nevoie de ajutor la diverse vârste: şi la vârsta adolescenţei, şi la ceea ce se numeşte "midlife crisis".
P.S.: spunem "FLIRTează". O discuţie uşurică, având scop de agaţament, este un FLIRT.
ok... am gresit..
mi-e si rusine mie... de ce face el...
vorbea pervers si cu fete de varsta mea care ma stiau si imi era jena tare de tot...
acum.. vorbeste cu una sa se mute la ea, nu stiu ce.. deci am ramas socat
mama are si problme cu tensiunea acum.. ia niste pastile ca ii bate f tare inima si nu prea poate sa respire si imi e teama sa ii spun...
mi-e si rusine mie... de ce face el...
vorbea pervers si cu fete de varsta mea care ma stiau si imi era jena tare de tot...
acum.. vorbeste cu una sa se mute la ea, nu stiu ce.. deci am ramas socat
mama are si problme cu tensiunea acum.. ia niste pastile ca ii bate f tare inima si nu prea poate sa respire si imi e teama sa ii spun...
Andrei, nu spune mamei nimic. Dar cu tatal tau ar trebui sa discuti. Nu pentru el ci pentru tine, poate ca nu e omul pe care crezi ca-l cunosti. E important sa-l intelegi dar si sa te gandesti ca va fi defensiv, ca te va acuza ca esti vinovat de fapt tu ca i-ai citit fb. Dar este necesar sa-l ajuti sa fie constient de felul cum te simti tu ca fiu, nu de ceea ce ar insemna toate astea pentru mama ta.
Parerea mea este ca tot ce puteti face este sa aveti o discutie mai serioasa cu tatal dv, poate in afara casei, pt a nu-i pricinui neplaceri mamei. Incercati sa nu il jigniti, sa nu il invinovatiti de nimic, ci pur si simplu sa aflati care sunt justificarile lui, care sunt nevoile lui in relatia cu mama ta, care sunt nevoile lui in relatia cu acea femeie si cu acele fete, si sa-i explicati cum credeti ca s-ar simti mama dv. daca ar afla.
Mai mult de atat nu stiu daca e indicat sa faceti pentru ca nu stiti ce poate iesi. Este relatia lor si fiecare este responsabil de actiunile sale, sau cel putin asa ar trebui sa fie. Incercati, prin discutia asta sa il faceti sa fie responsabil de actiunile sale si de consecintele lor si mai mult decat atat, sa ii comunice nevoile sale sotiei. De multe ori comunicare deficitara duce la tot felul de neplaceri.
Succes!
Mai mult de atat nu stiu daca e indicat sa faceti pentru ca nu stiti ce poate iesi. Este relatia lor si fiecare este responsabil de actiunile sale, sau cel putin asa ar trebui sa fie. Incercati, prin discutia asta sa il faceti sa fie responsabil de actiunile sale si de consecintele lor si mai mult decat atat, sa ii comunice nevoile sale sotiei. De multe ori comunicare deficitara duce la tot felul de neplaceri.
Succes!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 11oare sunt bolnava?
- 5Medii sociale distructive - ce putem sa facem?
- 10am nevoie de un psiholog?
- 12Cum sa-l fac sa inteleaga ca provoaca momente penibile?
- 6Este alt om, nu cel care l-am cunoscut
- 9isi mai revine?
- 11De ce un om cu studii inalte "copiaza" familia veche ?
- 5cum sa trecem in familie de boala jocurilor in bani? ajutati-ma va rog!
- 11nu-l inteleg..
- 6Am avut atacuri de panica si nu am stiut cum sa reactionez
- 13certuri mereu
- 11Stari foarte ciudate..va rog sa ma ajutati cu un sfat
- 36probleme in casnicie
- 11membrii familiei imi fac casnicia un calvar
- 11Ajutați-ma sa-mi găsesc un loc al meu unde sa stau
Mai multe informații despre: probleme familiale retelele de socializare
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: