Sunt slab si nu ma ingras :(( HELP
am 22 de ani si oricat as manca nu se pune deloc pe mine am 60 de kg imbracat si am 1.70 uni prieteni se mira cat de mult mananc si nu ma ingras ar trebui sa ma ingrijorez??? help plzzz 10x
4 comentarii
Poate ai probleme cu glanda tiroida!!Mergi la un medic endocrinolog si fa-ti niste analize!
0
18-01-2009, ora 11:34
Terapeut Holistic Niculae Nicuşor (Mr. Nick)
Medicina naturista, complementara, alternativa
Sunt o sumedenie de posibile cauze: de la un sindrom de malabsorbtie cauzat de o eventuala hipovitaminoza A, pana la o boala parazitara, o gastrita antrala si cum a spus si Jackie (my dear friend ;), o problema tiroidiana!
Iti recomand sa consulti un medic endocrinolog si eventual unul internist pentru a afla exact (mai exista posibilitatea ca organismul tau sa fie "slab" constitutional (genetic)).
Numai Bine :)
Iti recomand sa consulti un medic endocrinolog si eventual unul internist pentru a afla exact (mai exista posibilitatea ca organismul tau sa fie "slab" constitutional (genetic)).
Numai Bine :)
Nick esti un dragut, ca de obicei ;)
Te pupic
Te pupic
Ar fi interesant de stiut daca iti e foame cand mananci sau daca esti agitat. Problemele cele mai frecvente sunt cu tiroida (si daca mananci mult ca urmare a faptului ca ti-e foame insemna hipertiroidism) sau cu glandele suprarenale (in cazul in care esti stresat). Insa un diagnostic poate fi pus doar in cazul in care iti faci analizele hormonale. Sunt cam multe si cel mai bine e sa te adresezi unui medic.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4dieta de ingrasare
- 2pot sa ma ingras mai mult?
- 4doresc sa iau in greutate cat mai repede, cam 5 kg
- 5sindrom hipoanabolic - sunt foarte slaba... HELP!!
- 3Oricat mananc nu ma ingras
- 4cum scap de anorexie?
- 3am 17 ani... cum sa ma ingras?
- 4Cum sa ma ingras?!
- 2tratament pentru ingrasat
- 5Buna ziua
- 7Slabanog - cer ajutor
- 8Anorexia se vindeca complet?
- 4pentru ingrasat nu se poate face nimic?
- 3Extract de orz verde tablete ajuta la ingrasare?
- 1Foarte slab!
- 0Luare in greutate
- 1Regim de ingrasare!
- 4Nu pot lua in greutate
- 1Am 17 ani și 40 de kg /1, 65 ce sa fac??
Mai multe informații despre: Anorexia dieta de ingrasare
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: