lipsa poftei de mancare (anorexie)
Bunaziua.As avea si eu o rugaminte:
Suntem doi frati in familie.Eu sunt mai mare decat fratele meu cu 3 ani.Problema este ca el nu prea are pofta de mancare.Are 1.77 si 60 de kilograme.Mie mi se pare putin.As vrea sa stiu daca exista medicamente care l-ar putea ajuta sau i-ar putea creea pofta de mancare, sau orice altfel de tratament.
Va multumesc
Suntem doi frati in familie.Eu sunt mai mare decat fratele meu cu 3 ani.Problema este ca el nu prea are pofta de mancare.Are 1.77 si 60 de kilograme.Mie mi se pare putin.As vrea sa stiu daca exista medicamente care l-ar putea ajuta sau i-ar putea creea pofta de mancare, sau orice altfel de tratament.
Va multumesc
1 comentarii
Ar fi fost util daca spuneai si varsta fratelui tau. Poate fi intr-o perioada de crestere accelerata.
Daca problema persista de mai mult timp poate sa incerce anumite alimente care dau pofta de mancare (cum ar fi ceapa, usturoiul, legume crude si zarzavaturi), sau daca nu se remediaza, vitamine.
Daca problema persista de mai mult timp poate sa incerce anumite alimente care dau pofta de mancare (cum ar fi ceapa, usturoiul, legume crude si zarzavaturi), sau daca nu se remediaza, vitamine.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2ma simt rau, greturi, fara pofta de mincare, ameteli, oboseala cronica
- 2lipsa poftei de mancare si sange.
- 3sunt prea slaba...
- 2am dureri de stomac, ameteli, transpiratii pe timpul noptii, nu am pofta de mancare..ce poate fi?
- 32Depresii grave + stari de anxietate, oboseala + anorexie + stres
- 3nod in gat, lipsa apetitului, anemie..
- 12Probleme ginecologice?
- 5Buna ziua
- 0Nu vrea sa manance...
- 3sunt foarte slaba!!
- 8Anorexia se vindeca complet?
- 6Am periodic stari de greata foarte accentuate insotite de repulsie fata de mancare
- 1Lipsa poftei de mâncare?
- 1Febra, oboseala, ameteala, lipsa poftei de mancare, dureri de spate..
- 5Varsaturi severe, deshidratare, disconfort abdominal de 1 saptamana
- 0Lipsa pofta de mancare si slabit
- 4Anorexia - experienta la psiholog si regresie psihica.
- 2Greață si lipsa poftei de mancare
- 5Vreau pareri despre Venlafaxinum, Alprazolamum si Gabapentinum.
Mai multe informații despre: Anorexia Lipsa poftei de mancare
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: